icon

Aké máte skúsenosti s epiduralom?

region
1. júl 2019

Dat si epidural, alebo je lepšie rodiť bez? Aké máte skúsenosti? A na koľko musí byť žena otvorená keď jej pichnu epidural?

Strana
z2
ludkka0407
8. júl 2019

@jandakovaeva trochu neskoro odpisujem,ale teda ja som ziaden problem pri porode nemala,az ozaj na to,ze mi epi nepichli (ani keby to stihnem),pretoze som mala velmi malo krvnych dosticiek a bola som sledovana hematologom (odborne sa to vola trombocytopenia u mna stredny stupen) a este mam aj Leiden heterozygotnu mutaciu (vrodenu trombofiliu),takze po porode som dostala injekciu a brali mi krv,nasledne po 4 tyzdnoch od porodu znova hematologia a hodnoty uz boli ok.u mna tento stav s malo krvnymi dostickami sposobuje tehotenstvo.treba sa pytat,pokial Ste teda sledovana hematologom☺drzim palce

veronika180384
17. sep 2020

@region dajú ti papier na poradni a pošlú ťa na prednášku

bori7293
17. sep 2020

@bori7293 tak pri druhom pôrode som ju nestihla. Synček sa narodil 15minút po príchode do pôrodnice.

ewita88
14. júl 2022

Baby a tá epiduralka boli?

nikasmile
14. júl 2022

@region pri prvom som mala aj počas finále a super, pri druhom pôrode som mala ale už mi druhú nepichli lebo som šla tlačiť. S epidurálkou je to oveľa lepšie a nebola som tak vyčerpaná z bolesti.

bori7293
1. jan 2023

@bori7293 len pre info 😉😁. Pri 2.pôrode som ju nestihla. Synček bol 20 minút po príchode do pôrodnice na svete. Snívam o 3.dieťatku a epidurálku si už nevyžiadam ♥️😘

Strana
z2