icon

Čierna stolica v 36 týždni

maribell
20. júl 2012

ahojte ..som v 36 tyzdni tehotensva ..tvrne mi brusko a pridali sa k tomu aj nepravidelne kontrakcie asi tyzden .... ale teraz poledne 3 dni mam ciernu stolicu. Neiete cim to moze byt?

lucinkax
20. júl 2012

@maribell Neuzivas nahodou zelezo, z toho je zafarbena stolica na cierno 🙂

trnka77
20. júl 2012

železo,čučoriedky,môžu sfarbiť stolicu.....pouvažuj čo si jedla 🙂 🙂

tomika
20. júl 2012

@maribell a ked si nič takéto nejedla tak rychlo k dokimu!!Lebo je to nátrávená krv v stolici.

maribell
autor
20. júl 2012

.....ano doktor mi predpisal zelezo

mrka2
20. júl 2012

@maribell tak to mas potom zo zeleza,ked ho uzivas 🙂

miskafl
20. júl 2012

hej, urcite zelezo, ja ho tiez uzivam 😉 Je to pisane aj v pribalovom letaku...

katren
20. júl 2012

@maribell niekedy si staci precitat pribalovy letak....je to tam cierne na bielom napisane 😉

emkab
20. júl 2012

@maribell Ahoj, pridavam sa k ostatnym- vinnikom je zelezo 😉 Neboj sa, je to normalne, pri zeleze sa vyskytne aj zapcha (mam skusenosti aj-aj 😒 ), takze aj nafuknute a napnute brusko moze z toho byt. Ale kedze uz mas onedlho termin, tak to uz budu asi pomaly aj poslickovia, drz sa, nech ti to dobre dopadne 🙂

nikkyniks
15. mar 2014

Ahoj, ja beriem železo ... terdyferom tabletky od stredy a mám takú čiernu stolicu, čo dnes som sa na záchode až zľakla, že to čo zo mňa vyšlo ... a k tomu ešte mám aj bolesti v oblasti krížov, tak ja už si len namýšľam, strachujem sa, či nezačnem rodiť, ale čítam, že to môže byť tými tabletkami ...

hanelka1
15. mar 2014

ano, urcite zo zeleza🙂 nie je to nic zle, je to normalne, tak ziadny strach🙂

dobromila1111
15. mar 2014

Potvrdzujem aj ja, môže to byť železo 🙂

nefertiti7
16. mar 2014

presne, je to železo, beriem od piatku 🙂

jancsi18
7. mar 2016

Ježis diky baby mi odlahlo som sa zlakla ze co to je 🙂

blankabenova282
29. jan 2025

@mrka2 ahoj volam sa Nika a chcem sa opytat ze ked som 23 tyzni ze či je to normalne ked mám ciernu stolicu