icon

Brali ste tesne pred pôrodom Secatoxin forte +Thiamin?

nevesta1974
9. apr 2013

Prvy termin mam vypocitany na dnes a druhy na 14.4. a lekar mi pri vcerajsej poradni povedal, ze na tretorodicku mam tuhy krcok a predpisal mi tuto kombinaciu liekov. A ja mam pochybnosti ci to uzivat : add 1 sa v pribalovom letaku uvadza, ze pocas tehotenstva treba byt zvlast opatrny pri uzivani tohto lieku a add 2 sa mi zda kedze este neprenasam - lekar uviedol v tehot. knizke 39t1d ci nieje skoro a zbytocne sa dopovat nejakou chemiou, ved priroda najlepsie vie kedy je ten spravny cas. Cele tehotenstvo aj v obdobi planovania som sa snazila byt zodpovedna a vyhnut sa vsetkemu co by mohlo babatku poskodit a teraz sa bojim ci mu na konci dako neposkodim. Liek sa pouziva vraj na rozsirenie ciev mozgu a koncatin, na zlepsenie ich prekrvenia. Napiste svoje skusenosti pls, ak mate nejake skusenosti s uzivanim tohto lieku. Dakujem.

vefi89
9. apr 2013

úprimne. podľa toho, čo čítam, že secatoxin je, ten by som zvysoka kašlala. thiamin som ja brala pri prvom tehu na kŕče v nohách. teda inak proti kŕčom v nohách. ja osobne by som to nejedla. ale na druhej strane, lekár ti nevysvetlil, prečo, zrovna tieto lieky/vitamíny? 😅

dara76
9. apr 2013

@nevesta1974 Thiamin je vitamin B1 - ten urcite mozes. A na Secatoxin som nasla odpoved tu, ze je vhodny aj pre tehulky http://www.mamatata.sk/node/65684