Zmenšujúce sa bruško v 19 týždni
Ahoj,som v 19 tt. 2 dni dozadu som mala dosť silné bolesti v podbrušku, čo vyžarovalo aj do konečníka , do krížov a do pravej nohy. Podľa lekára bola to len maternica.Pozrel sa aj na UZV , či sa mi náhodou neotvára krčok ale všetko je ok. Ale odvtedy ako keby som mala menšie bruško. doteraz som to mala tak dopredu teraz sa to akoby tak zagulatilo a nemám to také veľké. Vyšli mi pozitívne výsledky na DS, v Pondelok idem do BA, možno sú to len stresy , moc nemám ani chuť do jedla.Snažím sa jesť, no ale tá nervozita. som ani neschudla, tak neviem.... ☹
Mne to napadlo tiež, aj pohyby cítim menej a slabšie... dúfam že to bude len preto....
@ematko29 Ja viem, len teraz toľko vecí sa mi prihodilo už myslím na všeličo možné ☹ úplne som vystresovaná , neviem sa dočkať pondelka, kým ma lekár ubezpečí, že všetko je OK. Bolo mi to zvláštne, že zrazu som si všimla menšie bruško... viem, viem , som hlúpa ale tak sa bojím, aby všetko bolo v poriadku.....
mne sa v 20tt zdalo ze mam zrazu mensie brucho a to sa mi drobec pretocil, bolo to vidiet na USG.
@angi07 vôbec niesi hlupa,len sa bojííš o bábetko.všetky sme také ked sme tehotné.aj ja som taká bola.atých testou sa neboj,určite bude všetko v poriadku,velmi vela žienám vyjdu zle testy.apotom je to v poriadku.Mysli na bábetko si jeho mamka ono sa na teba spolieha ty musíš myslieť na nho aby sa cítilo v bezpečí nech sa deje čokolvek.
Ahoj. no som dostala termín na zajtra k dr.Čunderlíkovi . Máte s ním skúsenosti? čítala som , že je najlepší odborník ... už som sa trošku aj ukludnila, včera som bola na genetike na pohovore. Síce mi tam odporúčili aminocentézu, ale zatiaľ som sa rozhodla najskôr pre UZV. Dúfam , že hodnota 1:150 je len planý poplach!
@angi07 neboj sa,pozitívny výssledok neznamená,že bábetko je choré,tieto testy často bývajú falošne pozitívne......aj ja som mala riziko DS,na genetike mi tiež odporučili amniocentézu,absolvovala som genetické UZV vyšetrenie u dr.Holana v Blave a amniocentézu sme odmietli......Zajtra ti bábo zdiagnostikujú,prezrú každú kostičku,orgány,vylúčia znaky postihnutia DS a ty si konečne začneš užívat tehu bez stresov.........budem na teba mysliet a držat ti palce
Ahoj baby. no bola som dnes na UZV u Dr.Čunderlíka, no nebol ten najpríjemnejší... čakala som tam od rána od 08.00 kázali mi tam byť na 8.30 a na rad som sa dostala až o 11.00. takže nervy.No ale nakoniec ma ubezpečil, že všetko je v poriadku, len ma posunul o 3 týždne naspäť. Doteraz som bola v 20 tt, no od dnes som iba v 17 tt a preto mi vyšli testy tak zle na DS. 🙂 Aspoň to. Už vieme, že čakáme chlapčeka 😀 Takže sa nám splnil sen!!! Len ako nález mi napísal : panvička ľavej obličky 5,2 mm. Asi to je zväčšené, neviem, nič mi k tomu nedodal, len v Piatok idem na poradňu, tam sa na výsledky pozrie môj lekár. Máte niekto s tým skúsenosti?

@angi07niekomu bábo leží na ladvinách,amožno preto aj tie bolesti,apreto sa bružko zdá menšie.podla mna bábo si taku polohu našlo.