icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

barbina182
autor
14. dec 2009

renatka nie niesom na rizikovom ale som doma pracujem len 20hod do tyzdna a to s detickami na vytbarnom kružku..takže sa nudim stale doma.. 😀 😀 a vieš jesť mi nechutilo až teraz v 3.trim.začalo a to až veľmi ale aj tak nepapam veľa..a ja si zisťujem aj veci ohladom toho čo možu tehulky a čo nie..zaujima ma to 😠 ..a tak som proste posadnuta prvorodička 😀 😀 😀 no nevadí..

kati to nieje skoro rodiť v 37tt..?ja by som nechcela ale v termine aspon ale uvidime všetko sa stava ja som sa doteraz bala predčasneho porodu,,ani neviem prečo.

A aj vas pali zaha no neviem ci to je zaha ale citim take v hrdle jak keby som mentosku jedla take osviežujuce abo neviem to opisať.. 😒

barbina182
autor
14. dec 2009

http://www.casopis.markiza.sk/lifestyle/zdravie...

no neviem comu veriť..a majatob papa plesnive syry 😒

katka22r
14. dec 2009

noo barbi sak pockaj kym budes v 37tt ci nebudes chciet uz aj ty porodit🙂ale jasne ze skoro ale ja by som uz najradsej mala po ty mas este 9tt ja uz len 4tt ale uz ma to nebavi s tym bruskom uz chcem obimat malu....a zaha no mna palila ale vedela som ze zo sladkeho aj ked som si naliala troska coly tak som to vsetko vysadila 🙂

barbina182
autor
14. dec 2009

no neviem ci je to zaha..aky to je pocit..mna to pali ked zjem zeleninu

katka22r
14. dec 2009

noo tak to je asi aj s toho a hlavne s papriky to je akokeby ako ti to opisat normalne ta pali niekde od krku vyssie

barbina182
autor
14. dec 2009

presne..a dnes ma pali velmi a asi preto ze som jedla papriku,uhorky,atd... 😒

katka22r
14. dec 2009

noo s papriky sa necudujem moja to vacsina nemoze papriku v tehotenstve

barbina182
autor
14. dec 2009

Baby nedavno som šila a som si s ihlou nechtiac pichla do brucha..mam tam taku bodku a isla mi z tohokrv nepichla som hlboko ale bojim sa...dufam ze nic sanestalo babetku ale asi nie..ale aj tak som nešikovna ☹

janyka
15. dec 2009

Katka, veď jasné že CTG ti ukazuje kontrakcie. Veď poslíčkovia sú kontrakcie, aj keď len cvičné 😉 aj ja ich mám teraz, už asi 2 hodiny a čakám, kým to prejde 😅
Barbi, neboj, bábu si určite neublížila, to je dobre schované v tvojom brušku 😉
Danula, ja som z NR a tiež mi hrozí nemocka. Dnes idem na kontrolu, CS mám 4, dr. zhrozený, tak poctivo vylihujem a beriem Mg 😀

janyka
15. dec 2009

Barbi, plesňové syry papám aj ja, ale len od jedného výrobcu. Tie z lidlu nekupujem, aj tam už našli listériu. Je to na tebe, či budeš papať, alebo nie. Ja neberiem všetko tak vážne, lebo to by som nejedla ani chlebík 🤐

janyka
15. dec 2009

Katka, pekné meno máte pre dievčatko vybraté 😵

barbina182
autor
15. dec 2009

dobre ranko ..co janyka nemožes spinkať aj ja som už hore od takej 5tej. ☹ ..Ty mas notebook ked ležiš a pišeš?my mame len pc a treba sedet,aj ja by som brala notebook 😀 ...Dala by som si syr eidam..ale je plesnivy tak neviem uvidime aj to ho chcem do omačky...

