Aká je vaša váha v 28. týždni?
som v 28tt a som pribrala 14kg som z toho zhrozena za posledne dva mesiace priberam takto čo mesiac to 4kg navyše ak to takto dalej pojde do konca tehu neviem ako budem vyzerat ☹ a pritom jedavam ako bežne pred tehotenstvom...doktr.ma zas bude hrešit
@christin3 tiez som zacala cvicit hned, ako sa po cisarskom dalo a napokon som bola este chudsia ako pred porodom. Pomohla mi Jillian Michaels a kojenie - kym som kojila nonstop, mohla som jest uplne vsetko (hlavne pecivo, co je moje slabost i teraz) a aj tak som stale chudla. A kojila som skoro nonstop 2 roky, takze som si to maskrtenie riadne uzila. Dufam, ze aj teraz po porode sa mi to podari, i ked uz ma strasili, ze po druhom tehotenstve to ide tazsie
@erienka ja som kojila iba dva mesiace, aj keď som kojila malému to bolo málo a stále plakal tak som musela prikrmovat a mlieko odišlo samé. Ja som po pôrode hneď začala cvičiť doma už počas sestonedelia a potom dvoch mesiacoch uz fitko. Hneď som upravila stravu, vysadila som práve to pečivo a sladkosti a išlo to veľmi rýchlo dole.
ja som do 28.tt schudla najprv 2 kg a potom pribrala 5kg. takže dokopy len 3kg navyše. a cítim sa super, navyše bábo rastie ako má. teraz som 31.tt a stále rovnaká váha
ja som pri tretom tehotenstve nabrala bohovskych 19 kg :D a teraz, ked ma maly rok a pol mam hore este tri kila (predvcerom styri)
a isla som z bmi v norme, nemala som podvahu, do tehotenstva
este dojcim, takze tazka pohoda
baby, nenervacte sa kvoli priberaniu, to je indivindi
a ani jedna stria, vdaka geny
ja v 28tt + 10kg som mala....
ja som v 28tt a zatial 4 kila. pri prvom som v 28 tt pribrala 8kg celkom za tehu 13kg. uvidim kde sa zastavim pri tomto tehu.
Ja som v 28tt a tiez len 4kg +
Ja som v 28+4 a zatiaľ to je 5,5kg. Ale poslednú dobu to ide rýchlejšie a aj pocit nafúknutia je väčší
Ahojte som nová 🙂 ja som mala 52 kg keď som otehotnela a teraz mam 63 som 28+5 ale dosť to pociťujem nikdy som nebola zvyknutá ma taku vahu stale som vážila do tych 54 ale som aj rada nevadí mi to len akurat ma stale bolia nohy a nevládzem chodit 🙂 ..chcela by som sa opýtať ako sa tu píše neviem či to patri sem ale vraj v 28tt bábo nema už taký pohyb pretože rastie a ma malo miesta ja mam úplný opak 🙂 neviem či je moje bábo také aktivne ale stale mam pohyby a silne stale sa prevracia a kope 🙂 stale silno mate to aj vy niektorá takto ?

@pepka123 jááj, neboj....ty pokial teraz nepriberáš, tak určite to nebude inak ani pri druhom...🙂 možno spalovanie po otcovi máš, nie po mame..🙂
ja pri prvom 24kg pribrala...a desať kg šlo posledný 1,5mesiac, chytila som pleeklampsiu a šlo to samo...bleee..jak hroch....pretože povodná váha bola 69
za viac ako pol roka som šla k doktorovi, so strachom až neotehotniem, nech mi dá antiku, vtedy som ju ešte podporovala a že šuuup, už som končila 16ty týžden a ani som nevedela....a odvtedy som pribrala 13kg, čiže moja porodná váha bola zasa 93 kg..😀 a kojenie nepomáhalo, skor naopak....
no a teraz zasa počiatočná váha 69 (malí už budú mt 8 a 9 rokov) a len sa modlím, nech nemám zasa tú samú váhu ako kedysi pri porode...😀
ja nie som závistlivý človek, ale toto nepriberanie ženám závidím (vdobrom samozrejme), bo dve deti mám, robila som v bare, pohybu mám dost, stravu si strážim a aj tak...🙂 a ked vidím tie krásne tehulky v leginkách, kde len bruško narástlo...juuj...krásne to je..🙂