Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
baby každemu babenku sadnu ine plienky, niekomu pampersy, niekom tesco, len treba kupiť a vyskušať, mojej neteri napríklad Tesco nerobili dobre, tak ako vravím treba skušať 😵
ja som zvedava na pampersy a aj tie z DM babylove, no nieže budeme kupovať kupovať a nesadnu nam 😕 😅
noo ja tiez budem skusat...a snad niektore dobre budu...
tu su zlavy vo vsetkych hypermarketoch a predajniach na plienky (ked si date vyhladavanie tak aj na rozne ine veci, su tam tusim vsetky letaky)
http://www.zlacnene.sk/tovar/hladaj/plienky/
v DM-ke maju 84ks tie babylove za 13,25, ale to su take vacsie, tie malicke neviem co stoja. Minule ked som tam bola tak za tu cenu mali 100ks, ale od vahy tusim 6 alebo 7 kg...
Mne svokra kupila take malinke 2-5kg od Huggies, tam je tusim len 24ks a moja mamina kupila Pampersky v Tescu za nejakych 15Eur, ale to je na vahu 4-9kg ci kolko, no ved uvidime kolko bude mat maly ked sa narodi. Ale chcem kupit tie babylove, len cakam na nejaku velku akciu 😀
barbi vyzorovo vyzeram odost vacsie ale obvod mam asi taky ako ked si zakladala tuto temu... nechapem 😀 preto hovorim ze je maly asi nejak nakrivo, odmeriam to este raz zajtra.
A aj ja som mala rybicku 🙂 spravila som si rybie prsty a zemiakove pyre, mnam 🙂
No baby prave som dovesala pradlo..a meriam tlak bo doma mame tlakomer a vyskocil mi na 139/79..este som taky nemala...a merala som o 5min tak mi klesol už 115/69 som sa zlakla normalne.. 😨
Ja som z tych pleinok cvok... 😅 ale dajake kupiť treba ale az buduci tyzden sa chystam....
A čo vlhcene obrusky..?ake znacky...olejcek akej znacky..a tak...
Neskôr docitam co ste pisali lebo si idem urobiť čaj... 😀
ale co som kukal v tescu tie plienky tak su drahe tie pampersy..ale to uz na viac kg..od 7vyššie..a stali myslim necelych 20eur a 56ks...
reni dobra stranka..tam si kuknite baby ceny.... 😉 a odmeraj aj ja odmeram na lačno... 😀 😀
barbi ja mam tie vlhcene obrusky od pampers, 2x72ks balenie, stalo to tusim okolo 4 Eur, uz si nepamatam...
ja som si urobila prave tu vytuzenu kavu, tak idem na nu strek slahacku a skoricu 😀
a s tym tlakomerom, keby si si odmerala 5x za sebou vzdy ti vyjde iny tlak.
dobru nocku kocky...mozno coskoro dnes mi zacali troska bolesti hoci nepravidelne ale clovek nikdy nevie,ved ja ked sa tu neukazem v jedno rano tak som v nemocke 🙂
inak barbi ja som mala stale nizky od kedy som vysadila magnezko mam 130/60 ale to len dnes rano
renatka ja som este tie obrusky nekukala v obchodoch vôbec..a kavu pijes tak neskoro..al e asi neobsahuj.kofein.. 😖
ale vies bolela ma hlava tak som si odmerala..a ma prekvapil...
Idem aj ja už spať...dobrú 😉
barbi praveze s kofeinom, ale mne to problem nerobi 🙂
trosku som popracovala, potrebovala som nejake veci dorobit do prace a vy uz idete spat 😒
mm je zase na treningu, takze zase sa budem nudit. A ani moje oblubene serialy nedavaju, neviete preco este nechodi Ordinacia v ruzovej zahrade?
kati pekne oddychuj, keby nahodou ste museli utekat do nemocnice, tak sa nebojkaj lebo to urcite zvladnes 😎
No vy ste toho poísali 😕 my máme oslavu za sebou, už máme doma 4-ročnú slečnu 😲
Ja mám najradšej pomaranče, banány a jablká 😵
Barbi, ja som len Papmpers obrúsky dlho kupovala, bála som sa tie lacnejšie, na tom som nešetrila. Až neskôr som začala skúšať aj lacnejšie. Aj teraz budem len Pampers 😉
A prečo by sa tuniak nemohol??? To som ešte nepočula? Baby, objasnite. Keďže ja nečítam tieto blbiny, už nemám prehlad, čo si zase vymysleli...
janyka tuniak zevraj obsahuje nadlimitne mnozstvo ortute a to moze byt pre babo jedovate, tak som to niekde citala, ale vsade je to pisane inak, tak ktovie. ja to uz ten mesiac bez neho vydrzim 😀
inac, z tej poslednej skusky som si myslela ze mam FX a nakoniec mam C-cko, sa tesim ako blcha, takze posledna skuska zo zimneho semestra je uspesne za mnou 😀
oslava bola aj s tortou? prihod fotecky 🙂
reni noo to boli bolesti ale nepravidelne ale juuuj uz som sa tesila a predstavovala si ako rodim 😉
a blahozelam k skuske
katuš, čo ty tu stále tak skoro??nemôžeš spávať? 😀 😀
ta cosi my vstavame s mm spravim ranajocky napapame sa a zijeme dalej 😀
ach, tak ja som na tom podobne.. 😀 😀
ako sa cítiš???malej sa ešte nechce? 😕
dobre ranko ja uz cajik urobeny a chlebiky so salomkou a paradajkou tak ranajkujem pri pc.. 😀
Vonku mame taky strasny mraz... 😠
Tak tie obrusky kupim aj ja pampers janyka ved nestoja až tak vela 4e ako pise renatka..a to ryby skoro kazde su uvedene ze mozu obsahovať ortud a skod.latky..vraj je dovolene len treska a slede...a neviem uz este tam boli uvedene,
Reni gratulujem k C-cku 😉
Janyka prihod foto...
