icon

Čakám na kontrakcie

judmila
19. apr 2023

ahojte baby chcela by som sa spytať, som druhorodička a pri prvom dieťati som, bola šitá a mala som asi tak 24 štychov, pri čom teraz sa po siedmych rokov ostala tehotná a mi zistila ku koncom skoro porodu že mi našli vo guľatom tvare smerom na vchod dieťa je už otočene dole hlavičkou a neviem čo to znamená, mám sa obavať že sa mi može aj narasť viac a skončim cisarzkym rezom alebo ako ? Ďakujem vopred za každe poradenie

klarissa25
19. apr 2023

podla mna by bolo fajn keby si si to po sebe ešte raz prečítala, a opravila trochu, asi som neni jedina čo trochu nerozumie...

judmila
autor
19. apr 2023

@klarissa25 takže myslela som tym že som otvorená na 2 prsty a mi našli mimo maternice skoro ju vidno vytrčať vo guľatom tvare taku guľičku a neviem čo to znamena

sasa1310
19. apr 2023

nerozumiem ani ja a doteraz nechápem týmto otázkam na MK, načo chodíš
@judmila do poradne, keď sa tam nepýtaš a pýtaš sa na MK, kde ti nikto nerozumie a nevie o čo sa jedná

klarissa25
19. apr 2023

@judmila stale nerozumiem, ale čo ti povedal doktor ?

judmila
autor
19. apr 2023

@sasa1310 ja som sa pitala pani doktorki ale ani ona sama nevie pitam sa gvoli tomu či nema zvas niekto zvas skusenosť

klarissa25
19. apr 2023

@judmila ale noooo. Už rozumiem nikto sa zatial nejako extra nechytil, tak treba s tou gramatikou pritvrdiť...

lamonita
19. apr 2023

Ak ani pani doktorka nevie, čo za guličky ti tam trčia, išla by som sa opýtať inej pani doktorky. Alebo rovno do nemocnice, kde chceš rodiť. Nie je to normalne

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
judmila
autor
19. apr 2023

Že vi rozumne baby

kitycat
19. apr 2023

@judmila treba vibrat pred porodom venusine gulicki 🙏

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
sabca_m3