icon

Bábo sa ešte nenarodilo a už mi všetci radia, čo robiť

memek
1. apr 2013

termin porodu sa blizi a este maly nie je na svete a uz pocuvam od mamy ale hlavne od svokry s ktorou kvazi byvane coa ako ona robila. este nic a uz ma s tym sere 🙂 nech nechodim okolo horucej kase. ako napr. to ze ich ucili kupat dieta kazdy den ze je to ritual a naolejovat ho a nevlacit ho po rukach lebo si zvykne a bude rozmaznany... a ze ako si ho naucim tak budem mat. to ja viem ale darmo poviem ze babo do 6mes si nic vypicitavo nevynucuje tak ma iny nazor. bojim sa ze sa mi bude velmi montovat do maleho. a ja sa nechcem hadat ale bojim sa ze ju poslem riadne do zadku aj s jej metodami. kde ste napr. vy kupali svoje babatka ked boli male? podla mna dat vanicku do vane je blbost sak to budem jaka pozohynana, ale oni to tak robievali tak sa ocakava ze aj ja budem. dalej chcem velmi kojit je to pre mna dolezite a ani moja mama ani svokra nekojili a odvrknu mi sposobom ze ked tak bude na umelom mlieku ci sanam nieco stalo. mna takyto pristup vytaca, sak ked sa nieco robilo 30r rovnako a sme to prezili tak to zvladne aj nase dieta.... a rady "neber ho do postele" a nekrm ho zakazdym ked v noci zaplace... co budem robit? co mam robit?

Strana
z4
memek
autor
3. apr 2013

@cmulinko staras sa o svoje deti o svojho muza. starala by si sa bez somrania aj o niekoho dalsieho kto by ti vobec nijak nepomahal? a co cakam? presne to co tu baby pisu svoje skusenosti, zazitky, postrehy, rady. co ti na tom tak vadi? nerozumiem presne o co ti ide.nemozem predsa povedat svokre priamo,ze hej halo nekecaj mi do vsetkeho , jednak ide o slusnost voci nej nie som taka ze jej poviem prosto do ksichtu,proste si to nedovolim lebo je to sice moja svokra ale aj manzelova matka a je prirodzene , proste sa voci tomu musim obrnit a padne mi velmi dobre ked sa tu vypisem a niekto to uz tiez zazil a vie sa vcitit do mojej situacie. popise ako to riesila ona alebo ma varuje ze takto to nerob a pod.
tvoje utoky mi pridu hlupe a nezmyselne, az smiesne 😝

pingu1
3. apr 2013

@memek ja by som svokru poslala do teplych krajin. povedala by som jej, ze je to moje dieta a nech sa nemontuje

anuskaaprazko
3. apr 2013

ja take tiez obcas pocuvam, dojcim a moja mama ze sak daj mu cajik urcite je smadny, najskor som sa s nou povadila ze dojcene deti nepotrebuju pit, potom som jej povedala, no vsak uvar skusime - jasne ze nechcel...

cmulinko
3. apr 2013

@memek co si jak mala...ja na teba nijako neutocim citaj pozornejsie...len som ti napisala moj nazor a dala som ti normalne otazky a nie smiesne a hlupe...ak sa ti nepaci je to tvoj problem,ale nepis mi tu take nezmysli,ze ja na teba utocim.ak mas taky pocit tak kludne nahlas moje ''utoky'' voci tvojej osobe adminom.pekny den ti prajem a dufam,ze si to s tvojou svokrou co najskor vyjasnis.

memek
autor
3. apr 2013

@cmulinko ja nemam dovod nic hlasit adminom, takmer vzdy som odlikle tvoj komentar lebo aj za ten som svojim sposobom vdacna. mozno mi to nepali ale nepochopila som o co ti vobec slo. nevadi, aj tebe pekny zvysok dna, nabuduce sa bud vyjadri konkretnejsie ,alebo by bolo fajn keby to malo nejaky zmysel.

Strana
z4