icon

Ako sa lepšie vyspať v 9. mesiaci tehotenstva?

dexinka
26. feb 2021

Ahojte,prosim,poradte mi,ako sa lepsie vyspat v 9.mesiaci tehotenstva (36tt)??
Mam problemy s dychanim na boku,vyvysene....V noci bdiem a cez den dospavam,ak sa da:-/
Ostava mi iba cakat do porodu alebo si to viem zlepsit uz teraz?

noami12
26. feb 2021

@dexinka myslím ze ostáva už iba vydržať, tiež som v 9 mesiaci. Skúsila som si spánok prilepšiť že som si bruško podložila a nohu vankúšom... Ale ze by to bolo o niečo lepšie, povedať nemôžem.

eskop
26. feb 2021

@dexinka tiez som v 36tt a v noci neviem spavat, max 2-3hodiny, nepomaha mi nic okrem horucej vani to ma trosku uspi

ciarraa
26. feb 2021

@dexinka ostava ti len vydrzat :( mala som rovnaky problem ako ty. Ak mas moznost, dospi to cez den, ak mas tehotensky vankus tak skus ten, ale mne vobec nepomohol

babovka2321
26. feb 2021

@dexinka ja som 39+0tt dnes a neviem sa dockat, kedy si konecne lahnem na chrbat alebo na brucho pocas spania... Spim len vdaka tehotenskemu vankusu a v noci sa otáčam z boku na bok ako kura na grile, lebo ma boky hrozne bolia... ked sa otocim z laveho na pravy, tak mi vyjde kyselina a zacne ma palit zaha... A niekto ti povie, ze uzivaj si tehotenstvo 🙂 musime len vydržať 🙂

tatinka
26. feb 2021

ahojte zienky, ja sa tiez veru neviem vyspat ale nie len teraz, ale cele tehotenstvo, ale je pravda, ze traz ako mam uz len cca 6 tyzdnov do porodu tak spim ze skoro nespim 🙂) budim sa na bolesti ked som na boku, po sediacky tiez otras lebo mi krpec tlaci na konecnik ze mam pocit, ze mi uz tadial aj vypadne ...cez den si neoddichnem kedze mam 2 a pol rocneho syna , ktory mi cez den uz pol roka nespi, manzel robi 12 hodin denne a potom nocne , takze pomoct nema kto....uz musime asi len vydrzat 😝🌹

andreatytler
27. feb 2021

@dexinka No cakat do porodu mozes ale zabudni na to ze si po porode pospis.😀
Ja som posledny trimester spavala 4 hodinny denne koli neznesitelnym bolestiam chrbta. Po porode bolesti presli ale spanku bolo este menej. Takze uzivaj si co mas teraz.🙂

nikapuggioni
28. feb 2021

Trosku mimo témy ale Baby ja som necelý mesiac po pôrode a môžem povedať že je skvelý pocit ležať na bruchu 😂😂 normálne že orgazmus haha 😅😅 juuuj užívajte posledné dni vaše bruška, mne to moje veľmi chyba ale zase je krásny pocit mat bábiku vedľa seba. Chytiť si ju pobozkať si ju ❤️
PS: už rozmýšľam kedy je vhodný čas spraviť malej bračeka alebo sestričku 😂😂 i keď po pôrode som si povedala že nikdy nechcem mat už sex nikdy nechcem rodiť 😂 a že nenavidim mužskú populáciu 😂 neubehol ani mesiac a ja by som už išla znova rodiť haha

beata_k
Odpoveď bola odstránená
nikapuggioni
28. feb 2021

A teraz k téme. Ja som posledný mesiac že vôbec nespala. Nie žeby mi vadilo moje veľké brucho ale celkovo sa mi nedalo zaspať, samé prehadzovanie, trpnutie nôh. Po hodinách keď som konečne zaspala som sa zobudila vždy po chvíli že musím ísť cikat a kolotoč sa potom opakoval 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Takze posledný mesiac sa kocky už asi dobre nevyspíte

nikapuggioni
28. feb 2021

@beata_k ako ja by som najradšej bola tehotná stále haha. No uvidíme tak min rok by som chcela vydržať len neviem či pri prvom sexe s mojim jeho bojovníci nebudú moc aktívny 😂😂😂😂 a neprekvapia má s meškaním mojej mrchy 😅😅😅

beata_k
Odpoveď bola odstránená
dexinka
autor
1. mar 2021

To vedomie,ze v tom nie som sama je na nezaplatenie 🙂
Dychanie sa trochu zlepsilo,ale zase prisla zvlastna vnutorna nervozita v noci.Takze ani tak spano ani tak :-/
Pomoooc.

nikapuggioni
1. mar 2021

@beata_k no ja som mala ukážkové tehotenstvo. Žiadne nevoľnosti, žiadne problémy. Jedine pleť no hotové mínové pole 😂😂😂 nikdy som netrpela vyrážkami a počas tehotenstva no makeup to nedokázal zakryť🌺 😂 vlasy ok tie mi počas tehu začali rýchlejšie rast ❤️