Ako zistiť, že začínate rodiť?
Baby prosim pomoc ak tu niekto je. Som prvorodicka v 36+5, kazdy bozi den stresujem, ze netusim kedy to na mna pride a ako. Zajtra ma caka prva poradna v nemocnici, pred tyzdnom som bola zavreta a vsetko bolo okej.
Aj teraz zazivam strasne menstruacne bolesti v podbrusku, opakuju sa, ked mam tie bolesti tak mi neskutocne treba na velku, hnacky nemam.. Ide mi to akokeby do stehien, cela sa trasiem prave od stresu. Krize ma nebolia myslim a ani brucho netvrdne, aspon teda je take ako vzdy. Da sa to predychat ale naozaj to boli. Zapla som si aj aplikaciu na pocitanie kontrakcii a ta mi napisala aby som isla do nemocnice, ale mne sa to nezda, mozno som to aj zle zaznacovala neviem.. Lebo mna to boli stale ale niekedy pride viac a tak.
Vraj pomaha tepla sprcha, ale to si ju mam teraz davat zakazdym, aj v noci? Je 4:30 a teraz tu mam sramotit so sprchou? Ma manzel zabije😂
Baby ja naozaj neviem co robit, nechcem chodit do nemocnice zakazdym.. Co ak to nerozoznam a porodim doma?😢 Kolko mam cakat? Kamoska mi vravela, ze jej napr ani nepraskla voda a len kontrakcie mala, cize realne naozaj neviem co mam cakat.
Strasne sa bojim a prepacte ze tu mozno zakladam temu ktora tu uz bola x krat ale naozaj neviem co robit..Boze ked sa nic nedeje nech uz je zajtrajsok a viem co a ako na poradni.
@trgypadl ja som mala poslickov 2 týždne každú noc po t i hodiny a keď to naozaj prišlo tak narozdiel od poslickov boli kontrakcie nepravidelne až mi v noci praskla voda a boli kontrakcie po minúte až troch. Také stresy som ešte nezažila či stihneme dôjsť do pôrodnice 😅
@mullerova46 🙂ono je to vsetko velmi individualne u kazdej zeny. Aj poslickovia, ci kontrakcie, vnimanie kontrakcii, tvrdnutie bruska.
Napr ja som mala bolesti od 20.t.t.,a porod ma naozaj prekvapil. O 3,30 hod som sa zobudila len na wc, a o 6,15 hod bol maly na svete
@lneviemmeno ja si myslím že sú to len posličkovia ja som to takto mala a vždy to prešlo... Keď prídu ozajstné kontrakcie myslím si že to spoznas a hneď budeš utekať do nemocnice 😃
@lneviemmeno Mozno si mala narocnejsi den (fyzicky alebo psychicky) a dotoho si sa zostresovala, a tym vsetkym ti proste kleslo magnezium a maternica zostala predrazdena. Ja to takto mavam, ked to cez den prezeniem, v noci nastupia bolesti - tiez som uz mala kazdych 6 minut bolestive a pravidelne a magnexium mi zabralo az po 4 hodinach! Ked som sa upokojila, resp. ked mi v nemocnici dali infuziu magnezia.
Este ma napadlo, skus sa pytat na poradni, nech ti spravia ster na kultivaciu, ci nemas infekciu. Ja som mala iba take pobolievanie podbruska (ale cely den), absolutne ziadne ine priznaky a bol z toho ecoli bakter. Dala som 5 dni cipky a bolo ok...
Drzim palce.
@evka_28 mne moj gynekolog povedal, ze uz mam magnezko uzivat len 2x jednu tabletku denne, tak som tak urobila, ale teraz doktorka v nemocnici ze kludne aj 4 nech si dam. Len mne infuzku nedali🤷🏻♀️ a stale citim tie menstruacne bolesti, uz som v tebotenstve mala ecoli a dostala som krem, tak to zajtra spomeniem na poradni, ci nahodou.. Ale nevadi, lepsie ze som sla a aspon nemala potom stres, doktorka, ze prvorodicky zvyknu aj 5x pred porodom prist, ze to je normalne a urcite aj nabuduce nech pridem keby nieco. Tak som sa ukludnila aspon a mali sme s manzelom taky nacvik 😃😃
Drzim palce, mala som 2 take dni a potom uz porod... Cez den bolo lepsie, v noci horsie...aj porod este bol nadlho, pomale otvaranie, našťastie epiduralka zaberala, lebo po tych 2 dnoch doma som uz bola unavena, nevyspata poriadne a vodu tiez az mi prepichli v porodnici

@lneviemmeno ahoj, som PA, ano poslickovia vedia niekedy velmi potrapit, velakrat sme mali zeny, ktore mali s prestavkami bolestive intenzívne poslicky aj dva dni, nakoniec rodili v termine. Ak sa Ti kedykolvek nieco nezda radsej sa ist ukazat😉na to tam su v tej nemocnici.drzim palce