Dneska mam ten ultr..o 10hod som objednana tak potom sa zastavim..Babo sa dnes akosy cele do rebier natlacilo cela lava strana ...až boli.. 😖 ..

bifla
15. dec 2009

Aj mňa niekedy páli záha väčšinou zo zeleniny, z praženice a zo sladkého

barbina182
autor
15. dec 2009

A to asi každu teh. 😒 ...kolkokrat chodis teraz na kontroly ked si v 33tt?kazdy 2talebo 3t

katka22r
15. dec 2009

janyka dakujeme..to meno vyberal manzel ale kebyze to bol chlapcek nikdy nevies tak bude Misko po tatinovi 🙂 a barbi neboj nic sa malemu nestalo v brusku ved ma okolo seba vela prostredia ktore ho chrani...daj vediet co mas nove s ultr a ake boli prietoky

janyka
15. dec 2009

Katka, veru, aj známa sa vytešovala, že budú mať babu a bude párik a týždeň pred pôrodom jej oznámili že chlapec 😅 ja mám chlapca napísaného už aj v knižke, vraj je to 100%, ale pre istotu sa pripravujem aj na druhý variant 😉
Barbi, daj vedieť
Baby, ak môžem poradiť, ak sa napapáte, nelíhajte si hneď, alebo si dajte hlavu vyššie ako telo, pretože to sa zo žalúdka vracia naspäť a to spôsobuje to pálenie. A radšej papať málo, ale častejšie. Mňa štípe zo všetkého, keď si ľahnem ☹
Za chvíľu idem k dr., držte palce. Ak sa neozvem, tak som šla nemocnica 😢

katka22r
15. dec 2009

ale moja urcite bude vsetko oki preco by si mala do nemocky 😉

janyka
15. dec 2009

Keď to po sebe tak píšem, tak som to napísala ako maďar(bez urážky, nie som rasista 😉 ). Snáď rozumiete

janyka
15. dec 2009

Joooj, Katka, ďakujem, no snáď máš pravdu. Som zvedavá, čo mi povie na tie kontrakcie. Viem, že poslíčkovia môžu byť, ale nieje to skoro?

renatkas
15. dec 2009

ahojte, ja sem nejak nestiham pisat, mam strasne vela prace.

ja plesnive syry tiez nejem, nikto ti nezaruci ci tam tu listeriu mas alebo nie, ale je pri tom vysoke riziko tak ja radsej neriskujem, zdravotnych problemov mam viac nez dost 🙂

Baby, mna tak neskutocne boli pupok, uz od vcera vecera tak strasne intenzivne ze som myslela ze mi vylezie cely pupok von 😒 asi budem musiet zbehnut na chirurgiu ci kam ked to neprestane.

barbi daj vediet ako u lekara, uz asi budes vediet aj vahu 😀

zaha pali aj mna, zo vsetkeho, hlavne pred spanim. predavaju sa na to nejake lieky ktore mozu aj tehulky, len este som ich nestihla kupit 😀 a take rady ze pit mlieko a cojaviem co, aby to preslo, to je blbost, z mlieka ma pali este viac.

katka22r
15. dec 2009

ja zjem jogurt ked ma strasne pali zaha ale len biely alebo vypijem acidko ale teraz si davam pozor lebo viem s coho ma palila zaha a tie jedla a sladke nejem 🙂

danula.ch
15. dec 2009

Janyka, tak dufam ze sa v nemocke nestretneme a ani jedna tam nakoniec neskoncime. Daj vediet ako si dopadla, ja idem zajtra poobede, vecer sa ozvem. Akeho mas doktora? Ja chodim k Obertovi.

barbina182
autor
15. dec 2009

Baby , to vysetrenie dopadlo na prču...bola som na ultr.ale nic poriadnemi doki neukazal a nakoniec co ma uplne zarazilo ale uplne ze malinky nieje malinky ale je to malinka no nie na 100perc.ja neviem comu mam verit a som akasi znechutena z toho..tak som sa tesila a tak to dopadlo..ani vahu neviem,ani cm...

...no absolutne nic...prietoky tiež neviem...viem len to ze som preibrala 2kg..a ze male je zdrave no aspon tak to vravel.. 😢 😢 😢

som uplne smutna a rozčarovana...napisem viac ale musim isť dačo navariť...mne je jedno ci chalan ci baba ale ide mi o ten pristup ze doki poriadne nekukal co to je len tak tresol... ☹ ...

ale co uz...dal mi aj kufrik..a tam casopisy su a tak...nic vo vnutri nieje moc.. 😒

cervik skore ked sa pise CS tak mam 0... a dietatko zodpoveda tt cize 30tt tehu...

jooj tak som chcela vidieť a vedieť viac neviem očakavala som niečo viac..ani foto mi neurobil a ze 21.st a ja nemam nič z tehu ziadne foto akurat tak v 13tt co vidno len fazulku---

...fnuk fnuk.... ☹

bifla
15. dec 2009

Barbina ja chodím každé 3 týždňe ale od teraz budem každé 2 týždne.

