icon

Aké máte váhu, pohyby, pocity a obvod v 3. trimestri?

barbina182
8. dec 2009

ahojte tak zacinam novu temu som uz v poslednom trimestri.a chcela by som zistit kolko priberate ja som od zaciatku tehu pribrala 7kg, pohyby citim stale taka neposlusna rybicka, pocity mam zmiesane a chute stale na slane kysle. Obvod pasa mam 91 no niekedy ked meram tak 88cm..a vy ? kto popisee 🙂 🙂

janyka
19. feb 2010

Jeeej, Renatke gratulujeme k malému Lukáškovi 🙂 želáme zdravíčko, rýchle zotavovanie a skorý návrat domov 😉

Barbinka, ty už aby si porodila, lebo sa veľmi stresuješ! To, aké bude bábo veľké je dané aj geneticky a podľa mňa je to slušná váha, veď aj menšie detičky sa rodia 😉 ...mne sa páči Lívia 😉

Noo, ja som dnes bola v rizikovej, dr. vraví, že už som v termíne...a ja vravím, že omyl, ja mám termín až 2.3.(podľa UZV) a on že to je jedno, aj UZV sa môže mýliť. Tak jeden dr. vám povie tak a druhý tak. Prvý termín mám už za 4dni!!! A tomu krpcovi sa stále nechce 😠

zanin
19. feb 2010

Ahjte tak Danula ma od vcera Davidka. Teraz mi to muz zavolal. On pracuje s Danulinym mm. Porod tazky ale su v poriadku. Tak Gratulujeme Danulka.

zanin
19. feb 2010

Takze Davidko sa narodil vcera o 17:10 s mierami 3490g a 52 cm.

barbina182
autor
19. feb 2010

Renatka..gratulujem k syncekovi,,ma fakt peknemiery idealne 😉 prajem skore uzdtravenie,,hlavne že to mas už za sebou,, 😉
a aj Danulke blahoželam k Davidkovi taaak kočky ste ma predbehli fakttt,,ale prajem vam to,,ale viac info o danulke sa nenajde..? 😕
takže obydve ste mali namoj termin ten 18.2,,a ja stalenic čiže s tej trojky som posledná,,este aj Janyka ma asi predbehne 😀

ale mne to asi dlho nepotrvá,,

bola som na wc a utieram sa a hlien s primesou krvi na papieri,,a cely den bolesti ako pri ms na nevidržanie,,uvidimee,, 😉

zanin
19. feb 2010

Viem len to ze mala tazky porod ale to vam pisat nebudem naco vas budem plasit. 😅 .

barbina182
autor
19. feb 2010

ale mala cisarsky..?

zanin
19. feb 2010

nie normalny

iwonka
19. feb 2010

ahojte mozem sa vas nieco opytat..neviete mi povedat ci je velmi rozykova vcestna placenta???a este k tomu mam malo plodovej vody ..som v 27tt na ultrazvuk mam ist v 30tt ak sa mi to neupravy neviete co ma caka?

janyka
19. feb 2010

Aj Danulke gratulujemeeee!!!
Barbinka, to pochybujem, toho môjho lenivca budem určite prenášať 😀 😝

matulienka.d
19. feb 2010

Tak ďalšej mamičke blahoželáme k Dávidkovi.... 😉 😉 😉 Ale sa to tu akosi rozbieha veru....Barbinka a ty ako? Máš kontrakcie už častejšie ako včera alebo stále rovnaké?????

Zanin, veru, radšej nestraš.... 🙂

katka22r
19. feb 2010

Danulka Blahozelam 🙂 juuuj sa tesim s vami kocky jak na svoje ked som sa tesila 😉

no sup sup aj ostatne aby ste boli hotove februarovky 😀

janyka
19. feb 2010

jaaaj, ja som prišla z nemokcy taká vyhladovaná 😝 od 13-tej až doteraz som zjedla obed, pomaranč, jogurt, 2 zákusky a porciu skladaných zemiakov 😅 som ja pažravec 🤐

...tak sa nám to tu rozbehlo...som zvedavá, ktorá bude ďalšia..Nikuska sa dávno neozvala

katka22r
19. feb 2010

janyka ta ty si hladova dolina ale to iste ta caka ak budes kojit

zanin
19. feb 2010

iwonka vcestna placenta znamena ze je tam kde je krcok maternice. Cize placenta nieje na boku ale zo spodu. Znamena to pre teba na 90% cisarsky. A malo plodovej vody to je v pohode aj ja som mala malo a maly bol ok a to som 6 dni prenasala.

