icon

Bolesť v krížoch a v podbrušku v 34 týždni tehotenstva

daniellika
26. aug 2011

Ahojte maminky a buduce maminky🙂
Som prvorodicka, takze mam strach. Uz 3 den mavam silne bolesti v podbrusku /ako pri silnom menzese/, vystreluje ta bolest az do krizov. Trva to aj 15 minut, potom to prejde. Male sa vtedy v brusku aj strasne hybe, az by som povedala, ze naskakuje. Za den sa toto zopakuje aj 5 krat. Je to normalne, alebo je dovod na paniku?
dakujem

Strana
z3
minqea
2. apr 2014

@babitasisi ja som bola tiez dost ubolena, ale ako prvorodicka som vobec nevedela co mam cakat a ako identifikovat bolesti. teraz uz viem, ze to boli cvicne kontrakcie 😉 a babatko ma tiez dost tlacilo, nie stale ale obcas tak, ze som si musela lahnut. Zavisi asi aj od polohy babatka, velkosti a pod. Ked som si nebola ista, utekala som k lekarovi, ale vzdy bolo vsetko OK. No to ma aspon ukludnilo 🙂 Drz sa a keby nieco, tiez chod k lekarovi, moj pre to nikdy nebol nervozny a na matersku ma poslal v 32 tyzdni. Ze nech oddychujem 😉

khandus
22. dec 2015

Cawte baby potrebujem vasu radu. Mam slabe bolesti pod brusku a v krizoch je to normalne v 34 tyzdni. Dakuje.

anakristina
27. dec 2015

@daniellika podla mna ked to mavas 5krat za den tak vydrzis tie dva tyzdne .vraj do 10 je to v pohode.treba asi viac lezat.uz neupratuj

jivraj
27. júl 2016

Ahojte koceny.ma nuektora skusenosti s tabletkami na odvodnenie hydrochlori.....som v 38 tt a hrozne mi puchnu nohy tak mi dr naordinoval tieto tabletky.uzila som prvu tabletku a nevedela som ci zvraciat akebo sediet ha wc.chcem sa opytat ci tabketky pomahaju alebo sa mam na to vykaslat.moc aj tkak mam dobry.

khandus
28. júl 2016

@jivraj ... Vies co ja som tiez mala opuchnute nohy ruky a ziadne tabletky som nebrala lebo dr povedal ze jeto normalne v poslednich mesiacov. Len odychuj a nohy si viloz na stolicku ale niegde..

natalianaty
24. aug 2016

Ahoy , som prvorodička , som v 34. týždni tehotenstva .Mám menšie bolesti pod bruškom a dieťa sa veľmy hybe neviem čo mám robiť ..... a mám strach lebo porod mám mať na cisarsky . Poradte mi prosím čo mam robiť ...

adika2100
25. mar 2017

@natalianaty ahoj ako si dopadla ?,ja som na tom terazbtak isto koncim 33tt a mam take slabunke bolesti pod bruskom aj nizsie ,mam aj skrateny krcok na 1,5cm bojim sa predcasneho porodu

natalianaty
3. apr 2017

@adika2100 Ahoj dopadlo všetk dobre teraz mame doma 6 mesačnu dcerku robi nam velku radost .... neboj vsetko dopadne dobre

jolanka257
29. sep 2024

Ahojte ties by som chcela poradiť som v 7mesiaci a mám strašne bolesti v dolnej časti chrbta tak že bolesť mi bije až do zadku nepomáha mi nič vôbec ani keď si ľahnem skôr naopak už sa spostele potom neviem ani postaviť od tej bolesti vyrovnať tak tiež niee neviem že čo stim už som stoho zúfalá...... Bolestí chrbta som mala od začiatku ale tieto sa k tim nedajú ani porovnať dr mi NATO nič nevravel vraj to je v pohode ale ja si to vôbec nemyslím 4 deň bez spánku aj to je na zblaznenie ďakujem za každú radu od vás

Strana
z3