icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

barbina182
autor
8. dec 2009

ahoj pamik.To aj mna teraz vsetko bolí..a tvrdnutie brucha?to mamvam sem-tam tak 1krat za den ale je to len par sekund.ty budes mat dievcatko..kolko si pribrala od zaciatku tehu?

katka22r
8. dec 2009

ahojte kocky mozem sa pridat?ja to mam tie za par...mne sa zda ze mam strasne male brusko na to v ktorom tt uz som moja vaha pred oteh.bola 67kg pri vyske 165cm no co uz chuti mi papkat 🙂 teraz mam vahu 79kg takze 13kg plus ale snad ich zhodim...prietoky som v 30tt mala dobre,a pred dvoma tyzdnamy mi ich kontrolovali na pohotovosti lebo som citila slabucke pohyby 😒 aj ma monitorovali...pamik no bedrove kosti zadok mna asi pred tyzdnom bolelo uplne vsetko...a neberies magne B6?mne to sice nezabera ale mne na tvrdnutie brusko zabera no-spa...je dobra aj na krce...a palenie zahy ma trapi len vtedy ak spapam nieco sladke... 😒 takze sa musim setrit teraz ma troska viac trapia vytoky ale snad do pondelka vydrzim a nezhorsia sa lebo idem uz na poradnu do porodnice...inak neviem ktora dala adresu na vianocne koledy ale pekne naladenie na vianoce...az si ma potesila 🙂

barbina182
autor
8. dec 2009

ahoj katka..ja mam tiež male brusko a ja som dokonca pribrala len 7kg od posled.navstevy dokiho.ale mozno uz viac..aj ja mam problemy s vytokom?akej farby ho maš?? 😖

pamik111
8. dec 2009

Barbina přibrala jsem něco přes 12 kg. Ale jak píše katka22r taky mi přijde, že mám bříško nějaké malé. Každý to má asi jinak. Zitra jdu ještě na kontrolu na monitor, tak jsem zvědavá, jak dopadneme. Doufám, že to bude v pořádku.

katka22r
8. dec 2009

no ja mam zlto biely vytok skor do zlta 😒 ale uz som raz taky mala a povedal ze vsetko oki ale necham sa pre istotu skontrolovat u gynek.v nemocke...noo a pupok mi este nevykukol snad kazdy to ma od prirody inak nie?

majatob
8. dec 2009

hm, tak to ja su vorvan, mam megabricho 😅

barbina182
autor
8. dec 2009

pamik111
urcite anooo bude to ok..a aky mas obvod brucha?v cm nevies, ja si ho meriam raz za tyzden.. 😅

pamik111
8. dec 2009

Tak mi to nedalo a šla jsem se změřit. Akorát nevím, jestli to můžu uveřejnit. 😀 Tak tedy 103 cm přes pupík. 🙂

majatob
8. dec 2009

heleee proc nemate zadna album at muzem porovnat pupky? 😀

barbina182
autor
8. dec 2009

super... a co mas uz vybavicku pre mimi?a aj dake hyg.veci?lebo ja nie este 😖

pamik111
8. dec 2009

Barbina ty máš ještě čas, ale já už to mám skoro za měsíc, takže jsem raději připravená. I tašku do porodnice jsem si včera tak na půl zabalila. 😀 Výbavičku už mám taky, vypranou, vyžehlenou... 😉

barbina182
autor
8. dec 2009

ale myslela som nejake olejceky pre miminko??ja mam kupene zopar veciciek ale inak nic ani kocik,ani postielku .. 😵 ..

andrema
8. dec 2009

ahojteak sa mozem pridat,tak ja som pribrala 12kil....moja vychodzia vaha bola 87 kil..takze som bola riadny macko uz pred tehotenstvom...Ale mne doktorka strasne nadava,ze som pribrala strasne vela...a ked mi vidi napuchnute nohy a vysoky cholesterol,tak by ma hned dala do nemocnice...
Vam,ktore ste probrali skor ako ja nenadava lekar?

