Aké vyšetrenia ma čakajú na poradni v nemocnici?

15. sep 2020

Ahojte, môj gynekológ ma už poslal na poradne do nemocnice. Zaujímalo by ma ako to tam prebieha,aké vyšetrenia ma čakajú,proste načo sa mám pripraviť.

deti95060810
15. sep 2020

asi máš na mysli pásy....len ti zapnú a potom výsledok vyhodnotia.... 😉

autor
15. sep 2020

@deti95060810 budú ma pozerať aj zo spodu ?

deti95060810
15. sep 2020

nie...

autor
15. sep 2020

@deti95060810 lebo známa mi hovorila že jej vždy pozerali krcok, pre mňa toto vyšetrenie vôbec nieje príjemné mám stoho normálne depresie.

denden77
15. sep 2020

ja mam cerstvo odrodene a na kazdej poradni v nemocnici ma pozreli aj zo spodu.. + tlak, moc a popocuvali krpca 😊

lenicka777
15. sep 2020

No ja chodím tiež na poradne som 38+5 a pozerajú ma vzdy aj od spodu

hederamonstera
15. sep 2020

Ak ti to je neprijemne, mozes ten ukon odmietnut. Mas svoje prava a ty si pacientka, ktora im za ich pracu plati. Nie ich vazen

ayanamirei
15. sep 2020

nechcem byt zla, ale ak mas depku z vysetrenia krcka, nechci vediet co vsetko ti vedia robit pri porode 😂 byt tebou sa na to psychicky pripravim...

autor
15. sep 2020

Ach, mám sa načo pripraviť 😔

autor
15. sep 2020

@hederamonstera a ak odmietnem nebudú sa ku mne chovať inak ? Alebo nebudú proste drzí ?

hederamonstera
15. sep 2020

Drzi mozu byt aj keby si bola “poslusna”...kasli na to, tebe musi byt prijemne

jaskolka
15. sep 2020

Keď ideš na poradňu, tak je možné, že bude doktor pozerať aj stav krčku. Je to úplne normálne, za ten čas tehotenskych poradni by si si mala už zvyknúť. Nič v zlom, ale je mi cudne, aby dospelej tehotnej žene, aká ide o chvíľu rodiť, také niečo vadilo. Zubár ti pozerá do úst, gynekológ pozerá do vagíny. Co urobíš pri pôrode? Odmietnes porodiť, lebo ti "to bude nepríjemné?" prepáč za úprimnosť.

alikal
15. sep 2020

ja som zistila ze vysetrenie krcka takto je velmi individualna zalezitost v zmysle ze od niektoreho doktora som to ani necitila a u niektoreho to fakt bolelo. na tychto kontrolach sa u nas striedali sluzby a pri mojom porode mi to robili traja lebo som rodila 20hodin. neboj

tosomja
15. sep 2020

Mňa doktor nepozeral zospodu ani raz. Len cez brucho ultrazvukom mi povedal kde mám krcok. 🤷 Zato sestra mala gynekológa, čo do nej dobré že celú ruku nestrcil 🙈
A môj robil aj pásy.
Prvýkrát má pozerali zospodu v pôrodnici na príjme a dosť nepríjemné. Našťastie som mala sekciu a bol pri mne môj gynekológ.

hivanik
15. sep 2020

V poslednych tt je dost podstatne vysetrenie v akom stave je krcok. Samozrejme, ze ked budes v strese a depke tak to bude pre teba bolestive. Treba sa uvolnit a byt v klude. A ked odmietnes tak ti mozu dat podpisat papier a v pripade niejakych komplikacii to mozu pouzit, ze si nepodstupila dane vysetrenie.

nevenka
16. sep 2020

@alikal tak ja cakam tretie dieta, moj doktor ma vysetruje tak, ze to takmer necitim, az sa divim, ci to "dobre pozrel", s nadsazkou. Ked som chodila do oradne v nemocnici, vzdy ma to bolelo, som nechapala, co tam stvara ten stary doktor a pri druhom som mala zazmluvneneho a chodila som len k nemu. Neprijemne to bolo, ale vyslovene, ze bolelo len vtedy, ked robil Hamiltona, na co ma upozornil vopred a spytal sa, ci mozeme skusit. To bolo uz okolo terminu. Samozrejme, nie je mi prijemne gynekologicke vysetrenie, ani zubar, ani porod ako taky, ale prezit sa to musi...Ale niektori doktori vysetruju tak, akoby ani nie zivu zenu, to je pravda a niektori su fakt citlivi.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre