Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?
ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂
barbi, protoze kdyz se hybes tak ho ukolibavas ke spanku 🙂 taky kdykoli mam chvili klidu a sednu si nebo lehnu tak zacne radit...kdyz litam jak hadr na kosteti tak se za celej den skoro ani nehne 😀
😀 tak to može byť pravda 😀 😀 a čo si robila manželoj na večeru 😀 😀
normalne by dostal chleba se salamem,vetsinou nedelam teply vecere, maximalne kdyz si navarim na dalsi den, tak mu nalozim uz vecer, ale delala jsem nam s Tobikem dneska testoviny se zeleninou, tak dostane zbytek 😀
pred chvilkou volal, ze prijede uz kolem pul 10 😵 😵 😵 co dela tvuj manza?
tak on je tiež v praci pride až o pol11 a robi s autami dačo ani neviem 😀 😀 ....no tak aj ja pripravim chleba so salamou 😅
No idem si ja pomaly lahnuť ked nikto nepiše..lebo aj babo už asi spinka lebo je tyky kludny ešte pred hodinkou salta robil
miska ked si chces zazmluvnit lekara, tak sa za to plati, tusim nemocnici okolo 70Eur a lekarovi okolo 170Eur, teda na slovenske to bolo 2000 a 5000 - to su tusim oficialne taxi. Niektori lekari si pytaju este aj nieco navyse, ale moj nastastie nie, takze mu nemusim strkat ziadnu obalku a zaplatim to tak ako je dane. Teda v BA to tak maju vsetky porodnice, neviem ako u vas... ale predpokladam tak isto.
barbi ten caj som zatial nasla len od teekanne - caj pre tehotne zeny
ja sa idem ucit... v sobotu skuska a nemam sa uz kedy k tomu dostat, zajtra mame v praci mikulassky vecierok 😀
pekny vecer, ci uz skor dobru noc...
No vy ste toho popísali 😀
Maji, krááásne fotky máš, to kto vám robil? Sú perfektné! Barbi, aj tvoje sú pekné 😉
Už aj ja by som asi mala ísť do postele...všetci už u nás spia, len ja s malým krpcom halabušíme. Ale keď ten kope skoro stále, mám pocit, že ani nespáva 😵
dobre ranko kocky vy sa velmi nudite ked tak dlho ste na nete ze?ja som sice pol roka doma ale zasa sediet dlho pri pc to nehrozi mala v brusku mi to nedovoli...vcera sme si fajne pocvicili a dnes idem na spoved lebo na druhy tyzden bude chaos na obedik dame rizoto a vy?
Katka, ty sa teda musíš nudiť, keď tu strašíš hneď ráno 😉 ver mi, že keby môžem aj iné, ako ležať, tak som tu určite neni 😀 ja mám dnes na obedík šošovicu, mňam.
Dobré ranko kočky 🙂 ..Ja som uz tiež hore a papkam .. No nezabudnite sem zase nahodiť mieri...Ja som zobrala pred minutkou do ruky svoj maly sikovny meter a meriam a zase mi to skace mam 89cm..som z toho tuk 😀 😀
Renatkas - je to supiš čaj kupim si ho ty taký maš??
Janyka - diki ale mam este viac foto len tu ich nemožem zverejniť lebo je to stranka o babätkach.
katka22r - ja tiež som nemohla dlho sedieť tak už o 22hod som musela is prevaliť bruška ale aj tak vystrajal maly 😅
My budeme mať na obed dnes nejaku zeleninovu omačku a cestoviny,, 😒 nemusim ich ale čo už... 😝 ..
Ahojte,
barbi ten caj co som posielala link som nasla na nete, ale teraz ked som v praci som zistila (caj mam v praci) ze to neni caj od teekanne, ale od Leros Baby - Caj pre tehotne. Je tiez v takej ruzovej krabicke, kupovala som ho v lekarni, ale maju ho aj v niektorych hypermarketoch Tesco, Caufland, alebo Hypernova. Je v nom roibos s ovocnou chutou a so skoricou, mne chuti 🙂
Ja som mala dnes na ranajky ovsene vlocky, aj som sa s tym stihla okeckat, zachvilu musim dat nejaku desiatu asi jablcko a na obed mam taky blivajz, vcera som experimentovala s tofu a robila som kuracie masko, tofu, jablcka, kari, sojova omacka, este som to nechutnala ale smrdelo to na cely byt 😀 Tofu som ochutnala vcera prvy krat a zistila som ze ja take nemusim, no ale uz ked som to navarila tak si to musim aj zjest 😀
a potom mame ten mikulassky vecierok a tam kapustnica a zakusky, keby to videl moj diabetolog tak mi riadne vynada 😔
katka ja sedim v praci od rana 8-9 hodin ale obcas mam pocit ze malemu to mozno ani nerobi dobre lebo ho tlacim riflami aj ked mam tehu rifle. A potom pridem domov s velkymi planmi a nic z toho neni, lebo sa vleciem ako tulen, boli ma cely chrbat, krize, funim ako lokomotiva tak ma uz iba manzelik obskakuje 😀 maximalne tak navarim a aj riady umyva MM, vcera aj umyval dlazku a cely byt, no skvely je 😀
tak ja vstavam rano lebo pozeram panelak 🙂 ..a hned spravim aj manzelovi ranajky...ak sa mi podari hodit foto bruska tak hodim..musim popozerat vase albumiky...dnes idem este prezliect periny no aspon mam na plane ale ez ked milacik pride domou aby pomohol...juuuj dnes mi drzte prsty moja laska ma ide holit taka skuska pred porodom lebo v porodnici hmm velmi by som nechcela aby ma holili tam 😒 ...celkom chutne obediky mate...
