icon

Bolesť brucha v 33tt.

nodesha
14. mar 2020

Ahojte, chcela by som sa informovat, ci ste niektora boli na tom podobne ako ja, koncim 33tt a boli ma brucho, ako keby som mala modrinu (udrete), ci to moze byt napinajuca sa koza, alebo co, babo je tam dost vypucane, boli to na dotyk a pri sedeni, ked je akokeby "stlacene" pred par dnami mi sice syn omylom buchol s hlavou do brucha, neviem ci to mam k tomu pripisovat

martina1201
14. mar 2020

@nodesha nech ktokoľvek mal čokoľvek podobné tomu čo pociťuješ ty, je to bezpredmetné, lebo to nemusí byť tvoj prípad. Môžeš mať čokoľvek. Najlepšie skúsiť ísť k lekárovi a jemu to povedať. Pozrie ťa, urobí ultrazvuk a povie či to môže byť úderom syna.... Radšej ísť 5x zbytočne než 1x neísť a potom banovať.

nodesha
autor
14. mar 2020

@martina1201 planujem tam ist v pondelok, lenze bohuzial moj lekar nema ultrazvuk, cize ma posle do nemocnice na vysetrenie, comu sa chcem vyhnut

martina1201
15. mar 2020

@nodesha ja by som sa tomu nevyhýbala. A išla by som radšej skôr. Chápem že nechceš ostať ležať v nemocnici, ale stále môžeš odísť ak povedia že to je z toho že ťa udrel syn. Alebo odísť na reverz. Do pondelka by som isto nečakala.