pamik111
8. dec 2009

To už mám taky. Olejíček, krém na tělíčko, krém na opruzeniny. Jinak postýlku máme u našich a kočárek je objednaný. 🙂

garonka
8. dec 2009

andrema ja som pred tehu mala tiež podobnu vahu ako hrošica ale pribrala som zatim len 6kg a ešte nejake kila pôjdu určite hore 😎

katka22r
8. dec 2009

andrema ty si s gynek.nic nerob neviem sice v ktorom mesiaci si ale ved ked je male oki tak tvoja vaha je oki tiez mozno budes mat tazsi porod ale pohodicka,nestresuj sa nad takymi vecmi...my este kociarik ani postielku nemame len par veciciek aj prebalovaci pultik od segry... 🙂 ja kedze som po 2 potratoch tak nic nekupujem do predu az ked porodim manzel pojde kupit uz vie aku mam predstavu tak snad to splni🙂do porodnice uz som zbalena a pamik super tak si stihla ja mam teraz 116cm v pase okolo bruska 😉 ale tazku hlavu si s toho nerobim ved mam manzela a tomu sa pacim taka aka som 🙂 a ak nie ma smolu ale teraz vie ze mi nema nic zle vraviet...no a bruska by sme si mohli porovnat musim povedat manzelovi nech nas odfoti🙂)

vefi89
8. dec 2009

andrema, ja som pribrala doteraz 16 kil a moj dr. ani muk zatial 😀

irminka
8. dec 2009

ahojte holky:

čekám dvojčátka a zatím jsem přibrala 13 kg, ale má výchozí váha byla 74 kg a výška 175 cm, takže kus baby...papkám normálně na co mám chut, ale je pravda, že toho nesním tolik, protože je mně těžko od žaludku..také dobře, jinak bych už měla 30 navrch 😉

barbina182
autor
8. dec 2009

pamik
no tak to je dobre ved ti to mas za sebou co nevidiet..

irminka
jéé dvojičky krasnéé..ak to bude chlpcek tak sa bude volat boris...pekne mena su tvoje aj bruno sa mi pacii... 🙂

barbina182
autor
8. dec 2009

zase nuda,,hm nikto tu neni,,moj anjelik je dneska strasne nezbedný len ma kopppeee

renatkas
8. dec 2009

janyka ja som si merala brucho v praci, tiez som nemala po ruke meter tak som si poradila tak, ze som si zobrala kabel od telefonu a vyznacila a s 30 cm pravitkom odmerala 😀 keby ma niekto videl tak sa usula 😀

majatob aj ja mam megabrucho, nato ze som nizka to vyzera dost smiesne 😀 ked pozeram tvoj album, tak asi tak nejak ako ty.

my mame vacsinou len oblecenie, masticky a olejceky, latkove plienky, samponik a taaaak som dostala od svagrinej este nepouzite, postielku este nemame, ani kocik, zatial len vyhliadnuty... Aky kocik kupujete? Dajte tip, ja som bola minuly tyzden pozerat a vsetky maju priserne male vanicky.

renatkas
8. dec 2009

barbina aj mna stale maly kope, ale dnes je nejak podozrivo kludny, az zacinam mat strach...

majatob
8. dec 2009

hehe, tak ja uz mam vsechno, krom vybavicky na latkovani..postylka stoji sesroubovana v loznici, kocar je zaparkovanej ve sklepe, prebalovak dostanem pod stromecek... 😅

renatkas
8. dec 2009

majatob a aky kocik ste kupovali? ja rozmyslam nad Jane Nomad 2009,ale este stale vaham...

majatob
8. dec 2009

renatka, my jsme kupovali sourozeneckej Jane powertwin 🙂

barbina182
autor
8. dec 2009

no kočky tak ste tu boli ale ja ne,,ja som asi vyvalovala brusko..no ja kočik taktiež nemam ani nemam predstavu aky chcem ale daky dobry a musi sa mi pačiť hned na prvy pohlad..a musi byt taky presne do rouky..no uvidim dam vediet...postielku kupim az po vianociach...ja idem spinkat...manzel je este v praci až za hodinku je doma...no dobrúú 🙂

katka22r
9. dec 2009

kocky ja vas nestiham citat tak sup sup pomerat dnes bruska a dat kolko mate jasne? 🙂 ja mam 116cm ale vtedy som tiez mala brusko 😀

barbina182
autor
9. dec 2009

Dobré ránko.Prave som vstala meram bruskooo...a dneska maaam ...-90cm-... akosi mi to skace som zmetena s toho.. 😒 ...no ktora sa prida dalsia a uvedie svoje modelkovske miery.. 😉 .
Uz sme aj napapkany,chlebik vo vajicku čajik..a čo ste ranajkovali Vy?

renatkas
9. dec 2009

barbi z tych centimetrov si nic nerob, mozno sa maly nejak inak ulozil 😉
ja som mala celozrnny chlieb a cuttage syr na ranajky, paradajku a uhorku 🙂

katka22r
9. dec 2009

noo barbi dobre mas miery ja sa za svoje az tak velmi nehanbim mozno sa vam zda vela ale co uz 😒 my sme papkali lupacku s jogurtom a na obedik mame zeleninovu polievku a halusky s tvarohom mnamm 🙂