Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
no asi ánoé, lebo čo čítam niektoré kočky fakt nechávaju do toho 42 tt ale tak v Ca hovorila že tak dlho nenechávaju, a to somcelkom rada...
katka tzak super že ste obe OK. Tak však nemusí sa nič stať ale je tam nejaké riziko, ale tak asi každý doki to zváži inač....
Inač v stredu mám poradnu, mi budu brať aj tie výteri či tam nemám nejakého bacila či čo. Tak snad to dobre dopadne 😝 No a som zvedavá kedy mi začnu pozorovať prietoky a tie pásy.
asi vyter na streptokoka,mne ho akosi zabudli spravit a tie pasy a prietoky by ti mali zacat uz od 36tt kontrlovat
kde su vsetky?rodite?
No rodit to urcite my mame este cas 😀 😀
uhm, tak o týžden 🙂 A to ako možné Kati že ti zabudli urobiť ster na toho streptokoka 😕 No to bolo šťastie že si ho zrejme nemala, bo maličká by mohla dostať aj zapal pluca alebo take čosi som počula....
A tintiniačik tebe sa to už pomaličky blíži, ved 38tt to už by si porodila v termíne. Joj aby som už aj ja tak bola 😅
nerodime.. boli sme v tescu, kupila som si plavkovy vrch ze 70DD za 4eura, no nekup to 😀 uz teraz mi je ltt, ale do leta sa dufam prsia daju dokopy, ... katka pri kojeni su vacsie prsia? teda ked mam normalne velkost D, teraz povedzme DD az E, tak po porode mozem ocakavat, ze ? zostanu ako su alebo sa trosku zmensia? 😕
ja by som rada porodila na 10.3. 2010, ze pekny datum 😵
kati esteze to boli ocistky a pekne same vysli von 😉 .......teda nechapem ako Ti mohli zabudnut urobit ster na streptokoka 😕, to je dobra nezodpovednost, ved aj v tt knizke je kolonka, ci ho mas pozitiv a ci negativ.......
zajko aj ja som si vymyslala termin, ze 10.3., ale dnes mi volal mm z prace, ze 10.3. nemoze mat dovcu......tak musim rodit o den skor alebo neskor 😀 ........no ako keby si to ja vyberiem, reku to si dohovor dcerenke 😉
baby mne bysa páčilo keby som porodila 4.4. A to je rovno aj velkonočná nedela 😵 to by bolo fajn 😉
ahojte baby,
tak som prišla z poradne......som otvorená na dva palce, takže sa predsa len trošku otváram.... 😀
teraz by mi pomohol ten môj mm, len keď ešte stááááááááále nieje doma.... 😒 😒 😒
no tak čo už, nejak to už dobojujeme....ale som rada, že sa to predsa len pohlo smerom vpred....xixixi
to je fajn Katka, že je to OK.... 😉
U nás v CA vraj už po poslednom termíne posielajú do nemocky do dvoch dní......a dávajú vyvolávačky. ale v každej nemocke je to inak....
janyka a ty si ako dopadla?????
ja by som bola za aj za ten 8.marec, lebo vtedy mám aj ja narodky, tak to by bola iná prča, keby som s dcérenkou oslavovala v jeden deň..... 😀 😀 😀
matulienka tak to by bola sranda keby ste naraz oslavovali 🙂 Ja mám termín 8.4 a to má narodky moja svokra, tak možno tiež budu spoločne oslavovať 😎
ja mam zas 4.3. ale to by bolo este asi priskoro pre moje ditko 😀 nech si len pekne vyberie..
babulky ja keby si mozem vybrat termin, tak 8.3., pekny datum a sluzbu ma aj dobry dr. v ten den 😉 .......moj dr. obvodak povedal, ze dva dni pred tym treba sexovat, aby sa dostal do tela oxytocin a za dva dni ucinkuje, tak som zvedava 😀 .......mm ma aj vtedy volno, tak by sa to mohlo zrealizovat ........len clovek mieni Pan Boh meni ako sa hovori
No baby Vam sa to uz krati 🙂 Ja idem do poradne az vo stvrtok tak som zvedava ze ako dopadnem bojim sa koli tomu tlaku a dnes ma straasne boli hlava ☹ ☹
stani, tak to su aké rady 😀
No ved uvidíme, však drobec si najlepšie vyberie určite 😀 Ako si písala zajačiq 😉
tintiniačik budem držať prsty nech je všetko OK na poradni
Ahojteee,,,, 🙂
No,konecne o dlhom case som tu..som doma už asi 3-4dni...ale nemala som cas pre male,teraz spinka tak mam cas chvilku...
Porod som mala hrozný a predstavovala som si ho uplne inak...
tak zacnem po poriadku...
Bolesti my zacali vtedy ako som vam pisala tak som o 22hod isla do nemocky...vysetrili ma a ostala som tam dali mi injekcii a bola som na pasoch,bolesti boli normalne dali sa celkom vydržať...
okolo 04-00hod mi odisla plodova voda,
potom o 6hodine som dostala dalsiu injekciu a zacali neskutočne bolesti,kt.boli hrozné aja som nevedela ci sediet ci lezat ci stat,,trvali asi hodinu a pol..
