icon

Ako rozlíšiť poslíčkov od skutočných kontrakcií?

Dnes o 19:38

Ahojte,som 37+6. Druhý deň mám také menštruačné bolesti ale silné mala som každé ráno teraz hnačku ale len ráno. A taký tlak cítim a prejde to potom a potom to príde zase potom to najviac cítim keď ležím brucho mi stvrdne na kameň. Stalo sa mi za tieto 2 dni že ma tak silno pichlo aj pod rebrom pravým ale že ma až skrútilo. Ešte mám aj výtok silnejší. Zajtra idem na poradňu. Od kedy mi to začalo som aj písala doktorke a ten povedal že sú to poslíčkovia že presne to chceme. Mali ste niktorá takto a porodili ste do pár dní? Alebo sa mu len telo pomaly pripravuje na pôrod.

anonym_90123c
Dnes o 19:46

@anonym_autor pokial to nemas pravidelne a nestupnuje sa, porod to este nie je. Ja cakam piate babo, som v 35 tt., a uz ked vyjdem do schodov doma, tak mi stvrdne brucho, rozne tlaky, ale prejde to. Aj pichanie kadejake, pobolievanie vsade mozne. Ale beriem to tak, ze rastie a ma malo miesta uz. Dufam, no este je skoro u mna. U Teba ale moze byt, ze sa to aj zacne. Pri prvom som si lahla vecer spat a bolo mi uz tak blbo, ale som kasala na to, ze poslickovia. A o 10 minut zase, trvalo to istu dobu, ustalo, a zase o 10 minut...a to som uz vedela, ze sa mam chystat do porodnice, dako mi to po 3 koleckach doslo. Bola tam ta pravidelnost oproti poslickom.

mullerova46
Dnes o 19:48

@anonym_autor nepotešim ťa asi 🫣 na som mala 2 týždne každú noc pravidelne bolesti 2-3 hodiny a porodila som až na termín.

autor
Dnes o 19:56
@mullerova46

@anonym_autor nepotešim ťa asi 🫣 na som mala 2 týždne každú noc pravidelne bolesti 2-3 hodiny a porodila som až na termín.

@mullerova46 lebo je to dosť nepríjemne a neviem či paniku mám robiť že rodím 🤣 a najviac nepríjemny je ten tlak aj teraz to mám 🫣

anonym_cb6c8e
Dnes o 20:04

To ako vazne aj lekari volaju "poslickovia"? 🤣 to znie priserne, ja som myslela, ze to len tu na MK 🤣🤣

anonym_90123c
Dnes o 20:15
@anonym_cb6c8e

To ako vazne aj lekari volaju "poslickovia"? 🤣 to znie priserne, ja som myslela, ze to len tu na MK 🤣🤣

@anonym_cb6c8e ano, volaju

anonym_90123c
Dnes o 20:19
@anonym_autor

@mullerova46 lebo je to dosť nepríjemne a neviem či paniku mám robiť že rodím 🤣 a najviac nepríjemny je ten tlak aj teraz to mám 🫣

@anonym_autor to uz bude takto do porodu. Ako vravim, ja uz stresujem teraz...🙃. Uvidis na kontrole, ja som na 1 cm otvorena uz, ale uz to je piate dieta, tak mi dr. povedala, ze to je normalne u mna. Dieta cislo 3 a 4 som sla rodit v 39 a 38 tyzdni, planovane vyvolavanie, bola som po takychto "poslickoch" na 3 cm, pravidelne mi tvrdlo brucho pocas dna i noci. A len stacilo "stuchnut" do mna a slo to aj takto skor. No uvidis po kontrole. Uz to ku koncu nie je moc prijemne.