9. mesiac tehotenstva
Ahojte mamicky a buduce mamicky. Momentalne som 37t+3d cakame dievcatko a uz od 21t je otocena hlavkou dole. Co sa tyka polohy dietata som samozrejme spokojna ale uz asi 3 tyzdne pocitujem "škriabanie"v mojom vnutri. Niekedy strasny pocit (bolestivy) akoby sa chcela predrat nechtami na svet. Stretli ste sa s niecim takym...?
Dakujem baby.No uz som zvedava na nechty mojej malej. Ani to nechcem niako riesit. Som v zahranici a tak isto tu budem aj rodit no vysetrenia su tu uplne ine ako na sk. Vezmu moc odmeria tlak a dovidenia. Uz sa tesim na den D 😊
Hmm to tam mate teda azujimave, no nic sa ty neboj vsetko dobre dopadne a ubehne to tak rychlo, ze si to pomaly ani nestihnes uvedomit a mala princezna tu bude pri tebe❤

@lussa505 ja mam posledne dva tyzdne take ako keby tam mal krpko nozik a strkal mi ho do krcku a otacal 🙂
Porod je blizucko, bolesti su normalne. Ak lekar hovori, ze je vsetko ok, neries. Uz to mame za par dni...
Tvojej dusevnej pohode urcite neprospeje polemizovat nad kazdym krcom, pichnutim, zabolenim...alebo ako hovoria mamky okolo mna....bude to este horsie :D