A OKOLO 7:35 SA NARODIL MOJ SYN BORISKO S 2700G A 50CM....
vtedy som zabudla na bolesti a kt.same ustupili hned...
a zacali ma zosivať lebo som rodila prirodzene,mala som zapal a to zosivanie bolo preto komplikovane...
a teraz som zle zosita stehy mi rozchadzaju a musim sa setriž este...
kazdy den aj 5x sprcha apo kazdom wc....no takze nie velmi dobre spomienky,,ale mam synceka a on zato stal,,
s boriskom si na seba zvykame a mame pomylene dni a noci,,kojim ho mala som vela mlieka,,a v nemocke som mala aj s toho velke teploty do 38stupnou...
bola somtam 4dni a hned domou....
chcem sa spytat ak vy s malymi davate im cajik ja som kupila cajik hipp vraj sa moze od 1.tyzdna...a ake sunari davate..?
neskor vas docitam lebo nestiham...
majte sa..
🙂
BARBINKA, no ahoooooooooooooooooj 😉
konečne si dala o sebe vedieť, už sme sa báli o vás, čo je s vami...... s tým pôrodom veru nezávidím, chúďatko, ale hlavne, že si už domka a malý Borisko je zdravučký, chutí mu papať a robí vám radosť... 😉
a je dobre, že máš odzačiatku veľa mliečka..... 😉 aj keď si mala tie teplotky.....
A ty sa ako mas ?
Baby, vy ste si teda povyberali pekné dátumy 😀
Katka - ja som to tiež tak mala. Tak je to ok, chvalabohu.
Stani - to robí myslím môj dr. Ja by som sa potešila, keby mal práve vtedy službu, keď budem rodiť 🙂 alebo Lajtman, Brešťanský, alebo Dlugoš 😉 ...hej chodím, lebo...lebo som mala nejaké problémy predtým, ja som od začiatku na rizikovom, ale v 29tt sa mi začal skracovať krčok, tak sa bál a poslal ma do rizikovky....
Ja som sa dnes prešla, môj dr. má celý týždeň dovču 😠 že som si ja blbá nezavolala. Tak teraz neviem na čom som. A v stredu do rizikovky...fú, už mám pár hodín bolesti, ale slabé, určite zase poslíčkovia 🙄
no barbinka,
v rámci možností.....už by som to tiež rada mala za sebou.....otvorená na dva prsty a čakám.... 😀 ako ostatné...hehehe.....vraj mám riadne vysexovať mm len škoda, že nieje doma..... ☹
a kedy nám odfotíš Boriska?????? teším teším.... 😉
Barbi, super, tak ste v poriadku 😵 ...ale veď to si mala celkom rýchly pôrod...len tie bolesti si si asi predstavovala inak 😅 ....želáme skoré zotavenie a veľa mliečka 😉
barby ked kojis vylucne, tak sa nedokrmuje ani necajikuje do siestich mesiacov ... www.mamila.sk
sa cudujem,ze ti to nepovedali na sestonedeli. ved si pisala ,ze mliecka mas dost. tak bud rada a uzivaj si kojenie 😉
janyka, veru pekný dátum sme si každá vybrali, len či aj to tak bude... 😀 😀 😀 😀
barbinka,no ja sa mám celkom dobre, už len čakám kedy porodím...hehehe....ale je to vraj na dobrej ceste.... 😀
janyka, ja som mala včera teda pekné bolesti.....večer som ani riadne chodiť nemohla a potom mi to prešlo a odvtedy zasa nič.... 😒
matulienka ...fotky dam v priebehu tyzdna teraz momentalne nemam cas....
janyka ..ja som si pytala epiduralku ale nehcceli mi ju poskytnut lebo v tej nemosnici ju nedavaju 😖
zajaciq ..nepovedali mi ze nemam davat cajik....ale sem tam mu dam
Barbinka, nemusíš, pokiaľ máš mliečko a Borisko je plne kojený nič iné dávať. Len v lete sa podávajú aj iné tekutiny. Nemusíš mať strach, z tvojho mliečka sa aj napije, lebo to prvé mu ide riedke od smädu a potom ide hustejšie, ktoré ho aj zasýti 😉
barbi gratulujem k boriskovi a zelam vela mliecka a zdravicka......ono ten porod si predstavujeme kazda inak, ale vidis prezila si Ty, prezijeme aj my ostatne 😉 a potom sa uz budeme len tesit z nasich drobcekov.......aj nam hovorili na priprave, ze pokial je dieta dojcene, tak do 6 mesiaca netreba davat cajik
jani ved kvoli tvojmu dr. som si vybrala termin 8.3. a moj mm ma vtedy volno......ked dovtedy neporodis, tak by Ti mohol v ten den vyvolat porod........dobre som to naplanovala coooo 😀
Matulienka, ja už tie kontrakcie ani nesledujem, lebo keď čakám, že kedy sa to už začne konečne stupňovať, tak to prejde 😖 už to takto mám ale 2 týždne 😠 ...a ani sex nepomáha 🤐 😉
Stani, paráda 😀
tak stanika, janyka, šup do toho a 8.marca rodíme všetky tri..... 😉 to by bola náhodička 😀
Pekné ránko 😀
...my sme dnes mali budíka o 5:40h. Malá zahlásila ,,pekné ránko, už je svetloooo"...a bolo po spánku 😖 ...pozerá rozprávku, ja som zatiaľ nahádzala do práčky a rozmýšľam, že idem prezliekať periny. Už sa mi nechce čakať na malého, kým sa mu uráči. Som chcela, aby prišiel do čistulinkého, ale keď sa mu nechce 😠
Dobre ranko 🙂
Janyka ja si to prezliekanie perin nechavam na vikend takze dnes si len nieco fajne navarim a budem lenosit 😀

vejula noo ja som prenasala 13 dni a nastastie sme obe oki
kocky tak to zomna vysli niejake este ocistky ci co...isla som radsej ku gynek.ale nastastie uz nekrvacam a som okiiii