Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
že sú dvojičky 😀 😀 😀 😀
važne čakaš dvoch...a nemas to v profile l ze cakas dvojicky ti si robis srandu 😀 😀 😀 😀 ..
ja som myslela teba, keď neviete prísť na pohlavie 😀 😀
idem niečo porobiť, okolo obeda sa zasa zjavím 😉
bože nieeeee to by som asi vedela aj doki ved nieje ažtaky trulo 😀 ..
a čo ideš dobré variť?
ja dnes nerobim nič len odychujem .. 🙂
Pridavam foto bruška
jaka nuda baby tu 😒
no vidim ze pekne debaty sa tu vedu🙂dvojicky🙂)no to by bola sranda aj ked ja si obcas myslim ze ich mam tiez dve lebo vsade kopu....ja som dnes robila brokolicovu polievku a idem este spravit brokolicove cestoviny zapekane ale bez maska lebo ja velmi masko nemusim...a babri nerob si nic s toho pohlavia do porodu sa to este moze zmenit
kati ta ti dnes samu brokolicu.no len papaj je zdrava. 😉
ja som mala na obed zeleninovu omacku ryzu a hranolky... 🙂 ..a rybu som jedla rano udenu a teraz mi je zle od žaludka..ble...
dvojičky.... 😀 to asi nie...ale je to pekne mať dvojicky akurat som kukala foto dvojiciek jake zlate ..tu na konikovi
noo tak dnes mame taky brokolicovy dnik🙂)no udenu rybu mam rada aj ja mnam ale momentalne na ne nemam chut no dnes rano som musela ist do hypernovy na mandarinky tam maju najlepsie a bez kostiek mnam mnam milujem mandarinky ale pomarance vobec ble
aj ja mandarinky lubim..take male najradsej...ja ich jem vela ked sa kupia tak za pol hod.uz niesu 😀 😀
a pomaranče tiež nemusím su kysle...a lubim aj jahodky v konzerve..mnaaam
chutky si robíme 😀 😀
ahojte... ja som pribrala asi 10 kg a obvod bruska mam 101 cm 🙂 dost vela ale co uz, maly kope a prevaluje sa, niekedy to aj dost boli tak ale aspon mam istotu ze je ok...
inac mandarinky jem aj ja na kila 😀
hmm tak to sme mali vytvorit temu tehulky mandarinky 😀 konecne nam snezi jupiii
judit...no ja už ani neviem kolko važim..lebo ked sa vazim tak si zabudam..a to sa mi stalo uz dvakrat odcit.vahu oblecenia..neviem ci sa to robi mama ma na to upozornila ze len tak triafam vahu a neodcitavam..A co vy?
kati...aj nam už začal a mame bielu cestu .....
aj my mame biele cesty aj chodniky a troska aj travu🙂)a moja vaha ked ti poviem ze som schudla kilo a pol uveris mi?...a mna stale vazia oblecenu takze ani neodpocitavaju ani nepripocitavaju
ahojte, jsme zpet z nakupu (stejne jsme koupili prd) 😀 u nas je docela bilo a furt sneziii a uz mame nazdobenej stromecek 😵 😵 javascript:addEmoticon('😵','vBody')
aha...a co ti povedal doki na to ze si pol kila schudla?
nci vraj je to v pohode to je uz posledny mesiac a pokial je babo oki tak sa nemam coho bat a mozno aj vaha zle ukazala a mozno aj preto ze som sa vazila bosa a u svojho gynek vzdy v botaskach a sem tam aj s taskou ked som ju zabudla dat dole s pleca
hm,tak to asi kazda,,lebo aj mnessa stava ze sa vazm aj s taskou aj kabat 😀 😀 😀 ..
maji ahojjjjjjjj
ahojteee, aj my máme už vyzdobený stromček 🙂 ale u nás nesneží :( ja sa vždy vážim ráno, na lačno, vycikaná a holá 😀 a je po probléme 😉 ja ležkám, tatík išiel do na vianočný večierok, aj mi je lúto, že tam nebudem, ale bral kameru, tak mi to natočí 😵
...vymazalo mi slovíčko(neznášam notebooky!)...išiel do škôlky na vianočný večierok...
juuj jak mu fajne moja laska bola na vecierku pred mikulasom a prisiel az o pol 4 rano juuuj ale riadne strieskany a tak ma miloval🙂)
ahojteee...moj nechodina take vecierky..on do prace len.. 😀 zarabať prašulky...zase som robila palacinky ach ja...priberem 😀 😀 nevadí ale babo teraz tancuje v bruchu od sladkeho...
noo tak super bude dajaka baletka🙂
No možno že hej,, 😀 ked to nebude chalan ... 😀
Kati mas aj ti vytok dajaky?ja mam taky zlto -hnedy...mala som zapal a brala som tabletky ale vratilo sa mi to ☹
ja mam vytok cele tehotenstvo a vysledky furt negativne ale len zlty do hneda som este sfarbenie nemala
ahojte, tak uz som naspat od dokiho, stav nezmeneny, takze Vianoce doma 😀
Katka, dva krat som mala take nejake zachvaty kontrakcii zatial. Prvy krat celkom bez bolesti, len po zachvate smiechu sa mi stiahli svaly na podbrusku a do pol hodky zacali kontrakcie, hned v 5min. intervaloch, potom to uz bolo ako jedna velka kontrakcia az do rana, do obeda som uz bola ok, asi 12 hodin to trvalo. druhy krat som uz aj bolesti mala, take ako pri menzese, ale to som uz mala Mg, tak som si hned dala dvojitu davku a po 4 hodinach to preslo. Ale bolo to ovela intenzivnejsie ako prvy krat, keby som Mg nemala, tak neviem neviem.... Aj na cviceni nam tie bolesti pri kontrakciach opisovali ako tie menstruacne.
Inak ak kontrakcie nie su v pravidelnych intervaloch, tak o nic nejde, to len maternica cvici
😉
Dani, máme to my fajne doktora, že nás na sviatky doma nechal 😀 ale ja poctivo ležííím
no ved aj ja lezim, este ze si mozem comp zobrat do postele, je tu terez so mnou castejsie ako MM 😀
a samozrejme som bola poucena, ze mam lezat ako 5 penazi, ale v tom ja uz mam prax, takze pohoda 😎

dvaja??nechapem asi teraz ze dokt.su dvaja ci ... 😅
no je to jedno a chvalabohu je zdravučke...