Ako zvládnuť posledné mesiace tehotenstva?
Už som zúfalá ako mám zvládnuť posledné štyri mesiace tehotenstvá termín mám v januári a môže sa dieťa narodiť aj v decembri?
Navyše vraj tá Hatice čaká dcéru a ja čakám chlapca a navyše sa veľmi na neho z mužom tešíme
Navyše vraj tá Hatice čaká dcéru a ja čakám chlapca a navyše sa veľmi na neho z mužom tešíme
@anonym_autor boze toto je tak priehladne
@anonym_autor teraz si sa prezradila
@anonym_autor neznesies brucho?? Ved este ziadne nemas. Brucho sa zacne zvacsovat najma posledne 3-4mesiace. Cize bez normalneho dovodu chces poslat na svet dieta o mesiac skor. Fakt?
No teraz som si pozerala že co za haticu spomínate,😅 no to je určite človek čo na niečom,, fičí,,a asi má abstak😅😅😅
No teraz som si pozerala že co za haticu spomínate,😅 no to je určite človek čo na niečom,, fičí,,a asi má abstak😅😅😅
@anonym_717d95 kto je heticia?
Ta co stone, ze ma siroke boky ci zase ine individuum?
Jedna cigánka tu vyplakavala, že je tučná ako tehotná, že prečo nie je pekná v tehotenstve ako Hatice z telenovely. Toto mi príde podobné, ešte aj nevie chudatko, kedy menstruovalo....
Moja, ak si naozaj v piatom mesiaci, tak to veľké brucho ešte len príde, a ešte len budeš plakať, že sa ledva vlecies ako vorvaň. Teraz druhý trimester, to je najlepšie obdobie, užívaj si ho.

@lucia13022023 jasne, ze je to ona. Od zaciatku mi to bolo jasne. A ked napisala tucne telo, uz niet pochyb.
@diewcatqoo takže žiadna Hatice niesom prečo zato že som to napísala o tele a tak ? nemám právo si napísať názor?