icon

Zohýbanie sa v 20. týždni

gabanna1991
27. apr 2018

Uškodi zohýbanie v 20 týždni? Myslím bežné zohýbanie pri odkladani veci, upratovaní... Ďakujem za rady

Strana
z2
pribinak
27. apr 2018

a ked budes cakat druhe a budes to prve musiet dvihnut zo zeme tak ako to urobis? jedine tak ze sa zohnes
ano zohybanie ci zohynanie je normalny pohyb a nie neuskodi babatku

jana_eyre
27. apr 2018

nie urcite neublizi nic take, ak nemas rizikove tehotenstvo..

simsalabim
27. apr 2018

@gabanna1991 vzhladom na to, ze zeny starocia okopavali na poli, prali v potoku a pod. a ludstvo nevyhynulo, usudzujem, ze nie.

fefe123
27. apr 2018

robí Ti problém sa zohnúť sa zdravotne? alebo sa pýtaš, či musíš upratovať? lebo inak tej otázke celkom nerozummiem

ladyblcha
27. apr 2018

Vsetky tehotne chodia iba vystrete alebo lezia natiahnute.

nataliaseidlova
27. apr 2018

Ja mám dvoj ročnú dcérku a som v 3.mesiaci. Nikto mi ju nedvíha z vane,nikto mi ju nedáva do a z postieľky takže ju dvíham ja.. Takže ak si zdravotne na tom dobre, tak určite bežné zohybanie sa neškodí.. Tehotenstvo nie je choroba

beky1813
27. apr 2018

Nie, neskodi, ak nemas zdravotne problemy.

annamivo
27. apr 2018

😁😁😁 čím viac pohybu tým lepšie . . Aspoň mne sa to potvrdilo a zohybanie je bežný pohyb ... Tak v pohode pokiaľ nemáš zdravotné problémy ...ja som prišla rodiť na 5 otvorená a deň pred pôrodom som kosila záhradu 800m2 a pôrod jak lusk 😂😂 a že prvorodička

obsadenemeno
27. apr 2018

@gabanna1991 v 20 tyzdni nie, lebo je to parny tyzden. Zohybanie skodi len v neparnych tyzdnoch.......

jeziskove huslicky....... 🙄

ladyblcha
27. apr 2018

@obsadenemeno 🙏☝️

nataliaseidlova
27. apr 2018

Vidím že si vytvorila aj inú diskusiu ohľadom hádky so susedkou.. Nie je dobré ak si taká úzkostliva, ale asi to máš v povahe a v tehotenstve sa to len zhoršilo.. Keď sa dieťa narodí ešte len začína strach takže teraz buď hlavne v kľude a zamestaj svoju hlavu a nerieš nezmysli lebo ti z toho prepne

nicoli02
27. apr 2018

@obsadenemeno tak týmto si ma zabila 🙂

gastanovykvet
27. apr 2018

Neviem mne známa robí dlhé roky na gynekológii a odpoved bola: robiť všetko ako pred tým pokial tá neboli brucho. Ak ta začne boliet brucho treba si oddýchnuť. A ak si na rizikovom tiež sa nenamáhať.

hajtra
27. apr 2018

..cim via cpohybu tym lepsie..jasne ze nepolezies na gerlach ... buduj svaly len lepsie pre teba aj pre babo

mijunik
27. apr 2018

@gabanna1991 prečo si myslíš, že by mohlo ohýbanie sa uškodiť? ☺️

nufiatko
27. apr 2018

Ja mam 3 dni do porodu . A stale upratujem , zohybam sa .. dokonca som vcera aj balkonove okno umyla . Netreba sa tak pozorovat ..