renatkas -
tak ti ešte pracuješ? a kedy sa chystas na matersku dovolenku od ktoreho tt..Ja robim tiez s detickami vytvarny kruzok ale to iba 20hodin na tyzden... 😉
A špecialitky si vivaraš...no mne vyvara mama lebo mi s MM byvame u nas.. 😀 Takže ja sa len na papkam...A ten čaj si kupim..našla som na nete aj značku Apothekee čaj pre tehotne tak kt.budu mať ten kupim... 😀
Katka22r - no tak ja od rana nič neurobila 😀 len napapala sa..ale idem aj ja dačo upratať.a to je super že MM ti pomože s holenim 😀 ...ja nemam fotoo bruška ale daam možno večer... 😉
renatkas a velmi nepapaj to čo nemožeš lebo to može uskodit babätku,no neviem ale davaj pozor na seba 😠
kati tie strie mas dost velke ja na bruško nemam žiadne nech poklopem ...a natieras si ich..
pripájam sa aj ja 😀 dočil som pribrala 16 kíl, miery mám ako sud piva 😀 😀 , cítim sa výborne, pokiaľ sa nemsím zohnúť, nie som ani tehu 😀 😀 , ale malý mi ide koľkokrát brucho rozkopať a našiel si obľúbené miesto kopania /do pravého rebra/ a obľúbené miesto na spanie, môj mechúr 😀 😀
barbi no ja som hodila jednu foto bruska ale tie moje strie hmm ale co uz budem s nimi zit cely zivot 🙂 no co stalo sa aj som si davala olej a nepravidelne preto som takto dopadla...noo manzel musi nieco robit lebo by bol strasne lenivy a aj ked sa toho holenia boji viac ako ja verim ze to zvladne 😉
ahoj vefi89 maš taky istý termin akoja no uvidime že kt.skor bude mať malinkeho doma.. 😀 ..ale to si ešte počkame take tt..a ti si čo papala a budeš papať na obed 😵
ja mam zatial asi + 14 kg, miery neviem...
pohyby su, nohy ma nalavo a tam je jedno miest, kde sa mi vyduva brucho a uz to riadne boli 🙂 🙂 kopance do rebier nepozname, kedze mala je veeeelmi nizko uz veeeelmi dlho, teda ani s dychanim nemam problem 🙂
katka, ja zatiaľ nemám problém s holením, síce je to zaberák, ale ešte stále to zvládam sama 😀 😀 akurá včera som sa holila. 😀 le si treba nájsť polohu v sede 😀 😀 😀 držím prsty, aby ťa nedorezal 😀 a predtým ho nenaštvy 😀 😀 😀 😀
kati natieraj si ich po porode ti vyblednuu..ja natieram oliv.olejom,,a mam este množstvo kremov...napisem ti ak chces ale myslim ze som pisala už
barbi, ja mám termín 27.2. dľa sona, koník pridáva tt. ja som dnes mala 2 keksíky, hroznový cukor, na desiatu mám dva jogurty a na obed si spravím čínu 😀 😀
baby, ja holenie doma vzdavam... draheho nebudem sokovat a stresovat a ja nemam sancu... ☹ pri tom porode sa mi to holenie zda minimalne... ci zistim po prvom porode?
alli, asi hej 😀 😀 ale ja by som neoholená nemohla byť, mne to jednodcho vadí. 😀akurát včera som sa pýtala drahého, že či ak pôjdem náhodou cisárskym, či mi zršia pásik 😀 😀už si ho pestujem asi rok 😀 😀
inak buď rada, že nepoznáš kopanie do rebier 😀 stále trafí jedno a to isté miesto 😀 to preto, že mi mama vravela, že moje dieťa mi vráti to, čo som ja robila jej 😀 😀 😀
vefi, mam jedno miest na bruchu... ale je to predsa len koza a nie kosti... nezavidim 🙂

no aj ja tak isto 😀 ...a teeraz už asi spinka lebo ho nepočuť..ale kedy ležim tak vtedy je naajaktivnejšie.