Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
hee granko
renatkas moj mm chcel dievca chelsea u nas na slovensku dost divne...
Miri, uz sa ti to nebezpecne blizi, ale to vlastne nam vsetkym, neviem ci sa viac bojim alebo tesim 😲
Reni, aj my mame psa Tobyho 😀, taky maly cierny cert to je
baby a vam sa paci davat meno po rodicoch? mame v rodine v kazdej generacii Martina a ked o nejakom hovorime, tak je to komplikovane, napr. ze Stary Martin, Mlady Martin, Maly Martinko...... 🙂 a aj tak vzdy nemam jasno v tom o kom sa hovori, lebo kazdy ich nazyva inak, no proste chaos
chceli by sme s mm parik, tak pre dievcatko mame meno Lucka alebo Nela. Lucka sa nam paci viac, ale Nela sa viac hodi k priezvisku, no tak uvidime, ale na to mame este cas, uz len aby to nebol druhy chalan 🙂
Ahojtee baby... 🙂
nebojte este som nesla rodiť som tu,ale nemala som čas dostať sa na net mm bol doma tak som sa venovala jemu,upratovala a dala prať...už len povešať...ale nechce sa mi 😀
Tu citronovu vodu pijem aj ja tak že do čistej si vytlačim citron..a žeby mala stahujuce učinky som nepočula...ale asi to nieje veľmi pravda ja som už otvorena na špičku prsta...
Miri...ja mam tiež už take jemne pichanie aj včera aj dnes...tak dufam že to nebude ešte na pôrod mi sme tu na vychode maly take hrozne nepojazdne cesty... 😖
My mame meno pre chlapceka Borisko...moj mm sa vola Alexander aj on chcel po sebe ale ja som zamietla,ze bude po mne ja som Barbora a opak mena nieje iba ak Bruno,ale vyhral Borisko,,, 😲
A pre dievčatko mam tiež pripravené Lívia..keby nahodou.. 😅
inak ako chutia tie lanove semienka,a ma to aj dajaky ucinok tak len požute..???
A ten benpheten ci ako krem kolko stoji ze pisete ze je drahy?a rybacia masticka je aka cena?ja mam na zapareniny coop jednota kupil mm ale urcitee sa chystam kupiť iný... 😵
Reni ten malinik piješ 2x denne??
Matulka inak daj vedieť co bolo na poradni.. 😉
ahojte 🙂
barbi, ja jsem nestihala docitat tolik diskuzi, tak jsem to na nekterych postupne vzdala 🙂
co novyho? uz se to krati, co? 🙂
ahoj Barbinka, Livia je krasne meno, take anticke 🙂 , odkial z vychodu vlastne si?
lanove semienka ak sa nevaria aby sa vytvoril sliz, tak sa odporuca jest podrvene s jogurtom, no ale ked nemam ako podrvit a mam uz kupene cele, tak hryziem. podla mna to ma taky isty ucinok ako povarene, no ved dam po porode vediet ci to pomohlo. aj ked mohla som s tym zacat skor........
bepanthen cenu si uz nepametam, ale ked som to kupila, tak som si povedala ze na tu cenu sa ta mala tuba rychlo minie. opytaj sa v lekarni. rybacia mast sa da kupit ako rybilka, alebo miesaju v lekarni, neviem co je lepsie a co vyjde lacnejsie, ale je to lacnejsie ako bepanthen, ten je zase ale vraj ucinnejsi na zapareniny. takze preventivne budem pri prebalovani davat na ritku rybaciu mast a pre horsie stavy budem mat bepanthen.........komplikovane? 😉 😅
v podstate aj moj mm chcel meno David po sebe, lebo tak sa mal volat on, len na poslednu chvilu si to jeho rodicia rozmysleli a vola sa po otcovi Vlado, hm hmmmmm
My sme mali pre dievcatko tiez Lucku pripravenu, ja som na to meno zatazene od malicka..a moj drahy je Peter a to bolo zas moje chlapcenske meno oblubene ale to iste mame doma - manzel nechce meno po nom..aj jeho otec je Peter a budeme este aj vsetci spolu byvat v jednom dome, tak presne to iste, ze Peter starsi, mladsi, najmladsi..ze ani nahodou..tak sme vymysleli Erik..🙂
Reni, poslem mobil...
miri ak bude druhe dievčatko tak daj meno po mne Lucka 😀
mne sa pači Simonka 😵
barbi bepanthen stoji 4.62 ja som tak kupila v lekarni a mam aj sudocream uvidim co bude lepsie.
aj ja mam Bepanthen ešte v nemocke mi ho sestričky odporučali tak som ho zbalila síce netreba ale istota je istota 😉
Danulka som z okr.Ke,taka mala dedinka,a Lívia sa paci aj mne pacila sa mi aj Vivien ale teke meno v dedine uz mame,tak to bude Lívia...ked bude ale mal by to byť chlapček tak uvidime..
Maji vsetko ok mam sa dobre akurat uz mam mensie bolesti v podbrusko a co ti co mas nove..?
Vraj nam v nemocke aj maju dať tu vzorku ze kremu sudokrem tak ak bude dobry tak kupim,,uvidim .. 😵
barbi, u me furt stejny... 🙂 mimi se toci jak se mu zachce, pomalu ale jiste pribiram na vaze a pupik roste jak o zivot 😀
barbi a kde budeš rodiť v ktorej nemocke?
tak to je dobre maji,len nech si pekne rastie..uz vies pohlavie..?
moj maly ma akurat štikutku,no a vecer z nicoho nic sa mi krv z nosa spustila,je to normalne uz teraz v tomto tt..?nechapem 😒
tak mi mame poblizku 2 nemocnice takže nebudem v kosiciach,ale asi v trebis.
barbi škodaaaaaaaaaaa 😕
lucim sa na dnes, idem k segre po najnovsie pikiny, bola cez vikend na chate ucit sa na snowboarde 😀
zajtra hned rano idem na poradnu do nemocky, dufam ze doki maleho zmeria a povie aj nejaky ten blizsi termin, lebo minuly tyzden ho nemeral a ani mna nepozeral zdola. potom sa ozvem s novinkami aj mojimi novymi rozmermi 😀
a vy co baby? vaha, obvod bruska.....nic nove? 🙂
no mozno by sme aj naraz..ale do kosic to mame skoro 40km,,,takze asi pojdem tam kde blizsie.. 😅 ked to uz namna pride...
Danula,,,nezabudni sem hned nahodoiť info,,sa tesim s tebou,..
ja mam rozmer bruska rovnaky 95cm..akosy nic nerastie ☹
barbi, me tece krev z nosu furt,to je normalni 🙂
sanu, ja uz mam 15 kg navic a pres brisko mam 104cm (takze +37cm) 😀 😀 😀
Barbi malinik pijem len raz denne,lebo nestiham si ho robit castejsie, ale uz si asi vstupim do svedomia a zacnem 2 salky. Inac, ja som tak zabudliva, keby si sa na ten malinik nepytala tak si ho necham luhovat asi do noci, takto som si ho utekala precedit po 20 minutach.
Inac aj vy ste teraz pocas tehu ako mechom prastene,akoby vam ubudali mozgove bunky? Dnes som volala brachovi z mobilu mojho manzela, on mi vravi ze mam ho medzi poslednymi volanymi tak som zacala vytacat posledne volane cislo, aj som tam videla ze tam ma napisane ze Anjelik ale mna to ani nenapadlo ze nevytacam mojho brata ale seba. A po hodine som si vytiahla mobil ze mu idem zavolat lebo nedvihal a vidim ze mi volal manzel, tak sa ho pytam ze pocuj ty si mi kedy volal a naco, ked sme boli spolu 😀 az potom mi to doslo aka som blbaaaa, ze som vytacala seba namiesto mojho brata. A toto je teraz na dennom poriadku.
