Aká bola vaša hmotnosť v 3. trimestri?
Ahojte,
som pomaly v ôsmom mesiaci a pribrala som 12 kíl, avšak každú návštevu od ženského počúvam aby som si dávala pozor na hmotnosť. Ma to už nebaví počúvať, preto sa pýtam na váš názov je to priveľa (som 158 cm vysoká pôvodná váha 52 kíl)
ďakujem
tvoj gynekológ je preliečený anorektik ?
Pri prvom som začínala so 62 kg, v deň pôrodu 79 kg, druhé tehu o dva roky neskôr na zaćiatku 68 kg a v deň pôrodu zasa 79 kg ;) myslím, źe každé telo a každé tehu je špecifické a pokiaľ sa vyslovene neprejedáš a výsledky máš ok, tak to nie až také dôležité
Cozeee?A to ti preco lekar hovori...ved si pribrala uplne idealne!!! Ja meriam 159cm, povodna vaha bola 53, teraz zacinam 36 tt a mam 10,5 navyse,co moj lekar aj vsekty kamsky,co maju tehotenstvo za sebou vravia, ze je to super..takze,ziaden strach, tvoj doktor ma asi len nacvicenu frazu pre kazdu tehulku 🙂
ja som pribrala 38,5 kg ... tak to si mala počut moju doky ... a nie hento 🙂 to maš super aspon neostaneš rozkysnutá 🙂
Ja pri 1. tehu som mala v 8. mesiaci +necelých 11 kg a doktorovi sa to zdalo stále MÁLO 😀 Nakoniec som to dotiahla na + 13 kg a bol konečne spokojný. 😀 😀 😀
ja som teraz v ôsmom a pribrala som cca 7,5 kg a mojej doktorke sa to zdá dosť málo, ale pri prvej dcérke som v rovnakom čase mala už skoro 30 , a vtedy mi nepovedala že je to veľa. Uvidíme koľko to bude do konca. 🙂
ja som mala v aprili 62 kg to som bola po neuspesnom IVF...par tyzdnov nato som zacala stimulovat na dalsie IVF vtedy som uz dala hore 10 kg takze tehotenstvo som zacinala na 72 kg..pocas tehu som 6-7 kg schudla...teraz som v 31tt cakam dvojicky a dnena vaha je 97kg.....tlak mam ok (ako sa to vezmee jasne ze) ale mam hranicu pokial ju prekrocim musim do nemocky a este som nemusela moc vzdy super krv tiez..akurat hroznee hrozneee opucham preto si aj myslim ze ta vaha je aj hlavne koli tomu ze sa mi drzi vela vody v tele....mne je jedno kolko priberem hlavne ze budu moje princeznicky zdravucke....aj tak si myslim ze necham 20 v nemocke 😝 😝 😝 😝 ked nieee schudnem po narodeni zo stresu a taaaak uviiiiiiimeee 🙂 🙂 🙂
Pri prvom som mala 68 tesne pred porodom a teraz s malou 104, veru veru, co uz, hlavne ze sme vsetci zdravi 😉
Ale nie to som chcela, skor to ze niekedy lekar nepozera na vahu matky ako taku, ale skor na zdravotne problemy, samozrejme nie je dobre vela pribrat, u mna 40 kil navyse bol riadny extrem, ale moze to byt kvoli tomu, ze niekomu hrozi cukrovka, ina mamicka moze mat problem zo srdieckom a tu moze byt priliz velky pribytok vahy nebezpecny.... Takze ak nemas ziadne zdravotne problemy, tak si tieto poznamky vobec nevsimaj, ak nejake problemy mas porozmyslaj ci nie kvoli tomu ta lekar upozornuje 😵 A vidim ze uz to bude kazdu chvilku, tak Ti prajem aby vsetko prebehlo krasne a hladko 😵
Ja som pribrala počas tehu 23 kg 😝 a po porode schudla 30 bez cvicenia...bez diet..slo to samo ani som nekojila 😉
z toho si nič nerob.... možno ešte priberieš a možno ani nie.... ja som v 9mesiaci 2kg pribrala a pred pôrodom dokonca 1kg schudla... celkovo som pribrala pri malom 13kg, malý mal cez 4kg a domov som si z pôrodnice niesla 6kg - do dvoch mesiacov som schudla na pôvodnú váhu. Teraz začínam 7 mesiac a pribrala som 6kg. Ono je to individuálne a hlavne nepočúvaj tie dohovárania, stále si "tabuľková" 🙂 prajem pekný zvyšok tehuľkovania
ahoj .. ja som druhykrat tehotna. pri prvom som pribrala 13 a pol kila a mam maleho chlapca, teraz cakam dievcatko som dnes akurat v 37.tyzdni a pribrala som uz 17 kil, a nestresujem kvoli tomu. Poriadne nic nejem asi len raz denne. kolko priberes priberes.. niekedy sa to ovplyvnit neda...
ahoj, tak toto poznám.. môj gynekológ je asi ešte horší ako ten tvoj..čo sa týka tých poznámok na priberanie.. ja som začala priberať až v piatom mesiaci.. a najviac som pribrala posledný mesiac..za mesiac som pribrala 2,5kg a môj dr. skoro vyskočil z kože..čo som sa ja napočúvala či sa neviem ovládať... tak som mu slúbila, že nebudem v noci jest jogurty..lebo malá strašne kopala večer a v noci, tak spávať som chodila až po druhej, keď sa malá ukludnila..a som myslela, že jogurt je v pohode, keď som umierala od hladu... a čo ti poviem... nevedela som, či si zo mňa robí srandu, alebo to myslí vážne, lebo ja som za celé tehu pribrala 5,5kg... som potom doma plakala, že čo by mi povedal, keby priberiem 12, 15 alebo 20kg, takže človek doktorom niekedy fakt nevyhovie..
Ahoj, ja pred trhu cca 65,pred pôrodom 67..na začiatku som dala dokedy 6kg a krátko pred pôrodom som schudla 2kg🙂
12kg je v pohode..nneviem,čo tí dr stresujú..🙂
ja urcite priberiem celkovo 15 kg, tesne pred tehu som totiz 2kg pribrala, bolo mi cez vianoce moc dobre
nie je mi samozrejme vobec zle, dieta bude mat tak cca 4,5 kg ratam, podla trendu poslednych dvoch :D
a pri tych poklusoch pocitam, ze do pol roka som naspet s hmotnostou a mozno aj schudnem
nikto mi v zivote nepovedal, ze prilis priberam v tehotenstvach, to som s dcerkou pribrala 16 kg a so synom 14, obliekam si to iste cislo oblecenia cely zivot, co som mala na gympli 🙂
btw. ak vam nie je zle, ste zdrave, ani prejedat sa nemusite, ani sladkosti jest a aj tak priberiete v tehu
dobromila, ako sa da kks kratko pred porodom schudnut :D daj tipa

Mne doktor nadava pravidelne ;) moja povodna vaha bola 65 kil teraz som v 30 tyzdni a mam 83 kil ... mne sa ani nezda ze by som nejako moc jedla .. proste sa to na mna lepi samo 😒 zavidim tym babam ktore priberu 12 kil za cele tehu. . Ale zase mam 180 cm 🙂