icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

evitkamalicka
3. máj 2010

ahojky, mozem sa pridat? v sobotu vstupujem do 3. trimestra

any23
3. máj 2010

ahojte 🙂 tiež by som sa k vám rada pridala 😅 v lll.trimestri som už dlhšie síce, ale témičku som našla až dnes 😅 ja mám 11kg navyše, obvod presne neviem ale min.týždeň som mala 102cm 😝 tehu si užívam, veeeľmi sa už tešíme na našu princezničku, keď si predstavím že už len pár týždňov 😵 čakanie na Emku mi trošku znepríjemnuje tvrdnutie bruška už od nejakého 19tt, beriem Magne B6 3xdenne a od min.týždňa No-spu, ale s krčkom to našťastie nerobí nič zatiaľ /klop klop klop/ 😅 a tiež ma veľmi bolí chrbátik, ale vydržíííím všetko, ten malý zázrak mi za to stojí 😵 😵 😵 😉

kočky, ktoré to máte už len za pár - prajem vám pohodový, rýchly, a čo najmenej bolestivý pôrod, hlavne nech ste s miminkami v poriadku, zdravučký a šťastnučký 😎 😉

evitkamalicka
3. máj 2010

ja som zatial pribrala 3,5kg a obvod pasu neviem, nemerala som

any23
3. máj 2010

juuuuj že 3,5kg brala by som 😉 ale ja tie svoje kilečká navyše až tak veľmi neriešim, išlo mi to hlavne do bruška, síce aj do zadku a stehien, ale to len minimálne, pri prvom som vyzerala horšie 😝 vy ešte neviete pohlavie? či nechcete vedieť 😉

evitkamalicka
3. máj 2010

ja som pri prvom pribrala 20kg asi kvoli tomu ze som mala preeklampsiu a ja teda tiez veru nie som z tych stihlych takze som rada, ze zatial len tolko malo....este nevieme, v 14tt nam lekar povedal, ze to vyzera na dievcatko, ale v tak skorom stadiu to treba brat s velkou rezervou a od vtedy sa potvorka nechce ukazat, no v stredu ideme na 3D tak dufam, ze uz sa dozvieme co to bude

any23
3. máj 2010

tak držím palce aby sa vám bábenko ukázalo 😉 nám v 20tt môj doki povedal že tak na 90% dievčatko, v tom istom tt som bola aj na morf.utz a tiež to vyzeralo na babu, v 24tt nám môj doki potvrdil že je to na 100% dievčatko, min.týždeň som bola na veľký utz v 30tt a tam tiež že baba, tak snáď nám za tých zostávajúcich 9tt nedorastie pipík 😀 😝 aj keď je nám to v podstate jedno, hlavne aby bolo zdravučké, ale škoda by bolo tých ružových vecičiek čo sme už pokúpili 😉

evitkamalicka
3. máj 2010

dakujem, manzel by teraz velmi chcel dievcatko tak uvidime, my sme zatial este vecicky nekupovali, snad to budu tiez potom tie ruzove 🙂

any23
3. máj 2010

ja som aj rada že sa nám podarilo dievčatko a budeme mať párik 🙂 už len kvôli Alexíkovi - ten od začiatku všade kade chodil tvrdil, že bude mať sestričku Emku, takpovediac vysníval si ju 😅

evitkamalicka
3. máj 2010

nam sa hadam tiez postasti parik

romy01
5. máj 2010

ahojte kočky.

Z priberania si hlavu nelamte . Ja uz mam na sebe 16 kilov a mozem potvrdit ze posledny tazden som dokonca schudla pol kila- Uz mi tak nechuti jest - resp aj by chutilo ale maly ma tak tlaci na zaludok ze mu nedovoli jest vela, len male porcie, inak mi je hrozne zle. ak pocitam ze do porodu uz asi ani nenaberiem. A jedna z vas spominala ze bude potrebovat do vane " jeřáb " ? Hahahahaha - tak mojko ja uz si do vane ani nesadma. nemam sancu sa postavit tak sa len postojacky sprchujem . 😀 😀 😀
Bambulky pekne sa drzte v tom poslednom trimestri. Ja sa cice este citim mobilna ale po polhodinke chodze mi idu uz odpadnut nohy, takze vsetkeho treba s mierou. 😀

liaa5
5. máj 2010

ahojte...tak na moje prekvapenie som aj ja uz 3. trimester...straaaaasne mi to leti. obcas sem na mk chodim daco si precitat, tak by som sa hadam uz mohla do niakej diskusie zapojit, kedze som musela ostat na pn ma casu a casu!!! 🙂
ja som zatial pribrala 7 kil, a velmi dufam ze sa zmestim do takych 12.. ☹

nika23t
5. máj 2010

Ja som tiez doteraz asi tak 7 kg pribrala, ale citim sa ako slon ☹ Ani sediet, ani lezat, ani stat... Brucho ma pobolieva, lebo babatko zacalo v poslednych dnoch kopat dost silno, aj ked nastastie nie casto. V noci nespim, lebo casto chodim na zachod a ak male kopka, budim sa, a ak nekopka, tiez sa budim, lebo sa bojim, ze preco nekope 😖 Takze sa neviem dockat, kedy konecne budeme po porode, aj ked viem, ze teraz je to este malina oproti tomu, co ma caka. A to mam zatial bezproblemove tehulkovanie, takze nezavidim tym maminam, ktore maju nejake problemy... Ale drobca uz teraz tak milujem, ze neviem, ci sa bude dat viac 😉

