icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

renatkas
3. feb 2010

u nas zase sneziii, dufam ze ked budeme rodit tak nebudu kalamity

katka22r
3. feb 2010

kocky ahojte nestiham vas ani precitat troska mliecka uz mame prikladam si ju kazdu hodinku...tak sa to pomaly rozbieha...uz som dala jednu foto malej 🙂 pekny den vam prajem

danula.ch
3. feb 2010

Kati krasna je, taky maly chrobacik 🙂

Dnes je aj mne ovela lepsie ako vcera, no neviem co to bolo za den, vsetky sme si mysleli ze uz rodime 🙂
Vecer mi kontrakcie uplne prestali, chodit som stale nevladala koli panve, ale aj to je uz dnes ok, no totalny obrat oproti vcerajsku 😉

lentilka3000
3. feb 2010

Ahoj Katka,malinka je prekrasna,narodila sa presne na moje narodky 😎 ,tych 42 tyzdnov ti urcite stali zato 😵 ....prajem vam veeeeela zdravicka a tebe aj vela mliecka 😵

barbina182
autor
3. feb 2010

presne tak danula aj ja vcera že hrozne som citila ale dnes oveelaa lepšie,,,

renatka neviem kedy do nemoc.na poradnu,,ale v piatok k dokimu idem,,a duffam aj ja ze nebudu kalamity,lebo mojamama panikari že akooo ja pôjdem rodiť... 😀

prave som dovysavala a upratala tak idem lahnuť na pol hod.. 😵

co ste mali naobeík ; my zemiačky a pečená salama s vajíčkom a cvikluuu,;;cvikla vraj ma železo a to mne chybaa,

aj ja chcem už mleho pri seebe
😲

renatkas
3. feb 2010

ahojte, Mirke sa narodil maly Erik, ma 3510g a 51 cm a je zdravucky.
2 dni bola v nemocnici a otvorila sa len na 8cm, 6 hodin sa viac neotvarala tak museli robit sekciu.

barbi my sme dnes mali pacovane masko so zemiacikmi a na veceru som teraz robila babovku, lebo nemame doma uz ani len chlebik a v tomto pocasi sa nam nechce ist do obchodu 🙂

danula.ch
3. feb 2010

no to su spravy, sa nam tu rozbehli porody 🙂 , Reni, ak si v kontakte s Mirkou, tak ju prosim pozdrav

Kati ako to vsetko zvladas? necha ta Laura aspon trosku spat? mas niekoho kto ti pomaha?

barbina182
autor
3. feb 2010

Mirke zo srdcaaaa blahoželam.. 🙂

renatka ja som bola dnes v obchode na cokolady,na aute tak som kupila tycinky kit kat tak som uspokojila svoju chuť po sladkom,a to aj preto bo maly sa menej hybal a som,sa bala...ale po tom jak som zbaštila tie tycinky tak zacal hybať nožkami a cely proste...

barbina182
autor
3. feb 2010

A teraz vecer sme robili zemiakove placky...mnamky...ja taka hladoska posledne dni... 😀
...to aj vy mate take chute...na vsetko...
aj kavu som dnes mala s mlieckom....
idem zaliať malinik a kuk telku a na net sa asi uz nedostanem.... 😕
Tak ráno sa ozvem...Paaa 😲 😲 😀

matulienka.d
3. feb 2010

Ej ha, no tak Mirka, blahoželám.....Nech ste čím skôr domka... 🙂 🙂 🙂 🙂
Ale sa to tu nejak rozbieha s tými pôrodíkmi.
Na obed sme mali zemiačkovú kašu a stehienka pečené a šalatik no a zajtra asi bude mm robiť kôprovú omáčku...Mňamky.... 😵 😵
Baby, čo robíte keď vás páli záha???? Ja už sa idem zblázniť..............

barbina182
autor
4. feb 2010

dobre ránko...som tu 😀 😀 😀

ako vzdy s ranajkamy...Matulienka to aj mna pali zaha sem tam anerobim nic,minule som robila sackovu drzkovu a ma z nej cely den palila zaha som myslela ze sa zblaznim z toho.. 😢

Inak celu noc som nemohla spať...a nespala som toho veľa...ale necitim sa unavena...pooobede to možno dospím..ked mm ide na poobednu... 😕

matulienka.d
4. feb 2010

ahojky,
no ja sa práve chystám na kontrolu s tým hlúpim tlakom, tak držte palce.....

