icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

Strana
z130
mona777
2. aug 2010

väčšinou to zválnu všetky - všetká česť a poklona, najmä tým, ktoré majú dvojčatá, trojčata, x-čatá 😕 no sú aj výnimky, ale snažím sa čítať takéto fora, aké mamičky sú - fakt starostlivé.
@any23, petulinec - moje babo ma kope celý deň, končí o 22 - 23 hod a potom začína od 3 hod ráno, končí o cca 7 hod., potom má hodinovú prestavu a zase celý deň. Mam pocit že mam dokopatné všetky vnútornosti 😉 a to si neviem prestaviť čo bude robiť o mesiac. Okrem toho gynekolog povedal že mam veľké dieta - už ma 1900 gramov a priemer je vraj 1300 - max. 1700 v mojom štátiu tehotenstva. Davidko bude teda riaden chlap - ale nevadí - chlapi sú krajší ked sú väčší 😅

gangulienka
5. aug 2010

ahoj mona, tak to mame rovnaky termin a aj ja budem rodit v Ruzinove 🙂 Ja ked som bola na uzv v 30 tyzdni mala malinka 1960 g ale mne nic nepovedal doktor ze je velka tak neviem 🙂

mona777
6. aug 2010

takže sa tam stretneme 😎
to mi povedal gynekolog že je velké - teda až poriadne velke a aj sestrička tak neviem aké majú skúsenosti, ja chodim k lekarovi do Ružinova
teraz som z toho tiež paf
A ked sa narodila koľko mala tvoja mala?

neverendinglove
Odpoveď bola odstránená
zuzkap2
28. aug 2010

Ahojte
tak aj ja som konecne v tretom trimestri 😀 mam dost rizikove tehu ☹ takze som rada ze sme sa sem az dostali a dufam ze aspon do 37tt to spolu s malickou potiahneme 🙂
@mona777 tak tvoj krpcek mal peknu vahu v tom 31tt, my sme v pondelok mali 1426g

cloviecik777
12. jan 2015

@mysulik ja v 30tt mam len 24 cm....moj zensky si dal tri !!! tak neviem ci clovek sa ma bat...

lenka54321happy
19. jan 2015

Ahojte baby, planujete niektore rodit v sukromnej klinike na Slovensku a ak hej kde a preco ste sa tak rozhodli? Dakujem
😘

pocahontas88
26. jan 2015

@barbina182 ahoj ,moc by som sa neplasila,som donedavna mala tiez 7 kg naviac a pas maximalne 93 cm,ale za poskedne cca 2 -3 tyzdne mi to vyskocilo pas uz 97cm ale vahu neviem,nemam doma,ale usto viac,zajtra idem na poradnu 🙂

giovanna1
11. feb 2015

Ahojte, ja som úplne nešťastná. termín mám začiatkom mája a priberám a priberám. aj na stravu si dávam pozor 😠 už mám 10 kíl a koľko času pred sebou ešte 😅 síce pred dvoma rokmi som mala cisársky. neviete niekto poradiť ako to obmedziť?

katiekat
22. feb 2015

babulky tehulky mam pre vas ponuku komplet vybavena ikea postielka kolotoc perinky hniezda vibracne hojdacie kresielko info do spravy

katiekat
22. feb 2015

@giovanna1 nebojte sa to pojde dolu skuste macingovej dietu tak ked bude mat babo 4-6 mesiacov

giovanna1
4. mar 2015

@katiekat a to je aká diéta? Tie veci co uvádzaš vyššie sú nové či použité? A za koľko ponúkaš?

katiekat
5. mar 2015

Ahoj daj si do googla macingovej dieta resp.najedzte sa do stihlosti je to dieta podla krv.skupin vecicky su uz komplet predane este ostala jedalenska stolicla cam za 80 e

Strana
z130