Bolesti pred pôrodom
Ahojte 🙂 som v 37 tyzdni tehotenstva a chcela by som sa Vás opytat ci je normalne ked mam take bolesti akoby mali prist kramy ...je to take pichanie a ked to pride tak sa v tom momente tak laknem a musim pockat kym to prestane boliet :/ dakujem Vám za rady
Poslíčkovia 🙂
@majca1581 ahoj aj ja som v 37tt a mám presne také isté príznaky ako ty, zakaždým len čakám či to prestane, alebo mám burcovať rodinu, že už je to tu 😀
@zuzanna1512 tak hej môze to byt predzvest že pride na svet malinke ale bolo by fajn keby sme este aspon 2 tyzdne vydrzali s drobcami 🙂 ja sa strasne bojim porodu ... 😀 ale musime to zvladnut 🙂 ja tiez miestami neviem ci mam kricat ci co ale nechavam si chladnu hlavu este 🙂
@majca1581 tak porodu sa bojím aj ja, ale ved nejako to zvládneme 🙂 ja idem v stredu k dr, som zvedavá, čo mi povie, či už stresovať, alebo mám ešte čas 😀
@zuzanna1512 no ja idem az v piatok tak tiez uvidime...teraz mi ma nejaky vyter z posvy brat ci co ze v 37 tyzdni sa to robi 😀
@majca1581 hej aj mne niečo také spomínal a aj na materskú mi má dať papier 🙂
a je to pichanie normálne aj v 33tt ?? nie často ale tak raz za deň...
nerada bi som rodila predčasne... :(
Ja som takto večer písala na MK že čo to môže byť, pichá ma v brušku. Akoby ma malá poškribala nechtom po stene bruška.. a ráno mi odtiekla voda 🙂 neboj, možno len poslíčkovia. Držím palce 😀
Ahojte môžem mať posličkov len keď ležím? mám ozaj pár dní do pôrodu.
Ahojte môžem mať posličkov len keď ležím? mám ozaj pár dní do pôrodu.
Ahojte ja cakam dievcatko 22 decembra a bojim sa strasne
@gabika2580 je to možné, maternica sa pripravuje na porod.
@nadika1808 strach je uplne prirodzený - aj ja som sa bála ako ,,čert kríža,, ale neviem čim to je či tým ze mam ,,väčšiu riť,, a tym padom širšie boky ale kazdy z mojich 3 porodov trval cca ,,no nech nežerem,, hodinu...su to take bolesti ako pri kramoch a niekedy je to skor tlak na ,,spodok,, ako sa dieťatko derie von ako bolest. Ak je to mozne dajte si epi - načo sa trapiť ked nemusite. Držím palce a prajem rychle a pohodove porody.
@sardinka335 tak a je to, bábo je už na svete a taktiež tempom ala Rýchlo a Zbesilo 🙂 za hodinu bol vonku?
@gabika2580 super, super, nech ste zdraví...u mna za hodinu bolo po všetkom aj ,,s chlpami,,... 🙂

@majca1581 myslim ze je to normalne..aj ja som to mala a kazdu chvilu som si myslela ze "uz" 🙂 tieto boliestky su v tehotenstve prirodzene, pokial to nie je pretrvavajuca bolest, nekrvacas, nemas teplotu a pod.