Ako správne zaviesť Aniball?
Ahojte ženy, prosím vás o pomoc. Dnes som prvýkrát skúšala cvičiť s aniballom ale problém je, že si ho ani len neviem zaviesť 🥹 skúšala som ho nafúknutý na dve pumpičky ako radia v návode, úplne vyfuknut a preložiť, a nič. Použila som aj lubrikačný gél, skúšala som to v poloľahu, na štyroch, s vyloženú nohou, no proste ho tam neviem dostať. Viete mi poradiť, ak ste mali rovnaký problém, ako to mám ešte skúšať? Nechcem ti zavrhnúť po prvom nevydarenom pokuse, naozaj by som s ním chcela cvičiť 😭
Ved nech pomôže manzel nie?
@anonym_autor podarilo sa mi to az na 2-3 den. A zlozeny musel byt a vela vela lubrikantu
@anonym_autor ak sa aj nepodari s nim cvicit,nic sa nestane. Hlavne nebud vystresovaná z toho,ze ked ti nejde anibal, co bude pri porode. Lebo taky boom aky zazival par rokov dozadu (pri mojom prvom pôrode) ,tak uz teraz nie je a skôr sa aj doktori o nom vyjadruju opatrne... A jednoducho, porod si nenacvicis. Tam je taka suhra hormonov a pohybov svalstva,ktore nastanu pri porode a ziadny balonik ti tu situáciu nenavodi a nenapododni.
Tak ja len ze nebud smutná,ak to nepojde 😊 nie je to ziadna nutnosť
Presne ten problem som mala preto som to vobec nepouzivala😆
Ďakujem za rady, skúsim zapojiť manžela a ak to nepôjde, tak sa skúsim z toho veľmi nestresovat 😀
@anonym_autor mne to tiež nešlo a pomáhal aj manžel. Celkom som z toho bola vystresovaná. Potom som sa chválabohu na to vykaslala a prestala sa stresovať. Porodila som raz dva tri.
Ja som cvičila s aniballon. A nakoniec to skončilo sekciou. Takže už by som sa tým tak nestresovala. Je to dobré s ním cvičiť ale nič to nezaručuje.
Ja som ho musela práveže úplne vyfúknuť a normálne poskladať do takého valčeka akoby :D Až vnútri som ho začala nafukovať..

@anonym_autor ved trosku viac dofuknut, ale nie vela a skusit s lubrikantom. Mozno nech to skusi muz? Ked ste tam ine cosi zaviedli, musi ist aj aniball 😀