icon

Aká je vaša váha v 28. týždni?

natalia_2
13. dec 2012

som v 28tt a som pribrala 14kg som z toho zhrozena za posledne dva mesiace priberam takto čo mesiac to 4kg navyše ak to takto dalej pojde do konca tehu neviem ako budem vyzerat ☹ a pritom jedavam ako bežne pred tehotenstvom...doktr.ma zas bude hrešit

Strana
z5
gabuchah
21. dec 2015

@pepka123 jááj, neboj....ty pokial teraz nepriberáš, tak určite to nebude inak ani pri druhom...🙂 možno spalovanie po otcovi máš, nie po mame..🙂
ja pri prvom 24kg pribrala...a desať kg šlo posledný 1,5mesiac, chytila som pleeklampsiu a šlo to samo...bleee..jak hroch....pretože povodná váha bola 69
za viac ako pol roka som šla k doktorovi, so strachom až neotehotniem, nech mi dá antiku, vtedy som ju ešte podporovala a že šuuup, už som končila 16ty týžden a ani som nevedela....a odvtedy som pribrala 13kg, čiže moja porodná váha bola zasa 93 kg..😀 a kojenie nepomáhalo, skor naopak....
no a teraz zasa počiatočná váha 69 (malí už budú mt 8 a 9 rokov) a len sa modlím, nech nemám zasa tú samú váhu ako kedysi pri porode...😀
ja nie som závistlivý človek, ale toto nepriberanie ženám závidím (vdobrom samozrejme), bo dve deti mám, robila som v bare, pohybu mám dost, stravu si strážim a aj tak...🙂 a ked vidím tie krásne tehulky v leginkách, kde len bruško narástlo...juuj...krásne to je..🙂

gabuchah
21. dec 2015

@christin3 a ty si nekojila,že si začala hnd cvičiť? ja pri malom nemala čas ani spať, nieže ešte jet či cvičit a aj tak...šlo to zle dolu...

erienka
21. dec 2015

@christin3 tiez som zacala cvicit hned, ako sa po cisarskom dalo a napokon som bola este chudsia ako pred porodom. Pomohla mi Jillian Michaels a kojenie - kym som kojila nonstop, mohla som jest uplne vsetko (hlavne pecivo, co je moje slabost i teraz) a aj tak som stale chudla. A kojila som skoro nonstop 2 roky, takze som si to maskrtenie riadne uzila. Dufam, ze aj teraz po porode sa mi to podari, i ked uz ma strasili, ze po druhom tehotenstve to ide tazsie

christin3
21. dec 2015

@erienka ja som kojila iba dva mesiace, aj keď som kojila malému to bolo málo a stále plakal tak som musela prikrmovat a mlieko odišlo samé. Ja som po pôrode hneď začala cvičiť doma už počas sestonedelia a potom dvoch mesiacoch uz fitko. Hneď som upravila stravu, vysadila som práve to pečivo a sladkosti a išlo to veľmi rýchlo dole.

christin3
21. dec 2015

@erienka ešte k tomu čp ti hovoria ze po druhom tehu to ide ťažšie dole tak ti poviem len toľko ze kde je vôľa tam je cesta. Tak ze ked sa posnazis pôjde to aj po piatom tehu dole 🙂

biolady
4. jan 2016

ja som do 28.tt schudla najprv 2 kg a potom pribrala 5kg. takže dokopy len 3kg navyše. a cítim sa super, navyše bábo rastie ako má. teraz som 31.tt a stále rovnaká váha

gabuchah
4. jan 2016

@biolady ja schudla prvý mesiac, asi 3kilá a potom tri mesiace vracala a aj tak pomaly priberala a to som frcala cez leto na ovocí...
Verím že sa cítiš super, veď 5kg je nič 🙂 to ti v dobrom závidím..

celasapremenim
24. jan 2016

ja som pri tretom tehotenstve nabrala bohovskych 19 kg :D a teraz, ked ma maly rok a pol mam hore este tri kila (predvcerom styri)
a isla som z bmi v norme, nemala som podvahu, do tehotenstva
este dojcim, takze tazka pohoda
baby, nenervacte sa kvoli priberaniu, to je indivindi

a ani jedna stria, vdaka geny

katrin21
24. jan 2016

ja v 28tt + 10kg som mala....

blondy55
5. apr 2016

ja som v 28tt a zatial 4 kila. pri prvom som v 28 tt pribrala 8kg celkom za tehu 13kg. uvidim kde sa zastavim pri tomto tehu.

kaattkka
5. sep 2016

Ja som v 28tt a tiez len 4kg +

trimity222
18. dec 2016

Ja som v 28+4 a zatiaľ to je 5,5kg. Ale poslednú dobu to ide rýchlejšie a aj pocit nafúknutia je väčší

ludmilaka
18. dec 2016

@natalia_2 Aaaale, čo by ťa hrešil. Moja pôvodná bola 53 kg. Počas tehu napriek plávaniu, pohybu a žiadnemu obžerstvu pôrodná plus 30. Dieťatko živé, nespavé, do 1 roka som išla na 49 a nie a nie pribrať. Neboj sa, posledné týždne sa už radšej neváž😊.

emily98
8. jún 2020

Ahojte som nová 🙂 ja som mala 52 kg keď som otehotnela a teraz mam 63 som 28+5 ale dosť to pociťujem nikdy som nebola zvyknutá ma taku vahu stale som vážila do tych 54 ale som aj rada nevadí mi to len akurat ma stale bolia nohy a nevládzem chodit 🙂 ..chcela by som sa opýtať ako sa tu píše neviem či to patri sem ale vraj v 28tt bábo nema už taký pohyb pretože rastie a ma malo miesta ja mam úplný opak 🙂 neviem či je moje bábo také aktivne ale stale mam pohyby a silne stale sa prevracia a kope 🙂 stale silno mate to aj vy niektorá takto ?

Strana
z5