icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

majatob
11. dec 2009

barbi, 7 kilo je krasnych, ja jsem mela minule 9 nahore, takze ted to vidim uz aspon na 11 😅

barbina182
autor
11. dec 2009

renatka no vieš ja v tom ešte nemam vobec prehlad a už by bola aj na čase zistovať co sa ako viac oplatí..ale je pekný...

Aj vy si lakujete nechty neublži ta vona babu?

majatob
11. dec 2009

barbi, jen si je klidne nalakuj, v cem by mu to melo ublizit, prosim te? 😅

barbina182
autor
11. dec 2009

maji vieš ja som poriadne nejdela dosť dlho bala som sa o svoju postavu ale teraz chapem že je to blbe..a babetko je doležitejšie.Ale teraz mi chutí predtym nie velmi

katka22r
11. dec 2009

noo ja si nechty nelakujem akurat mi volal cukricek ze pride neskor tak s dzusika nic 😒 ale pojdeme zajtra konecne vikendik a manzel bude doma lebo sa strasne nudim..my este ani kocik nemame ani postielku az ked sa mala narodi🙂

barbina182
autor
11. dec 2009

ja si lakujem stale..moja zaluba 😀 😀 ..aj moj mm je doma cez vikend,a ja sa tiež neponahlam kupovať mam čas

majatob
11. dec 2009

my uz mame vsecko 😀 😀 😀 😀 😀
rena a chces nejakou konkretni barvu?

barbina182
autor
11. dec 2009

maji už sa stalo mam ich nalakované... 😀 😀 😀 ...

renatkas
11. dec 2009

maji ja som vedela pohlavie od 12tt, ale bola som o tom presvedcena od zaciatku ze to bude chlapec 😀
ja som mala naposledy u lekara +8kg, doma sa radsej nevazim lebo mi ta vaha ukazuje stale viac.

ja si nechty nelakujem, nemam na to velmi cas, ale neuskodi to babatku, teraz tie laky tak strasne nesmrdia 😉 ja si napriklad pravidelne farbim vlasy.

barbi ja som hladala lahky kocik tak preto u mna zvitazil Jane, lebo vytah mame na medziposchodi a kocik budem musiet vlacit po schodoch.

majatob
11. dec 2009

rena, my doma vahu ani nemame 😀 😀 😀

renatkas
11. dec 2009

majka konkretnu farbu coho? kocika? tie 2009 nemaju take pekne farby ako 2008, ale urcite nechcem uplne cely cierny 🙂

barbina182
autor
11. dec 2009

Reni ja som vedela pohlavie od 20tt..a taktiež som to citila že je to chalan.Vlasy si farbim aj ja ale teraz už nie,mam ich hnede tak nech budu 😅 ...Ja asi začnem hladať na nete tie kočiky a dam vedieť že aky by som asi chcela

renatkas
11. dec 2009

maji ani ja doma nemam vahu, ale hovorim doma trom miestam, doma u nasich, doma u svokrovcov a doma doma 😀 a doma u nasich a doma u svokrovcom vazim viac asi o 2 kg 😀

renatkas
11. dec 2009

mna to tak vytaca ze ma to stale ked odoslem nejaky prispevok vrati naspet do zoznamu tem a musim si to stale naklikavat naspet... 😠

barbina182
autor
11. dec 2009

maji ani my vahu nemame aspon ma to netrapi

renatkas
11. dec 2009

barbi len prosim ta nepozeraj chicco, tie maju taku malu vanicku ze tam sa podla mna dieta nezmesti ani do 4 mesiacov

barbina182
autor
11. dec 2009

uz zase ma maly tlači ..odbehnema potom nakuknem ... 😉

katka22r
11. dec 2009

my kupujeme kocik s polska...tam maju 3kombinaciu za 179 eur nekupujeme ziadne drahe klasika ved to staci nie?...a farbu oranzovo modru alebo oranzovo ciernu uvidim aky manzel vyberie ked budem v porodnici

renatkas
11. dec 2009

katka aj mne by stacil uplne obycajny, ale tie su strasne tazke a to by som s malym ani nemohla chodit na prechadzky, lebo by som vedela vyniest kocik po schodoch 😒
ale prave sme mali vianocne odmeny, takze bude na kocik 😀

katka22r
11. dec 2009

super ne?museli byt fajn vianocne odmeny...nic kocky ide bez servitky tak sa idem posmiat na tych zahorakoch 😀

renatkas
11. dec 2009

ja sa idem zase ucit, vecer sa stavim 🙂

barbina182
autor
11. dec 2009

aj ja som kukala bez servitky 😀 😀 😀

katka22r
11. dec 2009

ta mna zaujimalo co bude dneska🙂ale idem uz hajat oeknesny vam vsetkym co si pisete do noci 😀

barbina182
autor
11. dec 2009

kati nechapem co si napisala daco skomolene ale navaa 😀 😀 😀

Mimochodom aj ja dnes nebudem pisať ale idem hajať..tak zajtra sa ozvem.. 😠

barbina182
autor
11. dec 2009

pre istotu sa nakremujem ešte a tak... 😒

janyka
12. dec 2009

Ahojte babenky. Katka, ty si horšia ako ja 😀 normálne už spím o ôsmej, ale tera keď musím celý deň ležať, tak som neni unavená 😖
Barbi, kľudne si lakuj nechty, veď potom už nebudeš môcť. Aspoň sa to neodporúča pri bábätkách, ten lak sa olupuje.
Ja si teraz papanie robím hlavne také, čo po pôrode nebudem môcť. Takže všade kde sú strukoviny, kapustička...mňam
My ideme na celý víkend k svokrovcom, bo malá nemá škôlku a ja nemôžem chodiť okolo nej. Tak ja si budem ležkať a o malú bude postarané. Mužík robí celý víkend 😢

janyka
12. dec 2009

A kočík ideme kupvať Peg-perego Atlantico+navetta. Ľahký a super. Vanička je síce malá, ale snáď do 5.mesiacov vydržíme a potom športiak. Ten sa dá dať do úplného ľahu, takže vhodný aj pre také malé bábo 😉

barbina182
autor
12. dec 2009

Ahojte.No janyka tak som nalakovala inak lakujem stale ked mam cas taka uchylka,mam slabosť na nechty..A ked bude babo a mu to bude skodiť tak sa obetujem,alemožno daký kvalitný neuškodí no uvidime...
Ja som spala o 21hod..a tiež som bola unavena bo stale chodim spať neskoro...Kapustičku aj ja mam rada hlavne kyslu tu najviac... 😉

barbina182
autor
12. dec 2009

zase tu nikto není ... ideme odmerat brušinko kolko cm dnes..takže 91cm..

katka22r
12. dec 2009

dobre ranko ale barbi vcera mi akosi strajkovali pismenka alebo som bola tak hnusne unavena 😀 dnes je taky zvlastny den ja nemam rada sobotu aj ked manzel je cely den doma ale neviem preco soboty neznasam...dnes mame na obedik karfiol ale varia nasi takze nemusim dnes nic robit...troska u nas popadoval snezik ale to len akokeby perinbabka vytrepala troska perinku takze nic biele...ale co uz snad este pride...juuj keby uz bol pondelok idem na ctg a snad mi urobi aj poriadne vysetrenia zo spodu ale budem mu hovorit ako ma vsetko boli tak snad si ma nenechaju v nemocnici ale lepsie teraz ako cez vianoce nie?