icon

Ako ste vedeli, že vám odtiekla plodová voda?

3. aug 2021
sandra151
3. aug 2021

Lialo zo mňa ako z krhly 😅🙈 najprv som počula také puknutie a už to išlo

lenka188
3. aug 2021

No ja som spala, mala som uz predtym trosku slabe kontrakcie, ale stale skor ako poslickovia, tak som si isla lahnut, ze ved zasa nic z toho nebude (to uz som prenasala, na tych poslickov som bola uz zvyknuta. A hlavne som bola v ten den na poradni a lekar mi povedal, ze stale nic nezmenene). A zrazu som sa zobudila na to, ako tecie voda. Ako ked sa pocikas. Ale kedze sa nezvyknem pocikavat 😅😅, tak mi bolo v momente jasne, ze praskla voda. A ono sa to potom leje stale. Postavis sa, citis to, otocis sa v posteli, citis to.. to uz potom stale tecie az do porodu. Ale su vraj situacie kedy to len tak kvapka. Moja to ale teda nebola. A som rada, ze mi ta voda praskla takto doma, lebo keby sa to odohralo niekde vonku, tak neviem 😅

kiki68
3. aug 2021

@sandra151 presne to iste, lup a uz to islo

autor
3. aug 2021

Aha, pytam sa preto lebo som isla po schodoch ked som prisla domov sadla som si a vytieklo mi nieco na gatky o 5 min zas myslela som si ze to je vytok tak som si povedala ze to nic nieje isla som si lahnut a odtieklo zase ale uz viac isla som do kuchyne sa napit vody a uz odtieklo jak som somsedela za stolom bolo to horuce priesvitne jak voda ked som to utrela zo zeme bolo to zlte ako moc a zapachalo to troska len ako moc mohlo mi len ujst moc? Alebo mi odtiekla voda? Som 37+2 je toku uz 2 hodiny a nemam ani bolesti nic.

petamich
3. aug 2021

ver mi plodovu vodu by si spoznala, ja som spala a vedela, ze je to ono - cela postel bola mokra a nema to ziadny zapach ani farbu (ak je vsetko okej), takze toto bude asi moc, kazdopadne daj si pre istotu poporodnu vlozku, keby sa to zopakuje tak v nemocnici spravia test

erinomareno
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
4. aug 2021

postavila som sa v noci z postele a lialo zo mňa, ale môže odtekať aj po troškách

helcanw
4. aug 2021

Ja som sa v noci zobudila na to že niečo zo mna vytieklo, ale fakt som nevedela či som si cvrkla 😂alebo to bola voda lebo to bolo tak max 2 deci, ani na posteli nebolo veľmi mokro. Isla som na wc, ale nic, ani nejaký farebný výtok, ani ďalšie cvrknutie. Tak som si len dala vložku a čakala, po hodine dačo zase trosku, tak sme počkali ešte ďalšiu hodinu a šli do nemocnice. Tam skontrolovali vložku, že je to naozaj plodová voda, ale žiadne bolesti som nemala a ani zo spodu to nevyzeralo na pôrod. Tak má nechali v nemocnici a porodila som od príchodu do nemocnice o 20h. Bolesti som mala 9hodin.

aknamorka22
4. aug 2021

Mne zacala rano po troške odtekat. Ked som sa zohla tak kusok. Bola taka do ruzova. Potom som si sadla tak zase kusok. A takto po poldeci, deci mi odtekala. Kontrakcie začali az po 4 hodinach a cela voda mi odtiekla 5 minút pred pôrodom 🙂

beronsche
4. aug 2021

plodova voda ako moc nezapacha, nie ked je cira (moja doslova vonala, rovnako ako moje dieta po narodeni 🙂 ) Zapachat moze zakalena, zelena voda, ale tiez si nemyslim, ze by to bol vyslovene zapach mocu..
Takze v takom vysokom stupni tehotenstva to moze byt aj unik mocu, predsa len tehotenstvo predstavuje pre telo urcitu zataz..
Ale moze to byt aj plodova voda. ak je vsetko ostatne v poriadku, tak to v tomto tyzdni uz nie je dovod pre obavy. Ono sa ta voda stale vytvara, takze dieta uplne bez neostane..

mary32
4. aug 2021

Bola som na wc, ak ked som sa zdvihla, tak sa to nekontrolovatelne pustilo, tak som si povedala, ze cikanie to nebude a je to tu 🙂

frota3
4. aug 2021

Kamoska vravela, ze to citila ako keby jej ciklo tak viacej. Ale kedze jej nebolo treba, tak vedela, ze to bude asi plodova voda. Nebolo to ale ako vo filmoch, ze by sa z nej liala voda.

mariet24
4. aug 2021

V prvom tehotenstve som mala veľmi málo plodovej vody (hraničné hodnoty) voda mi odtiekla doma ale bolo to len ako keď máš silnú menštruáciu a ráno sa postavis z postele... Proste trošku... Pri druhom som zacítila to isté, tak som vyskočila z postele a vyvalilo sa zo mňa snáď za kybel vody, to bolo všade 😁