icon

37tt a pohyby bábätka

milus_190
2. júl 2018

Niekedy mám pocit akoby v brušku už nemalo miesto a vytlačí sa tak, že na chvíľku mám úplne stvrdnuté brucho a potom sa začne prehadzovať. Stáva sa to zvyčajne ku večeru. Neviem či je to normálne alebo nie. Má niekto s tým skúsenosti?

ajulienka24
Autor odpoveď zmazal
hogen91
2. júl 2018

Ja som 35+5 tt a bezne sa mi niekolkokrat do dna takto vypuci a na tom vypuklom mieste brucho ako kamen. Sa natahuje,nie je to nic zle.

janalancome
2. júl 2018

Ja som v 37tt a presne takto babatko k veceru reaguje. Cely den sa v brusku kolise a ked si lahnem tak strajkuje lebo sa nehybe 😁. Vypuci sa a caka kym ju pohladim 😁

kika6956
2. júl 2018

Ahoj. Mne mala tiez toto robila. Najma vecer ked som si lahla spat. Kopala aj vyse hodinu. Je to normalne. Mozes byt rada ze ju citis kopat,lebo keby si necitila,to by bolo zle. Ked si teraz odsledujes kedy kope,cize je hore bude tak aj po porode. Vravi sa to a mne sa to aj potvrdilo. Do tych 3 mesiacou zvykla byt hore aj do 22-23h. Vtedy ma aj najviac kopala

lubik87
3. júl 2018

@kika6956 no keby to tak fungovalo prespí celý deň moje dieťa a je hore celú noc takže blbosť poriadna ....
@milus_190 už nemá toľko miesta v brušku a sem tam sa potrebuje natiahnuť je to normálne 🙂 mne sa vypucila že som mala brucho na boku do špicu a nasponovane poriadne 🙂

milus_190
autor
3. júl 2018

@kika6956 no keď to bude pravda, tak po pôrode sa nevyspím vôbec, lebo ten môj drobec sa v brušku prevaľuje skoro stále 😊

milus_190
autor
3. júl 2018

@lubik87 no ten môj sa tiež vie tak vypučiť, až sa dakedy čudujem, čo tam za akrobatické kúsky robí 😊 len som si nebola isté či je to normálne

lubik87
3. júl 2018

@milus_190 jasné je 🙂 sa naťahuje 🙂 si to nafilmuj nech máš spomienky 🙂 ja to mám aj s jedným aj druhým :D bože keď to pozrieme teraz haha 🙂

gertrudka222
3. júl 2018

Je neboj sa ty nič. Ono teraz už budú tie jeho pohyby len intenzívnejšie, no už sa ti to kráti :D

milus_190
autor
12. júl 2018

@gertrudka222 intenzívnejšie? Práveže som čítala, že pohyby v 3.trimestri už až také nebudú, keďže v brušku má už málo miesta,,, ale ten môj drobec kope od rána do večera, a dnes sa nadul až tak, že som cítila buď lakeť alebo rameno 😊.. neviem aké akrobácie tam stvára 😄😄😊

nela6
14. júl 2018

@milus_190 mne sa. Maly vrtel nonstop, po narodeni krasne spinkal, dokonca nikdy nebol problem ho uspať, stacilo aj v perinke 2min pohojdat... Žiadny čumel, lebo ani revať nevedel 🙂)) zaspal mi aj pri prebalovani kúpaní... Takze pohyby asi nic velmi neindikuju, co bude potom 🙂

katka2505
14. júl 2018

@milus_190
Je to uplne normalne,mne to robi bezne.