No cez deň by som to pálenie ešte prežila, ale mňa to chytí večer a potom niekedy aj cellú noc a to ja nemôžem spať........ ☹

katka22r
4. feb 2010

ahoj kocky konecne som vas docitala ale pisem zasa na rychlo lebo idem nakojit lauru...zvykame si na seba a na ten kolobeh ale poviem vam ze bez bruska a s drobcom v naruci je to krasne...vsetky bolesti pominu...mm mi strasne pomaha a beha okolo nej lebo mna este boli rez po cisarskom...konecne som sa rozkojila asi mi pomohol aj cajik na kojenie 😀 inak sa drzime a mame sa celkom dobre snad aj pribera mala,lebo je to taky papkac...v pondelok sa ideme vazit tak drzte palce...

a co mate nove?ktora je na rade s porodom?

matka drzim palce snad tlak bude uz oki.

a vyspinkajte sa kym mozete potom uz nebudete ale bude to prijemne vstavanie 😀

janyka
4. feb 2010

Ahojte babulky...som tu dávno nebola. Vždy keď si otvorím net, tak sa mi pootvárajú všetky stránky, na ktoré chodím pozerať. Koníka som si omylom zatvorila a ani ma to nenapadlo, že ho tu nemám. Až dnes, keď som zbadala Renatkinu fotku na FB a malú Laurušku 😅 🤐...ach, tá tehu skleróza, akosi často v poslednej dobe zabúdam...
Mirke gratulujeeem!!! Katka, tebe tiež, malá Lauruška je nádherná, videla som foto na FB, krásne sa vám podarila. Aj ja už chcem 😅 čím viac sa to blíži, tým viac som nedočkavá...
Danula, myslíš, že som to bola ja? To by som si ťa asi tiež všimla, či nie? 😅 bola som tam teraz v utorok. V piatok idem do nemocky a v pondelok zase Obertovi. Už ma to nebaví, takto behať, ja už chcem mať malinkého pri sebe 😵 inak tiež som mala naposledy vysoký tlak 140/80. Že spodný môže byť aj vyšší, ale vrchný len do 150 😕

janyka
4. feb 2010

Baby, inak fakt ten koník pridáva 1tt, lebo momentálne som 36+2, čiže 37tt a tu mi vypisuje, že som 38tt 😕

barbina182
autor
4. feb 2010

Matulienka držim palce... 😉

Kati a aky caj na kojenie si si kupila klasicky z lekarne..?A ake plienky vyhovuju malej kolko na den spotrebujete..? 🙂

Janyka...no ja som myslela ze uz rodis ze sem nechodis...ale tak si tu a snaž sa castejsie pisať infosky o sebe a malom,,. 😉 😉 😉

barbina182
autor
4. feb 2010

Janyka ved aj ja stale hovorim ze konik pridava ale mne asi nie ked som v 38tt +1den..??? 😅

janyka
4. feb 2010

Chcela som pridať nejaké nové fotky, ale mm ich má vo svojom nb, tak sa mu tam nechcem hrabať, bohvie kde to tam má. Počkám, keď príde večer z práce, nech mi ich pošle. Barbi, ty by si tiež mohla nejakú aktuálnu prihodiť 😉 ...inak si mi narobila chute s tými plackami, ja ich milujeeem 😀 ...len to škrábanie a strúhanie 😠

danula.ch
4. feb 2010

caute baby,
Martulienka, na zahu vraj dobre zabera pohar mlieka alebo mandle 😉 ,vyskusaj. mandle som neskusala, ale mlieko mi vzdy zabralo.

