Chlapčenské meno - pomoc pri výbere.
Ahojte, zaujíma ma váš názor na tieto mená, nevieme sa rozhodnúť a čím sme bližšie k termínu pôrodu, tým sme nerozhodnejší (prebieha 39tt) pomoc 🙏🙂
Aurel, Bartolomej, Cyprian, Edgar, Noel, Sebastian
aurel
@timszaboova nechaj si to na prvy pohlad, ked ho prvy krat uvidis 🙂 nemoze to za teba rozhodnut nikto cudzi
z tychto Sebastian.. a za mna Edgar nieee
my sme sa rozhodli az v porodnici 🙂
inak z tych mien sa mi paci najviac aurel
Noel 😍
Aurel ❤️ tiež som ho mala na liste..
Noel😊
Všetci Sebkovia u nás v okoli sú buď chori(porucha pozornosti), alebo inak narocny(nespavosť, revy,..). Podľa mna to meno musí mat hrozne zlu vibraciu, keď jeho nositelia sú takto problemovi
Záleží aj od priezviska, ale každé (až na toho Edgara) je celkom v pohode 😁 my máme v rodine Ernesta, to je tiež zaujímavé 😉
@h2 tak neviem, čomu to pripísať, že tie deti sú naozaj problematické. Ano, jeden viem, že bol splodeny počas toho, ako tatko bral tazke lieky kvôli depresii(aj bol viackrát hospitalizovaný na psychiatrii). Dieťa má viacero porúch, už ako 5-6 ročný bol sledovaný psychiatrom, už v tomto veku sa prejavovalo problémové spravanie(hodil napr do 2 kilového psa suter, vážne ho zranil, vacne robil husárske kusky, ale take, že normálne dieťa vie posudit dôsledky svojho konania, že keď to urobím, naozaj je to niečo zle a môžem niekomu vážne ublížiť - nechcem pisat podrobnosti, lebo sa jedna o znamych, ktorí sú naozaj úžasní ľudia, ale verim, že s tým kokteilom liekov, čo dostáva, v 16tich niekoho nezabije). Dalsieho poznam, ktorý bol nespavec(ako ročný nespal cez deň a v noci od 1nej max do 6-7 rana. Dieťa vacne urevane, podráždene, vacne chore(sople, hnačky, afty,..), dalsi má tak 5 rokov, strašný bitkár, uvrieskany(všetko je moje, nič nepožičiam a to sa mu mama snaží aj vysvetľovať, že sa má rozdelit a nemôže byt všetko len jeho). Samozrejme chapem, že každý je individuálny, dostal niečo dobre/zle do vienka, ale aspoň, čo si ja všímam, ľudia s rovnakými menami majú casto podobnú charakteristiku osobnosti..
Noel alebo Sebastian. Zvyšné sú veľmi divné a nevsedne. Také by som dieťaťu nedala. XD
@miadi tak ale predsa aj taká numerologia je nejaká veda a na niečom založená byt musela🤔 ja keď som si citala charakteristiky mien, tak na veľa nositeľov mien mi sedelo to, ako sa v zivote chovaju, prezentujú.. preto som pri synovi zavrhla meno Christian. Hneď som si spomenula na svojho lenivého ex kolegu Mexičana a on za tu svoju pohodlnosť vlastne ani nemohol, dostal ju s menom do vienka😂😂😂
Tak mne osobne sa nič z toho nepáči, ale skúste porozmýšľať, či chcete populárne meno (Noel, Sebastian) alebo nezvyčajné (všetko ostatné) a možno podľa toho. Mne sa páči Eduard, je to podobné ako Edgar ale krajšie podľa mňa.
Dosť zohráva úlohu ako sedí ku menu priezvisko. Mená sú netypické tak si netrúfam poradiť na 100%. Ale mne osobne sa páči Sebastian
Edgar 🙂
ale podla mna, ked ho uvidis, budes vediet s istotou.
🙂
AUREL
Sebastián 👌
@timszaboova za mňa Bartolomej
Ale ved nepíšeš aké je priezvisko. Takto.prd vieme...co sa.hodi.
Toto.je otázka veľmi subjektívna. Mne sa.pacia všetky a viem si predstaviť každé z nich v kombinácii s nejakým priezviskom. A.zasa.poznam x priezvisk ku ktorým sa ani jedno nehodí...
Takže...vyberaj rozumne.

Sebastian