Bolesť pošvy v 35 týždni
ahojte , mam taký problem že ked chodim , alebo vstavam z postele tak mam pocit ako keby som na šušure mala jak keby svalovicu uplne ma to tam boli ....ale na dotyk ked si to tam chytim tak neboli nic .... a neviem co si mam o tom myslet preco ma to tam tak boli ??? mali ste neiktora taketo pocity ? ...
Ahoj, ja som este len v 31 tt ale tieto problemi mam uz dlhsie, Podla lekara mam popraskane cievy v oblasti posvy a preto ta bolest. No ja mam obcas pocit akoby sa malicka uz tlacila von a mam ju uplneeee velku nadutu bolavu :( V nedelu idem k lekarovi na kontrolu, vravel, ze k tomu dopomahaju nejake lieky ale tie to neupravia az tak , aby to bolo zas v normale. Nemate niektora s tymto skusenosti, co po pordode ak sa to neupravi a ostane to take hrozne :(
... no baby sa troška smejem ... aj ja mám na nej svalovicu ... v 32.týždni ... bože toto snáď ani nie je tehotenstvo, toto je tuším choroba :D ... bolí ma úplne všetko ... pri prvom synovi som ani nevedela, že som tehotná 🙂 ... ale to som mala o 10 rokov a o 10kg menej :D
mna to boli už asi od 4 mesiaca a tiež sa to neda vydržat a hlavne v noci ked spim sa na to budim a ked si idem dat topanky alebo nohavice tak si mislim ako keby som už bola stra a nevedla sa obliect musime to nejako vydržat ale kamaratka to mala tiež a jej poradila doktorka sedet na fit lopte a troska tak skackat na nej nie moc tak idem skusit ci to troska povoli ked nie tak musim vydržat
@adulkadk osobne si myslim, ze to ma suvis aj s cievnym systemom. predsa len babo tlaci na hlavne zily a kedze to nie je prve tehotenstvo, cievny system je uz oslabeny.
Aj ja by som sa chcela opýtať....mám totálne zdurenú pošvu s takými výrastkami, som 35tt..a už niekedy neviem ani chodiť, ke´d sa mi pysky dotknú o seba, najviac sa mi to zhoršilo po ATB, ktoré teraz beriem, na prasknutý ušný bubienok a teda zápal stredného ucha... mám pysky suché, čím si môžem natierať? Dokonca sa mi na zhyboch lúpe koža, fakt nepríjemné a nikdy som takéto problémy nemala ani pri prvom tehu, vo štvrtok idem k dr, ale normálne sa hanbím tam vyzliecť čo mi povie, chcela by som to dať nejako dokopy, skúšala som detský púder, krém a nič
baby ja som v 33 tyzdni a ties ma boli vagina pri vstavani alebo silnejsom pochyba je to normalne
Ahojte baby neviem ci sa sem niekto ozve ale som tiez v 36tt a od dnes pri chodeni ma picha v posve ak spomalim chodzu tak je to menej bolestivejsie... len ci je to ok? tym ze je uz mala velka a blizi sa velky den...?
No vidim,ze nie som sama v tomto..Ja som teraz v 30.tt..A zdola ma hrozne boli.. ked ma toto bolieť az dokonca,mam sa na co tešiť :( ... každý tehotenstvo ospevuje ospevuje,ale ja som taka nadšená z toho neni :( ... furt nieco :(
Lmna to tak boli po večeroch že ma ide je.....nut.az do plaču som v 32ale fakt kosti ma bolia panva nohy celé akoby som fakt na skripec bola natiahnutá.pri prvom si nepamätám natu bolesť teraz neskutočne ani krok nespravím .mám pocit že akoby ma niekto silno stláčal fakt mučenie preto aj to hrozne slovíčko lebo iné to ani nevystihuje presnejšie.
@siposova Aj ja to práve zažívam. Som v 30tt a mám takú ako keby svalovku v pošve a ked vstanem tak tiež chodím ako kačka. Myslela som si že či to nie je zlé keď že mám od začiatku tehotenstva dusivý kašel a nikto nevie čím to je a neprestáva to,tak si myslím že či tá bolesť nespôsobuje to že sa otváram. Do poradni idem až 2.3..Dúfam že všetko bude dobre.
@ivka7529 no bude to až do konca a bude sa to zhoršovať lebo už som v 37a boli to viac a viac vnoci mám veľký problém sa už len pohnúť a cez deň každý pohyb ma bolí občas si aj poplacem bo tak ma to bolí.od krížov dole .a keď veľa robím tak cítim akoby mi kĺb šiel vyskočiť.takze snažiť sa aspoň mysľou byť pozitivnejsia aj keď je to veľmi ťažké a počítať posledné dni týždne.ja mám pocit že som tehotná už fest dlho 🙂))))))a že všetky mamičky čo mali brúska čo som stretávala už všetky porodili len ja ešte nie 🙂))))))ešte to vydržím a potom si napustam plnú vaňu vody a budem tam do polnoci no ovšem až po 6-stonedeli🙂))

@patricia_cokapik to zavisi pripad od pripadu, niekomu moze postupne odtekat po troskach a niekomu odtecie naraz ... mne ked pri prvom odtiekla tak zacalo to rano o siestej a taku hodinku, dve stale vytekala som stale bola na wecku alebo v sprche 🙂