Zohýbanie sa v 20. týždni
Uškodi zohýbanie v 20 týždni? Myslím bežné zohýbanie pri odkladani veci, upratovaní... Ďakujem za rady
@gabanna1991 vzhladom na to, ze zeny starocia okopavali na poli, prali v potoku a pod. a ludstvo nevyhynulo, usudzujem, ze nie.
robí Ti problém sa zohnúť sa zdravotne? alebo sa pýtaš, či musíš upratovať? lebo inak tej otázke celkom nerozummiem
Ja mám dvoj ročnú dcérku a som v 3.mesiaci. Nikto mi ju nedvíha z vane,nikto mi ju nedáva do a z postieľky takže ju dvíham ja.. Takže ak si zdravotne na tom dobre, tak určite bežné zohybanie sa neškodí.. Tehotenstvo nie je choroba
😁😁😁 čím viac pohybu tým lepšie . . Aspoň mne sa to potvrdilo a zohybanie je bežný pohyb ... Tak v pohode pokiaľ nemáš zdravotné problémy ...ja som prišla rodiť na 5 otvorená a deň pred pôrodom som kosila záhradu 800m2 a pôrod jak lusk 😂😂 a že prvorodička
@gabanna1991 v 20 tyzdni nie, lebo je to parny tyzden. Zohybanie skodi len v neparnych tyzdnoch.......
jeziskove huslicky....... 🙄
Vidím že si vytvorila aj inú diskusiu ohľadom hádky so susedkou.. Nie je dobré ak si taká úzkostliva, ale asi to máš v povahe a v tehotenstve sa to len zhoršilo.. Keď sa dieťa narodí ešte len začína strach takže teraz buď hlavne v kľude a zamestaj svoju hlavu a nerieš nezmysli lebo ti z toho prepne
Neviem mne známa robí dlhé roky na gynekológii a odpoved bola: robiť všetko ako pred tým pokial tá neboli brucho. Ak ta začne boliet brucho treba si oddýchnuť. A ak si na rizikovom tiež sa nenamáhať.
..cim via cpohybu tym lepsie..jasne ze nepolezies na gerlach ... buduj svaly len lepsie pre teba aj pre babo
Ja mam 3 dni do porodu . A stale upratujem , zohybam sa .. dokonca som vcera aj balkonove okno umyla . Netreba sa tak pozorovat ..
@gabanna1991 haha neuškodí ja som v 8 mesiaci nahadzovala omietku na dome a v 9 som.sparovala dlažbu a drhla obklady.... finišovali sme s domom a chcela som prísť s malou do.noveho....a podarilo sa prvá noc bola po návrate z pôrodnice 🙂 ak si nebola fyzicky aktívna vôbec tak ti uškodí všetko..mne škodilo ničnerobenie ...vtedy mi stúpol tlak a puchla som ..akonáhle som sa začala hýbať všetko bolo oka 🙂 a to som ešte 10 dní prenášala ale mala sa pýtala sama 🙂na Silvestra :D
@lubik87 tak tomu sa hovorí žena do voza aj do koča.. Aj my prerábame a asi by som si mala zobrať od teba príklad.. Tiež chcem prísť s malým do nového 😀
Ak nie si na rizikovom teda mas urcite zdravotne problemy, tak si len tehotna nie chora cize moze robit takner vsetko az na par vynimiek ako naprto adrenalinove sporty
@nataliaseidlova no :D mňa hnala predstava odsťahovať sa z jednej izby od rodičov kde sme bývali už 3 :D to bola psychiatria :D a ešte ma to aj bavilo keď som videla ako to všetko opeknieva 🙂 :D a plus výhoda bol geniálne rýchli pôrod ..bolesti od pol 7 a pôrod o pol 10 🙂
Noo..vieš čo mňa ženie?? Predstava odsťahovať sa z jednej izby od svokry 😀 po takmer 3 rokoch 😀 takže chápem ako si sa tešila a ty chápeš ako sa aj ja teším.. Pred týždňom som mužovi tehly nosila ale som len v 3 mesiaci.. Na teba sa nechytam 😀
@nataliaseidlova haha no tak to máme podobne teda poriadne :D verím.ze sa vám podarí 🙂 ja som.kazdy den makala na dome :D a stále je tu roboty ale už bývame 🙂 mňa keď mamina videla keď som stierky ťahala na sadrokartón tak len ruky zalamovala :D len si dávaj pozor ja som sa zrubala v 20 tt z rebríka ..to boli stresy :/ mi na stehne ostala jazva 5 CM..mám pamiatku ...chvála bohu všetko dobre dopadlo 🙂
@lubik87 máme to veru viac ako podobné 😀 my by sme chceli max v auguste sa sťahovat, v októbri čakáme prírastok takže aby sme to stihli..ja sa ale fakt na teba nechytam a všetky klobúky čo mám aj čo nemám dávam dole pred tebou
@nataliaseidlova mňa to baví 🙂 ja som z nášho manželstva skôr tá čo by postavila dom :D teraz rodičia začali prerabať tak im idem robiť steny..som sa smiala že som mala.na svojom nácvik :D všetky izby hrbolate ale.ked som prišla na to ako sa to robí tak kuchyňa kúpeľňa a chodba su top :D ale.nikto.ma.nesmie nahnať do roboty ..potom ma to.nebavi musím chcieť sama :D
@nataliaseidlova a ďakujem za klobúky 🙂 🙂 každá baba podľa.mna co neberie tehotenstvo ako.chorobu že musí.len jesť a ležať alebo ak nieje riziková a funguje normálne ma u mna klobúk dole 🙂
Suhlasim s predoslymi. Treba sa iadit pocitmi. Ak tvrdne brucho alebo dieta nezvycajne kope, pauza, zmena polohy.
A na rebriky a ine vyvysene miesta pozor, ja som mala rozhodenu rovnovahu. Neslo to ani na male schodiky.
@gabanna1991 ak nemas nejake specialne zdravitne problemy,urcite bezne ohybanie nueuskodi 🙂 v 20.tt som mala 20mes.dieta,takze ohybanie bolo bezne..dokonca v 7.m.som bola vylezena na preliezke. 🙂
@annamivo tak vieš nás dohnalo sardinkovanie v jednej izbe u rodičov/svokrovcov :D vtedy zvládneš aj nemožné :D však @nataliaseidlova

a ked budes cakat druhe a budes to prve musiet dvihnut zo zeme tak ako to urobis? jedine tak ze sa zohnes
ano zohybanie ci zohynanie je normalny pohyb a nie neuskodi babatku