Ako rozoznám kontrakcie?
Ako sa vám prejavovali kontrakcie prosím?
Mna bolia strašne krize a v podbrušku sú to take silnejšie menštruačné bolesti. Nejaké extra stahy necítim len mi dosť tvrdne brucho. Pohyby cítim. Som len v 8 mesiaci vôbec som sa nevedela dovolať do ambulancie kde chodím tak neviem či mám ísť na urgent aj v tomto čase.. no nie je mi všetko jedno. Ďakujem.
Mne to zacalo presne tak ako popisujes. Pre istotu som sla a uz sme sa vratili o jedneho viac.
Daj si teplu sprchu, ak neprejde tak mazaj do nemocky
Ďakujem vám, pôjdem radšej.. sme len v 33 týždni mám hrozný strach
@anonym_autor treba ist skontrolovať krcok ak sa nebude niečo zdat nechaju si vas na.par dni na infúziach ;) ja som prve tehu lezala viackrát druhe v 35tt 😇kedze som sa otvorila uz vtedy
@anonym_autor treba ist skontrolovať krcok ak sa nebude niečo zdat nechaju si vas na.par dni na infúziach ;) ja som prve tehu lezala viackrát druhe v 35tt 😇kedze som sa otvorila uz vtedy
@zuzkaa1991 ďakujem za odpoved. Už som tam bola ležať 2x mám skrátený krčok :/ pred 3 dňami som mala kontrolu a krčok bol nad 25mm a zavretý.. tak som nečakala že tak skoro sa bude niečo diat.. ale už sme sa s manželom rozprávali že pôjdeme.. keď so musí zvádzala vsginalny progesteron tak sa mi zdal krčok stále hore ale tak asi to neviem posúdiť..
@zuzkaa1991 ďakujem za odpoved. Už som tam bola ležať 2x mám skrátený krčok :/ pred 3 dňami som mala kontrolu a krčok bol nad 25mm a zavretý.. tak som nečakala že tak skoro sa bude niečo diat.. ale už sme sa s manželom rozprávali že pôjdeme.. keď so musí zvádzala vsginalny progesteron tak sa mi zdal krčok stále hore ale tak asi to neviem posúdiť..
@anonym_autor ako si dopadla?
@anonym_autor ako si dopadla?
@anonym_5496d9 nakoniec to celé po tej sprche prestalo tak neviem čo to bolo. Už sa to nevrátilo od tej 12:00 tak asi tie falošne kontrakcie. Ale keď sa mi to vráti tak dom už zbalena a pôjdeme rovno na pohotovosť.
Poslickovia to boli. ;) Keď také príde a neodíde. Aj silnejšie bude. Vtedy je čas.
Poslickovia to boli. ;) Keď také príde a neodíde. Aj silnejšie bude. Vtedy je čas.
@ivangeline asi áno už je kľud už len občasne tvrdnutie bruska keď sa postavím z postele ale to by malo byt v 8 mesiaci bežne.. budem di to radšej sledovať lebo má to riadne vystrašilo
@ivangeline asi áno už je kľud už len občasne tvrdnutie bruska keď sa postavím z postele ale to by malo byt v 8 mesiaci bežne.. budem di to radšej sledovať lebo má to riadne vystrašilo
@anonym_autor ...magnézium berieš? ...ja som 32 tuším ale zatiaľ mi len raz tvrdlo bruško. :D
@anonym_autor ...magnézium berieš? ...ja som 32 tuším ale zatiaľ mi len raz tvrdlo bruško. :D
@ivangeline áno beriem magnerot 3x1 tak mi napísali v prepúšťacej správe kúsok to pomáha mám pocit že dnes tvrdne menej. Mne to začalo až tento týždeň tak viac. V 32 mi len sem tam.
@anonym_autor super že to prešlo. Ja toto mávam bohužiaľ tiež, veľmi často, čím viac tehotenstvo postupuje tým sú bolesti horšie. Už som mala poslíčkov kde bolestivé stvrdnutie bruska začínalo každých 5 minút, trvalo to niekolko hodín.. len som čakala či sa bude zvyšovať intenzita alebo skracovať intervaly, tiež nič príjemné, bola som asi 34tt. Myslela som že to mohlo mať vplyv na krcok ale ten je stále "neporuseny". Ale každopádne ako písali, ak už by sa ti to nezdalo tak nikdy nie je na škodu dať sa skontrolovať 🙂
Mne pri kazdom tehotenstve takto zacalo cca mesiac pred terminom. Tzv.poslickovia. Telo sa uz intenzivnejsie pripravuje. Ak sa ale bude stupnovat resp to naberie nejaku intenzitu tak radsej sa ist dat pozriet 😉
Kazdy to ma inak 😊 Mne to zacalo v den porodu a predtym absolutne nic.

Chod, ked mas pocit, ze to nie je ok a moze sa cokolvek diat, tak radsej chod.