Janyka, no myslim ze som ta spoznala ale som si nebola ista, tak som radsej cucala 😀 . Bola som tam v utorok okolo 14:00 a sedela som vpravo na poslednej stolicke a ak si to bola ty, tak na tretej hned vedla mna. A sestricka ta zavolala menom Janka 🙂 . Aj som na teba pozerala a rozmyslala......
Mne Obert povedal ze na buducej poradni v utorok sa uz nestretneme, ze dovtedy porodim, ale uz som si nie az taka ista. Vsetky bolesti a kontrakcie ma presli, len co ma panva boli, ako sa roztahuje. A tak som sa tesila ze uz budem mat malinkeho pri sebe 😔
Inak mam v albume nove fotky tak skus pozriet ci ma nespoznas 😉
A v utorok rano som sa na CTG stretla s Titiniacikom, chodi na Nitrianska porodnica co nove?, dokonca sme tam spolu aj lezali, ale to som ja nespoznala ju 😅 a ona sa mi hanbila prihovorit

danula.ch
4. feb 2010

jeeej som sa pomylila, Teuska to bola co sme sa stretli na CTG pardoooon 😕

janyka
4. feb 2010

Dani a ty si prišla až po mne, či predo mnou? Tak sme sedeli vedľa seba, no pekne 🙂 ak si tam bola skôr, tak som sa neprizerala, nemám to vo zvyku, ale ak po mne, taká chudučká, myslím v čiernych nohaviciach a nejakom červenom svetríku? Skôr som registrovala tie pri mne odo dverí. A sestrička sa rehotala, že na konci dňa bude už aj ona tehotná, že sme sa tam postretali všetky tehulky. Aj dr. utrúsil poznámku, že dnes majú bruškatý deň 😀 ...tak sa už asi nestretneme, aj ťa vyšetroval? Lebo mňa nie

danula.ch
4. feb 2010

No to som bola ja - ale chuducka? 😀 .
Prisla som po tebe, tmavomodre rifle a cervene tricko 🙂. Celkom som sa na sestricke pobavila, zlata je. A doki ma vysetril, lebo naposledy ma aj tak pozeral zaciatkom decembra a som mala v ten den bolestive kontrakcie

janyka
4. feb 2010

aha, no vidíš, tak sme sa videli a ja si ešte hovorím, že aká pekná tehuľka....a aké pekné brušenko a nespoznala som ťa, hmmm. Tak ty už to budeš mať čo chvíľa za sebou 😵

danula.ch
4. feb 2010

dufam ze to bude este tento tyzden, na nic ine uz ani nedokazem mysliet. rano som uz asi desiaty krat prebalovala tasku do porodnice a stale malemu dohovaram nech uz ide von, ved aj jemu tam uz musi byt tesno, ale kasle na mna ☹
aby som nakoniec z toho magne b6 neprenasala

barbina182
autor
4. feb 2010

danula no hovori sa ze tie tehulky co brali magne b6 tak prenasali...neviem ci je to pravda,,ja som take nic nebrala,,a nepila som ani zaidne vitaminove doplnky... 😒

Janyka tak mne tie placky piekol otec on ich vie najlepsie urobiť on je nas domaci sefkuachar 😀

Prihodim dajake foto zajitra si ho urobim lebo idem na poradnu tak sa cvaknem.. 😅 ...janyka a ti mas daco aktualne..idem kuknuť,,,

barbina182
autor
4. feb 2010

inak danulka mas pekne foto co 38tt...kolko si pribrala od zaciatku tehu..? 😕

tintiniacik
4. feb 2010

Ahojte babulky tak ja som bola dnes ešte kupit bavlnené plienky a už mám hádam všetko 😀 lebo ak nie tak už zkrachujem 😀

janyka
4. feb 2010

baby, zahlasujete? http://www.povedztosmilkou.sk/index.php?hash=33...

Barbinka, nemám, dám večer, alebo zajtra, mm ich má v pc, musí mi ich poslať 😉

janyka
4. feb 2010

Dani, ja som pred pár dňami mg už vysadila. Ty ho ešte berieš?

barbina182
autor
4. feb 2010

Oki janyka daj som zvedava,,inak vsetky co cakame chlapcekou tak take spicate bruska..jak sa to hovori tie babske reci z e ked chlapcek tak spicate brusko a ked baba tak ake..?viete to niektora..? 😅