icon

Ako to vyzerá, keď odteká voda?

13. sep 2021

Ako to vyzerá keď odteká voda? Mám pocit akoby odtekala ale len po maličkých kúskoch. Viete mi poradiť?

itka1
13. sep 2021

treba si dat vlozku a pockat kym bude mokra potom ju zobrat to porodnice kde chcete rodit a ony na nu kvapnu roztok ktory im povie ci ke to plodova voda alebo nie

autor
13. sep 2021

@itka1 ďakujem to viem, len chcem vedieť že či je to nejak rozoznateľné. Moč to určite nie je

rk123
13. sep 2021

nie je to rozoznatelne. resp ty to neroznas. jedine ist na test plodovej vody ako sa spominalo vyssie. ona moze ist prudom, ale moze ist aj po malych mnozstvach a mas len mokre nohavicky. tak isto to moze byt vytok, ktory je v tehotenstve normalny a meni sa

autor
13. sep 2021

@rk123 vďaka len to som chcela vedieť

veronice
13. sep 2021

Mne ked praskla vida tak to tieklo, musela som ist na wc a potom v porodnici uz len po troske ale islo stale. Az ma prekvapilo kolko jej tam bolo 😁 takze ano, moze ti to aj voda odtekat. A tym padom sa priklanam k radam spomenutym vyssie 👍

jaja20
13. sep 2021

Mne keď praskla,počula som normálne tlmené "puk" a odtiekla naraz,mala som v posteli mláčku 😅

petamich
13. sep 2021

@jaja20 ja presne tak isto 🙂 a to som sa tiez bala, ze to nerozoznam, no rozoznala som

mikimi
13. sep 2021

Mne najskôr odtekala, myslela som si že čuram a nevedela som to vôbec zadržať. A po 15 hodinách mi praskla, kde som to tiež normálne počula 😊 a tam to už išlo vo veľkom množstve, to už som vedela že je voda

vanda323
13. sep 2021

@jaja20 aj ja som počula puk a každý sa mi smeje 😊

ajja22
13. sep 2021

@vanda323 mňa vysmiala aj dr na príjme v nemocnici, že si určite vymýšľam, že to určite nie je tak počuť 🤔😁

jaja20
14. sep 2021

@ajja22 Tak to je riadna trúbka 🙁
Ja som vtedy pozerala telku a normálne som to počula.

vanda323
14. sep 2021

@ajja22 No vidíš ☺️ Tak sme na smiech

queen16
16. sep 2021

Nedá sa to vôbec udržať keď je to plodová lebo keby to bol moc dokážeš mať nad ním kontrolu a udrzis to mám skúsenosť lebo pred 4tyzdnami som rodila a myslela som si že som sa pocikala🤣 ale nedalo sa to udržať tak som vedela že to je plodová dala som si vlozku a v nemocnici to už potvrdili