Bolestivé pohyby v 33. týždni
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s bolestivými kopancami.Nebolí to stále, no párkrát za deň mi drobček uštedrí taký kopanec, že to fakt stojí za to.A hlavne v dolnej časti podbruška. Od včera mám aj občasné nočné bolestivé tvrdnutie. Nie je pravidelné. Asi 3x som sa zobudila na to, že bruško je tvrdé a bolestivé. Okrem toho mám skrátený a polomäkký krčok. Užívam magnézium. Myslíte si, že ide o blížiaci sa pôrod? K lekárovi idem až v piatok.
ja som mala tiez niekedy silne kopance🙂 ale po nich boli jemnejsie az som sa bala takze radsej silne kopance ako sa obavat zo slabych🙂 s tym tvrdnutim nepomozem..vydrzime este september je za dverami 🙂
Ahoj, chcela by som sa opytat som v 17.tyzdni a dnes mam silne bolesti v podbrusku ake pred menstruaciou, bolest mi ide aj do krizov prossssiiim je to nieco vazne alebo je to normalne? dakujemmm 🙂
@adulkamit Mam a druha dcera bola expert, ta mi nohami tlacila do rebier tak, ze som jej tam normalne musela rukou stuchnut, lebo to bolelo tak, ze som ani dychat nemohla 🙂
@simonka93 Uz si mala byt davno u lekara, nic, co sa ti nezda normalne je potrebne konzultovat s lekarom. Vysetri ta a zisti, ci ide o nieco vazne alebo ci je to ok.
kopance a poriadne moja malá najradšej do rebier kope alebo tlačí vkuse nožičkami a pupok vytláča von pästičkou a brucho stvrdnuté :D to mam aj ja ale ľaví bok a tak bolí až ma v nom pichá...
poprípade v pod brúšku také jemnučké pichanie par razy za deň... ale inak v pohode jediné čo my vadí keď kope jemne to sa potom len prehmatávam a partnera budím či cíti malú kopať lebo tie slabé už ani nevnímam takže sa potom strachujem že nieje niečo v poriadku.... takže lepšie je keď kope poriadne 🙂 ale t stvrdnuté brucho tak to si neviem ani ja poradiť... 😀

o tom tvrdnutí ti neporadím, ale tie kopance som mala ja ja.. ☹ od toho 30tt to bolo rodeo, ja som mala dve citlivé miesta - jedno vľavo trochu nižšie od pupka a druhé na pravom boku, keď som si ľahla na pravý bok, tak buď sa mi vypučil do toho boľavého miesta, alebo sa zaprel presne proti posteli, rovno do pravého boku.. kopance do rebier som ani nerátala, tie boli dennodenne.. podľa mňa je to ale normálne, bábo je už veľké a miesta je stále menej a menej a ono sa chce aj ponaťahovať, treba to len vydržať 🙂