icon

Ako rozoznať výtok od plodovej vody?

18. aug 2021

Dobrý deň, ako sa dá rozoznať vodnaty výtok od plodovej vody ? Dá sa to vôbec doma nejako “vidieť”, pripadne tie čo ste mali predčasný únik plodovej vody, mali ste aj iné príznaky? Nechcem sa zbytočne stresovať..

zelva123
•
18. aug 2021

Ked to bude plodova voda nebudes do dokazat ovladat, zastavit nic ..proste bude tiect. Mne odietkla v noci a teda hned som vedela ze je to ono. Dokonca mi odtekala takej farby do ruzova. Ale myslim si ze ked to pride budes vedet.

tehotna40
•
18. aug 2021

Keď mi odtekala voda vedela som co sa deje. Bol to taký divný pocit. Ale ak uniká pomaly nemusíš to vedieť. Neviem v ktorom si tt ale ak máš podozrenie na odtok plodovej vody daj si vložku,ale takú poporodnu ničím nenapustenu, vložky always a podobne môžu skreslit výsledok a chod bud ku svojmu gynekologovi alebo do nemocnice a tam tu urobia nato test, kvapnu len na vložku taky roztok. Držím palce a veľa zdravia

martyzpp
•
18. aug 2021

Nezistis to. Ja som akurat minuly vikend stresovala, lebo zrazu akysi divny vodnaty vytok som mala. Tak som dala na nic vlozku a rano sme zbehli slontrolovat do nemocnice. Chvalabohu, nic 🙏🏻. Doktor vravel, ze ku koncu sa to stava, ze byva vodnatejsi vytok a ze je lahke si to pomylit. Ked sa nieco nezda, treba si dat ist skontrolovat.