Inac ten bepanthen maju aj 100ml a ten je okolo 10Eur a viac.
maji ze aj teba je vidiet.... 😀 vas to nelaka vediet pohlavie babatka?
aj ja idem zajtra do poradne, rano na 9:30, som zvedava kolko tam zase budem. maleho mi teraz merat asi nebudu,merali ho minuly tyzden. a o 13-tej chcem ist na to poucenie k epiduralke a potom vyplatit lekara k porodu a tu epiduralku.
a dnes som zhresila, bola som v McDonalde a dala som si McChicken.
monicka Chelsea sa mi velmi paci, ale so slovenskym menom to vyznie nejak divne 😀
moj obdov bruska je 98, nejak velmi rastiem. Moja kolegyna sa na mna dnes pozerala a hovorila ze vyzeram srandovne, lebo som nepribrala ani gram nikde inde len brucho mi ide dopredu. a mam +9kg
aaa dnes sme sa s manzelom nahnevali a isli kupit novy rost do postele, taky co sa neohyba, tak som zvedava ako sa bude spat 😀 a o tyzden ho aj pokrstime 😀 ja sa uz tak tesiiiiiim
Renatka to aj ja tak zabudam dnes som si h chcela urobiť 2krat ze rano a vecer a nokoniec som si spomenula až po obede ze ho mam vypiť...a take veci jak pises sa stavaju aj mne teraz poslednu dobu tak to bude asi tehotenstvomm....
tak daj vedieť co bolo na poradni...a ty mas len +9kg ja mam +12kg a to som minulu poradnu bola +0kg...a tiež som chuda len brusko mam tak neviem,,zeby to bolo vela tych 12kg..?
reni a ako ju pokrstite tu postel..? 😉 😅
Ja idem uz preč lahnuť si hoci este nie spať.. 🙂
barbi 12kg vobec neni vela, je to podla mna ta lepsia nizsia hranica 😀 ja som v poslednej poradni schudla asi kilo.
a ako asi pokrstime tu postel, rozmyslaaaaj 😀 som manzelikovi oznamila ze o tyzden sa ma nezbavi a budeme sexovat 3x denne 😀 chudak vyplaseny radsej zase zdrhol na trening 🙂
baby nestresujte ja mam +16 kg a modelkovske miery 110/110/110🙂
😵
simusska tomu sa hovori sumerna postava 😀
renatkas heh 😅 ale to teraz mame asi vsetky🙂
simi to hej 🙂 teraz nedavno som videla fotky Belohorcovej ako sa fotila s bruskom, velmi vkusne fotky, len ona ma brucho pred porodom take ako som ho mala ja mozno v 6-tom mesiaci 🙂 ja sa radsej ani nefotim, lebo mna fotak nema rad 🙂
Ty budes mat Vikinku? jeeeej, to bude uspesne dieta, si citala vyznam mena Viktoria?
Tu mas k tomu nieco...
Osobným číslom tohto mena je 8 - Peniaze. Viktórie sú predurčené k úspechu, priťahujú k sebe príležitosti na zbohatnutie, majú šťastnú ruku, vždy dosiahnu to, čo potrebujú pre svoju spokojnosť. Sú vyvolencami osudu, nikdy nie sú osamelé, stále vedia, čo majú urobiť a ako postupovať. Okolo nich je vždy veľa príživníkov a pätolizačov, ale Viktórie vždy vedia, kto to s nimi myslí úprimne a lichôtkam venujú len málo pozornosti. Sú panovačné, priame, rýchle, bystré a veľmi ženské. Využívajú všetko, čo sa len dá, aby zdôraznili samé seba a majú o sebe vysokú mienku - je však pravdivá. Naozaj sú skvelé, nemusia sa podceňovať. Ak budú uvažovať reálne, tak nikdy neskončia vzadu, ani bez oecenenia. Toto meno je vhodné pre znamenia : Panna, Baran, škorpión, Vodnár, Strelec, Kozorožec. Vhodnou farbou je zelená.

a moj manzelik ani nechcel aby sme maleho volali po nom, aj ked ma pekne meno, lebo moja babka mu obcas skomoli meno a namiesto Branko mu povie Granko 😀😀😀