37tt a pohyby bábätka
Niekedy mám pocit akoby v brušku už nemalo miesto a vytlačí sa tak, že na chvíľku mám úplne stvrdnuté brucho a potom sa začne prehadzovať. Stáva sa to zvyčajne ku večeru. Neviem či je to normálne alebo nie. Má niekto s tým skúsenosti?
Ja som 35+5 tt a bezne sa mi niekolkokrat do dna takto vypuci a na tom vypuklom mieste brucho ako kamen. Sa natahuje,nie je to nic zle.
Ja som v 37tt a presne takto babatko k veceru reaguje. Cely den sa v brusku kolise a ked si lahnem tak strajkuje lebo sa nehybe 😁. Vypuci sa a caka kym ju pohladim 😁
Ahoj. Mne mala tiez toto robila. Najma vecer ked som si lahla spat. Kopala aj vyse hodinu. Je to normalne. Mozes byt rada ze ju citis kopat,lebo keby si necitila,to by bolo zle. Ked si teraz odsledujes kedy kope,cize je hore bude tak aj po porode. Vravi sa to a mne sa to aj potvrdilo. Do tych 3 mesiacou zvykla byt hore aj do 22-23h. Vtedy ma aj najviac kopala
Je neboj sa ty nič. Ono teraz už budú tie jeho pohyby len intenzívnejšie, no už sa ti to kráti :D
@gertrudka222 intenzívnejšie? Práveže som čítala, že pohyby v 3.trimestri už až také nebudú, keďže v brušku má už málo miesta,,, ale ten môj drobec kope od rána do večera, a dnes sa nadul až tak, že som cítila buď lakeť alebo rameno 😊.. neviem aké akrobácie tam stvára 😄😄😊