iwonka
19. feb 2010

zazin..som v 27tt moze sa to este pohode upravit??alebo je uz mala sanca na to?

matulienka.d
19. feb 2010

iwonka, presne tak, ako píše zanin......čo sa týka tej placenty. Čo sa týka plodovej vody, tak neviem, lebo som nemala zatiaľ taký problém.... 😉
Hlavne to chce pohodu a nestresovať sa........ 🙂

zanin
19. feb 2010

tazko povedat to ti lekar vie lepsie povedat ako ja bez videnia. Ale ako matulienka pise treba zachovat klud. Niesi ani prva ani posledna s vcestnou placentou neboj. Ale vecsinou sa placenta uz nepohybuje.

barbina182
autor
19. feb 2010

matulienka mam kontrakcie silnejsie ale nemam pravidelne intervaly,, ☹

Tak dufam ze moja mala alebo maly budu v poriadku,,

bola som vo vani,,a idem jest ananas v konzerve,,

na obed sme mali kysnuty knedlu a mäsku a omacku,,1pomaranc,Granko so šlahačkov,,viem že už dnes tu vahunedobehnem ale aspon sa malina/y narodi lahsie dufaaaaaaam,, 😵

vefi89
19. feb 2010

barbi, ale váha drobca nezávisí od toho, koľko papáš ty... 😕

tintiniacik
19. feb 2010

Tak ja dnes cakam svojich osem kolegyniek ktore ma pridu pozriet. Priatel siel pozriet na zapas takze tu budeme mat poriadny babinec 🙂 🙂 🙂

m.i.r.i
19. feb 2010

Blahozelam Renatke aj Danulke ku krasnym syncekom! Sa nam to tu rozrasta s babatkami....

matulienka.d
19. feb 2010

Ej ha tintiniacik, tak to super......Ja som mala dnes tiež riadne rušno, prišla ma pozrieť maminka, krstná, sesterka, bratranec a kamarátka s jej 3mesačnou dcérkou, tak som tu mala frmol. No a teraz som robila daňové so svokričkou, takže som sa dnes nemala ani kedy nudiť.... 😀 😀
Aspoň mi to rychlejšie prejde........ 😉

Tak veru, rozrastá sa to tu, to je fakt supeeeeer...........Len tak ďalej babulky.... 😉

tintiniacik
19. feb 2010

Jaaaaaaaaaaj a je po fajnovom veceri bolo uzaaaaaaaaastne tie moje kolegynky mi tak chybali sme sa nasmiali, napapkali joooj fajnucko nam bolo 🙂 🙂 🙂

matulienka.d
20. feb 2010

Dobré ránko....
Ešte spíte????? 😎

barbina182
autor
20. feb 2010

Ahojte .....

Tak BARBY uz dnes rano porodila ma chlapčeka Boriska....Meria 50 cm a ma 2700 g vsetko je v poriadku...pise jej sestra...

🙂

zajaciq
20. feb 2010

gratulujem barby 😵 😵 😵

m.i.r.i
20. feb 2010

Jejej..tak Barbi uz je tiez v klube..sa to tu rozbehlo..krasne..dalsi chlapcek na svete!! Blahozelam!!

katka22r
20. feb 2010

Barbi blahozelam....konecne!!!....pekne meno no konecne si sa dockala....!!!Kolko vas tu je co este cakate?

A co dnes mate na obedik?My slivkove knedle mnammm

🙂

matulienka.d
20. feb 2010

GRATULUJEM BARBINKA.........SKORÝ NÁVRAT DOMKOV AJ SO SYNÁČIKOM....... 🙂 🙂 🙂

Aj som si myslela, že asi už bude v nemocke,keď s včera neozvala....Super, teším sa s ňou, už aspoň nebude toľko stresovať...hehe

A teraz je na rade vefi, janyka a potom ako tak pozerám ja.... 😉 😉 Tak uvidíme, ktorá bude teraz narade... 😅

matulienka.d
20. feb 2010

nooo, och, také slivkové knedlíčky, to by som si veru dalaaaaaaaaaaaaa.......Katka ty vždy narobíš také chute... 😵

Ja dnes zemiakovú kašičku a kuracie stehienko s uhorkou.....A mamča chce doniesť parené buchty, mnoooo, tak uvidíme...... 😉