lubik87
27. apr 2018

@gabanna1991 haha neuškodí ja som v 8 mesiaci nahadzovala omietku na dome a v 9 som.sparovala dlažbu a drhla obklady.... finišovali sme s domom a chcela som prísť s malou do.noveho....a podarilo sa prvá noc bola po návrate z pôrodnice 🙂 ak si nebola fyzicky aktívna vôbec tak ti uškodí všetko..mne škodilo ničnerobenie ...vtedy mi stúpol tlak a puchla som ..akonáhle som sa začala hýbať všetko bolo oka 🙂 a to som ešte 10 dní prenášala ale mala sa pýtala sama 🙂na Silvestra :D

nataliaseidlova
27. apr 2018

@lubik87 tak tomu sa hovorí žena do voza aj do koča.. Aj my prerábame a asi by som si mala zobrať od teba príklad.. Tiež chcem prísť s malým do nového 😀

sense
27. apr 2018

Ak nie si na rizikovom teda mas urcite zdravotne problemy, tak si len tehotna nie chora cize moze robit takner vsetko az na par vynimiek ako naprto adrenalinove sporty

lubik87
27. apr 2018

@nataliaseidlova no :D mňa hnala predstava odsťahovať sa z jednej izby od rodičov kde sme bývali už 3 :D to bola psychiatria :D a ešte ma to aj bavilo keď som videla ako to všetko opeknieva 🙂 :D a plus výhoda bol geniálne rýchli pôrod ..bolesti od pol 7 a pôrod o pol 10 🙂

nataliaseidlova
27. apr 2018

Noo..vieš čo mňa ženie?? Predstava odsťahovať sa z jednej izby od svokry 😀 po takmer 3 rokoch 😀 takže chápem ako si sa tešila a ty chápeš ako sa aj ja teším.. Pred týždňom som mužovi tehly nosila ale som len v 3 mesiaci.. Na teba sa nechytam 😀

lubik87
27. apr 2018

@nataliaseidlova haha no tak to máme podobne teda poriadne :D verím.ze sa vám podarí 🙂 ja som.kazdy den makala na dome :D a stále je tu roboty ale už bývame 🙂 mňa keď mamina videla keď som stierky ťahala na sadrokartón tak len ruky zalamovala :D len si dávaj pozor ja som sa zrubala v 20 tt z rebríka ..to boli stresy :/ mi na stehne ostala jazva 5 CM..mám pamiatku ...chvála bohu všetko dobre dopadlo 🙂

nataliaseidlova
27. apr 2018

@lubik87 máme to veru viac ako podobné 😀 my by sme chceli max v auguste sa sťahovat, v októbri čakáme prírastok takže aby sme to stihli..ja sa ale fakt na teba nechytam a všetky klobúky čo mám aj čo nemám dávam dole pred tebou

lubik87
27. apr 2018

@nataliaseidlova mňa to baví 🙂 ja som z nášho manželstva skôr tá čo by postavila dom :D teraz rodičia začali prerabať tak im idem robiť steny..som sa smiala že som mala.na svojom nácvik :D všetky izby hrbolate ale.ked som prišla na to ako sa to robí tak kuchyňa kúpeľňa a chodba su top :D ale.nikto.ma.nesmie nahnať do roboty ..potom ma to.nebavi musím chcieť sama :D

lubik87
Autor odpoveď zmazal
lubik87
27. apr 2018

@nataliaseidlova a ďakujem za klobúky 🙂 🙂 každá baba podľa.mna co neberie tehotenstvo ako.chorobu že musí.len jesť a ležať alebo ak nieje riziková a funguje normálne ma u mna klobúk dole 🙂

skjatqo
27. apr 2018

Suhlasim s predoslymi. Treba sa iadit pocitmi. Ak tvrdne brucho alebo dieta nezvycajne kope, pauza, zmena polohy.
A na rebriky a ine vyvysene miesta pozor, ja som mala rozhodenu rovnovahu. Neslo to ani na male schodiky.

siska53
27. apr 2018

@gabanna1991 ak nemas nejake specialne zdravitne problemy,urcite bezne ohybanie nueuskodi 🙂 v 20.tt som mala 20mes.dieta,takze ohybanie bolo bezne..dokonca v 7.m.som bola vylezena na preliezke. 🙂

annamivo
28. apr 2018

@lubik87 a Natália baby vy ste expertky 😂😂😂😂 ja som pri rizikovke bežné upratovala a robila domáce práce a Max kosenie trávnika ale to čo ste zmakli vy je 🔝🔝🔝

lubik87
28. apr 2018

@annamivo tak vieš nás dohnalo sardinkovanie v jednej izbe u rodičov/svokrovcov :D vtedy zvládneš aj nemožné :D však @nataliaseidlova

Strana
z2