A musim kupiť ajkocik som rozmyslala ze az jak pridem z nemocky zbehnem kupiť z mm ale odhovorila ma mama ze to treba skor a ze hned po pôrode nebudem mocť behať..a ze vsetko sa moze stať..a do nemocky treba to vajicko aby som babätko domou doniesla..a tak tak musim zajssť na kočik....ale esteneviem kedy... 😅
moja nemusis mat to vajicko staci aj fusak pokial ides hned do auta a nemas to daleko podla pravidiel treba ale my ideme len vo vanicke od kocika...nemam to daleko a aj keby tak sa s nimi pohadam 😉
babri, jasné, že kočiar skôr, však ako pôjdete domov z nemocky?malého musíš dať do vaničky. teda ja by som neriskovala dať novorodenca do vajíka, pretože bude mať potom zakrivený chrbátik 😅
a dobrú chuť ti 😉
no ved mi povedali v nemocke ze si zo sebou mam doniesť vajicko alebo vanicku z kocika...ved aj ja tak že hned do auta no neviem 😕
dakujem vefi..
tak ho musim zbehnuť kupiť potom..ja som to odkladala po...ale postielka je uz doma...ovsem neposkladana 😀
barbi, to ja som len tak rozmýšľala. si vezmi, že vajíčko má zakrivenú plochu a ja mám da do toho novorodenca??? ja mám nemocnicu 16 km od nás, ak budem rodiť vo ZV (ak stihnem dobehnúť) tak to je 42 km, a ja mám nechať dieťatko ležať skoro hodinu na krivom??? 😕 mne sa to zdá byť choré, preto som sa rozhodla pre vaničku
ja som kočiar objednala ešte pred vianocami a tále mi neprišiel 😲 tak len čakám a čakám
pozerala si tú IP čo som ti vera poslala?
mas pravdu vefi...asi to urobim aj ja tak...
kociar zbehnem kupiť buduci tyzden..mam ho vybrany...ale mm by to aj tak doplietol keby ze siel sam..musim ja.. 😀 😀 😀
nie pockaj kuknem..
noo tak aj podla mna je ovela lepsie dat do vanicky ako do vajicka lebo to chudatko este nevie ani hlavicku drzat samo...mne s to vajicko zda neprakticke a ovela lepsia je vanicka my mame len 10 min od nemocky s autom takze pohoda ....
co mate na obedik?my paradajkovu polievocku a palacinky s tvarohom,lekvarom a na vrch slahacka a cokolada....mnaaaaaaaam uz teraz sa tesim ako mala....musim si este vychutnat domacu stravu lebo v nemocke nam take nedaju 😀
a čo na to povieš?
mm neznášal svoju prvú ženu. poslala ho krava sprostá kúpiť kočiar a keby si videla, čo jej domov dotrepal a že ešte sa jej vysmieval, že bude ako cigánka vyzerať 😀 😀 😀 keď mi to svokra vravela, skoro som sa počúrala od smiechu. ale ten kočiar som videla. žltý s obrovskými slnečnicami. 😀 😀 😀 ja by som sa bola od hanby prepadla 😀 😀 😀
katuš, no to si uži 😀 😀
ja som dnes dohodnutá s maminou, že pôjdem k nej a kým sa vráti od lekára, tak niečo ukuchtím,ale to bude prekvapenie, lebo neviem, čo doma má 😀 😀 chúdinka moja mamuliatko, sa začínam báť, že sa prvého vnúčaťa nedožije 😒som včera preplakala pol dňa ☹
Tak my budeme mať na obed halusky s brindzou a slaninku..som rozkazala ja...akosy mi chutia v tehotenstve... 😵
kati palacinky mnam aj ja by som si dala...minule som robila..tak som ichmala plnene lekvarom jahodamy a mandarinky z konzervi...horuca cokolada na vrch,slahacka a postruhane orechy..a to som vycitala z netu ten recept.... 😀 a predstav si k nemu tu foto no ja som neodolala a hned utekala kupit tie potrebne veci ..a uz sa robili..
barbi, aj ja som chcela robiť bryndzáky, ale najeme sa radšej u maminy, šetríme 😀 😀
No som sikukla vefi tu stranku a dobra je asi si objednam od nej a nebudem musieť nikam loziť...a kolko sa plati za dobierku asi 2eura..
a preco si plakala..?

Kati, diky za typ..ja som sestre poradila Tesco plienky, lebo som tu niekde citala o fialovom baleni, zeje dobre..ale ona vrravi, ze katastrofa...ze vsetko malej pretieklo, ze nesaju dobre...ze to nemam kupovat..tak teda zlte? Ja budem skusat mozno viacere..ved kazda si najde co jej vyhovuje...ja este neviem,zatial si davam len poradit od druhych...🙂