icon

Chlapčenské meno - pomoc pri výbere.

timszaboova
17. feb 2020

Ahojte, zaujíma ma váš názor na tieto mená, nevieme sa rozhodnúť a čím sme bližšie k termínu pôrodu, tým sme nerozhodnejší (prebieha 39tt) pomoc 🙏🙂
Aurel, Bartolomej, Cyprian, Edgar, Noel, Sebastian

77daniela77
17. feb 2020

Sebastian

snehulienka8
17. feb 2020

aurel

zina234
17. feb 2020

@timszaboova nechaj si to na prvy pohlad, ked ho prvy krat uvidis 🙂 nemoze to za teba rozhodnut nikto cudzi

jakoma
17. feb 2020

z tychto Sebastian.. a za mna Edgar nieee

archivarka1
17. feb 2020

my sme sa rozhodli az v porodnici 🙂
inak z tych mien sa mi paci najviac aurel

haaadanka
17. feb 2020

Noel 😍

sylvia217
17. feb 2020

Aurel ❤️ tiež som ho mala na liste..

lula313
17. feb 2020

Noel😊
Všetci Sebkovia u nás v okoli sú buď chori(porucha pozornosti), alebo inak narocny(nespavosť, revy,..). Podľa mna to meno musí mat hrozne zlu vibraciu, keď jeho nositelia sú takto problemovi

h2
17. feb 2020

@lula313 Poruchy osobnosti a rôzne náročné stavy nesúvisia s menom, "zlá vibrácia" je blbosť (pri všetkej úcte k Tvojmu názoru, len som nevedela nájsť vhodnejšie slovo). Aj my máme v okolí Sebiho a je to super chalan, veľmi šikovný a múdry.

dopolbokaodrata
17. feb 2020

Záleží aj od priezviska, ale každé (až na toho Edgara) je celkom v pohode 😁 my máme v rodine Ernesta, to je tiež zaujímavé 😉

lula313
17. feb 2020

@h2 tak neviem, čomu to pripísať, že tie deti sú naozaj problematické. Ano, jeden viem, že bol splodeny počas toho, ako tatko bral tazke lieky kvôli depresii(aj bol viackrát hospitalizovaný na psychiatrii). Dieťa má viacero porúch, už ako 5-6 ročný bol sledovaný psychiatrom, už v tomto veku sa prejavovalo problémové spravanie(hodil napr do 2 kilového psa suter, vážne ho zranil, vacne robil husárske kusky, ale take, že normálne dieťa vie posudit dôsledky svojho konania, že keď to urobím, naozaj je to niečo zle a môžem niekomu vážne ublížiť - nechcem pisat podrobnosti, lebo sa jedna o znamych, ktorí sú naozaj úžasní ľudia, ale verim, že s tým kokteilom liekov, čo dostáva, v 16tich niekoho nezabije). Dalsieho poznam, ktorý bol nespavec(ako ročný nespal cez deň a v noci od 1nej max do 6-7 rana. Dieťa vacne urevane, podráždene, vacne chore(sople, hnačky, afty,..), dalsi má tak 5 rokov, strašný bitkár, uvrieskany(všetko je moje, nič nepožičiam a to sa mu mama snaží aj vysvetľovať, že sa má rozdelit a nemôže byt všetko len jeho). Samozrejme chapem, že každý je individuálny, dostal niečo dobre/zle do vienka, ale aspoň, čo si ja všímam, ľudia s rovnakými menami majú casto podobnú charakteristiku osobnosti..

miadi
18. feb 2020

@lula313 to je blbost sorry 😆 ja zas nepoznam jednu dobru Evu 🤣vsetky su mrchy asi ze Ta prva zena tomu menu nechala zlu karmu? 😁Ale poznala som len 4 nositelky toho mena takze sa to neda takto kategorizovat. A pritom tie ktore som nestretla možu byt perfektnè.

ivangeline
18. feb 2020

Noel alebo Sebastian. Zvyšné sú veľmi divné a nevsedne. Také by som dieťaťu nedala. XD

lula313
18. feb 2020

@miadi tak ale predsa aj taká numerologia je nejaká veda a na niečom založená byt musela🤔 ja keď som si citala charakteristiky mien, tak na veľa nositeľov mien mi sedelo to, ako sa v zivote chovaju, prezentujú.. preto som pri synovi zavrhla meno Christian. Hneď som si spomenula na svojho lenivého ex kolegu Mexičana a on za tu svoju pohodlnosť vlastne ani nemohol, dostal ju s menom do vienka😂😂😂

miadi
18. feb 2020

@lula313 ale ruža by vonala rovnako Keby sme jej dali ine meno. Rovnako aj ludia 😊

queen_el
18. feb 2020

Tak mne osobne sa nič z toho nepáči, ale skúste porozmýšľať, či chcete populárne meno (Noel, Sebastian) alebo nezvyčajné (všetko ostatné) a možno podľa toho. Mne sa páči Eduard, je to podobné ako Edgar ale krajšie podľa mňa.

sonik123456789
18. feb 2020

Dosť zohráva úlohu ako sedí ku menu priezvisko. Mená sú netypické tak si netrúfam poradiť na 100%. Ale mne osobne sa páči Sebastian

brita7777
18. feb 2020

Edgar 🙂
ale podla mna, ked ho uvidis, budes vediet s istotou.
🙂

janinka13
18. feb 2020

AUREL

vojtasova
19. feb 2020

Sebastián 👌

huginko
5. júl 2020

@timszaboova za mňa Bartolomej

ave17
5. júl 2020

@lula313 u nás sú gayovia :=)

ckatka
5. júl 2020

Ale ved nepíšeš aké je priezvisko. Takto.prd vieme...co sa.hodi.
Toto.je otázka veľmi subjektívna. Mne sa.pacia všetky a viem si predstaviť každé z nich v kombinácii s nejakým priezviskom. A.zasa.poznam x priezvisk ku ktorým sa ani jedno nehodí...

Takže...vyberaj rozumne.