nika23t
5. máj 2010

Lia, to ja som ovela vacsia optimistka, ja verim, ze sa zmestim do 10 kg 😀 Ale ak to pojde s nanukmi a zmrzkou tak ako doteraz (zjem aj 8 denne, ale nie kazdy den, tak asi kazdy treti) tak neviem-neviem 😉 Ale to malicke si ziada, ja sa viem ovladat 😅

liaa5
5. máj 2010

a ked si predstavim ze budem este tri mesiace musiet lezat... to sa bude priberaaat!!!! moja oblubena vyhovorka pre tieto dni: to ja ne, to mala ma chut!!! 😉

riag
5. máj 2010

Ahoj Kocky 🙂 tak Lia som rada,ze zmrzlinova nie som len ja. Za cely zivot som neziedla tolko zmrzliny kolko pocas tehu 🙂 Strasne ale straaasne mi berie....Ja som zatial pribrala len 5kg tak uvidim co sa udeje za poslednych 7 tt....🙂

riag
5. máj 2010

Aaaaa sorry Nika to ty si tu zmrzlinkova nie Lia...🙂

nika23t
5. máj 2010

Riag - no ja si neviem normalne povedat, ze nie, dnes uz stacilo 🙂 Este normalne dokazem manzela vecer o jedenastej poslat z postele, nech mi prinesie nanuk 😅 A on chuda ide, lebo asi ma strach nieco namietat. Ale mlieko, ovocie, zeleninu alebo nieco zdrave, kdeze! Tomu sa dokazem veselo vyhybat 😖

evitkamalicka
5. máj 2010

ahojte, tak sme doma zo 4D a teda parik nebude, vyslo moje tusenie a budeme mat Olivera, momentalne vazime 933g

any23
5. máj 2010

ahojte 🙂

evitka gratulujeeem k chlapčekovi 😵 veď aj to je super aspoň bude mať Adamko parťáka pri hrách 😉 najpodstatnejšie je zdravie 😉 😎 a kráááásnučký je 😵 😵 😵 😉

mne sa už tiež ťažšie chodí na dlhšie vzdialenosti 😝 bruško oťažieva každým dňom viac a viac 😝 noci tiež nie sú bohviečo u mňa, neviem si nájsť tú správnu polohu, malinká vie dať dôrazne najavo ak sa jej nepáči ako som si lahla, chrbát bolí, bruško tvrdne, na wcko behám a keď už sa konečne ako-tak uložím tak je pomaly ráno 😝 a zmrzlinková som aj ja 😅 😅 😅 ale pochutím si aj na mliečnom a ovocí, najmä banány a hrozno mi idú v poslednom čase, ale aj hrušky celkom ujdú 🙂 zo zeleniny len rajčinky 😒 no a ešte mrkva v polievke ale ostatná zelenina mi moc nehovorí 😝

evitkamalicka
5. máj 2010

any dakujem 🙂

romy01
9. máj 2010

ahojte tak ako pozeram ja som asi pribrala najviac, ale nejak sa nestresujem. Isteze mi to nie je jedno ale co narobim. Ja som na PNke uplne od zaciatku a preto som aj viac pribrala. Predtym som pravidelne cvicila a behavala, ale tym ze som to musela razne topnut a nehybat sa a ani do prace som nemohla chodit, tak sa na zaciatku tie kilecka len tak hrnuli.

evitka - pekne fotecky, fakt. Aj ja cakam chlapceka, a aj ked sme si s mm najskor priali dievcatko, teraz si ani neviem predstavit ze by to mala byt baba. 🙂

ewwusska
9. máj 2010

Ahojte holky. Tak já už mám doma pětidenní miminko tak se mrkněte na můj fotoblog na fotečky. Markétka se narodila 4. května s mírama 3100 g a 50 cm.

evitkamalicka
9. máj 2010

ewwusska gratulujem

romy ja som tiez doma kedze som na materskej s prvym syncekom a aj pri nom som bola cele tehu doma

romy01
10. máj 2010

ahoj ewwusska ale ja tam tvoj fotolog nevidim, mas fotky utajene ? Posli IP nech sa pokocham nad rozkosnym miminkom. 😀
No evitka vidis a ja som sa vytesovala ze mam vyhovorku na to priberanie, 😀 😀 😀 ale co už, budem musiet makat po porode aby som sa zase stala clovekom 😀 😀 😀

evitkamalicka
10. máj 2010

romy neboj, to po porode zhodis raz dva

evitkamalicka
10. máj 2010

a romy ked chces vidiet jej fotky, musis kliknut na jej fotku na tejto stranke a presmeruje ta to

romy01
10. máj 2010

ewwusska - Marketka je krásna, a na tej fotke s tatinom a syncekom Vám to ohromne pristane. Želám Vám vela zdravia a šťastia 🙂 🙂 🙂

evitka hned som si kukla aj tvojho Adamka a je to taky usmievavý chlapček - vypadá moc šťastne - 😀 Tesi na braceka ? On je sice este maly aby si to nejak uvedomoval. Moja znama cakala babatko a mala pritom trojrocnu dcerku ale ta nenormalne žiarlila 😀

evitkamalicka
10. máj 2010

romy my sa snazime mu kazdy den pripominat, ze bude mat braceka a on pekne aj viac krat za den pride ku mne a hladka brusko a pritom hovori jeeej

evitkamalicka
10. máj 2010

a smejo je po mne 😀

romy01
10. máj 2010

teda myslim ze bude maleho braceka okukovat a tesit sa z neho, na ziarlenie je este moc malinky. Myslim ze ste si zvolili idealny odstup medzi detickami