Neboj sa keď ti budú robiť prietoky je to podstate ako sono tak sa pýtaj aj na pohlavie a nech ti spraví fotku.

barbina182
autor
15. dec 2009

a va akom tt mi ich bduu robit ke d mi nehovoril nic ☹

barbina182
autor
15. dec 2009

Na tu zahu mi pomaha cola...ale len dc...a syrom sa tiež vyhnem....jem iba tehlu,a eidam...s toho pohlavia som tukinka napiste mi daco o tom viac.. 😒

bifla
15. dec 2009

mne ich budú robyť v 34tt takže o týždeň a maly by robiť odv 32tt do 36tt

janyka
15. dec 2009

Ahojte, tak som tuuuuu 😀 nález nezmenený, ,mám naďalej poctivo ležať, lebo malý je príliš nízko uložený, o 2 týždne zase kontrola. Ale veľmi ho trápili tie moje bolesti, vraj som mala v noci prísť, dokonca mal v nemocke službu on.
Danula, to vážne? Aj ja chodím k Obertovi. Dnes mal neskutočný nával 😕 radšej sa stretnime v pôrodnici, ako na gynde 😉
Barbi, a pýtala si sa, či ti môže ukázať? Niekedy treba prizvúkovať, ja som sa tiež pýtala a bezproblémov 😉

katka22r
15. dec 2009

barbi to mas to iste co ja od 16tt mi tvrdil ze to vyzera na chlapceka...a v 26tt ked som bola na 3D sone mi povedal ze je to dievcatko aj ked moje brusko mi viac ide na chlapceka...no uvidime ale tak som bola v 29tt na pohotovosti a tam mi povedal ze dievcatko tak 2x mam potvrdene ze dievcatko ale keby to bolo podla pover co ze ak chlapcek tak prida na krase ak dievcatko tak ubera tak vyzeram na chlapceka...lebo mi zmizli vsetky vyrazky a co ja viem?co nakoniec zomna vyskoci??? 😀 nerob si s toho tazku hlavicku my sme nakupili neutralne veci ako farby a kocik sa ide kupovat az ked sa male narodi....aj tak si myslim ze to bude chlapcek🙂))a u nas aspon v po sa robia prietoky do 32tt od 30tt tak neviem asi kazdy doki ínak a ja som vedela vahu malej len v 30tt lebo ked sa kontroluju prietoky vysetruje vsetko aj meria....a co tak citam tak skoro kazdy 3 gynek.je odmerany...pozri moja mna napr.len 2x vysetril zo spodu a inak vobec...a preto ked ma nieco trapi som chodila na pohotovost sice som zaplatila 2eura ale tam ta vysetria poriadne a vsetko ti aj povedia ja som bola asi 6x a proste nieco ma zabolelo alebo pichlo hned som bola tam...nemusela som svojho gynek...a teraz uz chodim do nemocky tak tam uz je to ine...
a janyka tak len oddychuj ved mas niekoho kto moze spravit veci aj za teba nie?este oddychni kym mozes...a ake bolesti si to mala?

danula.ch
15. dec 2009

Janyka jeeeeej, super ze si ok, tesim sa s tebou 😅
Obert je super lekar, aj ked som mala raz celu noc kontrakcie, tak mi dost vynadal ze som nesla na pohotovost, ale tak ja som sa bala aj pohnut, vtedy som este ani magnezium nemala, no moja blbost.....ved ma potom aj hned do nemocky supol 😒

co sa tyka pohlavia, tak mojej kamoske tiez az v osmom mesiaci zistili ze eeeee, nebude to dievcatko ale chlapcek, aj ked jej predtym niekolki lekari na niekolkych sonach tvrdili ze to bude baba. No neviem ako to pozeraju. Nam tvrdia ze chalan, ale pre istotu nekupujeme nic modre, len take neutralne farby 😉