Čo potrebné si zobrať do pôrodnice?

simona1712
12. apr 2021

Ahojte žienky, mohli by ste mi napísať co si mam nevyhnutné zobrať do pôrodnice? 🙂 Aby som nebrala zbytočnosti, lebo zdá sa mi toho veľa,co to všetko aj využijem. A mam si do druhého kufra nabaliť aj pre mimi vecičky? Ďakujem

denden77
12. apr 2021

@simona1712 zavisi od porodnice 😊

anile12
12. apr 2021

No podľa toho čo tvoja nemocnica má k dispozícii. Ja som napríklad nabrala plno podložiek pod seba a nevyužila som lebo mi dávali ich. Mali k dispozícii aj poháre a príbor ale ja som mala svoj a aj som svoj používala. Určite veľmi veľa poporodnych vložiek. A najlepšie po pôrodné nohavičky co sú na "viac použiti" oni sú také vzdušné, sieťkovane. Perfektne podržia vložku a nebudeš ani cítiť ze ich máš na sebe. Odporúčam aspoň 2,3ks. Toaletný pre istotu tiež, normálne veci na hygienu (zubná kefka a podobne) , nočné košele aspoň 3ks, mala som aj podprsenku na kojenie ale bola mi úplne zbytočná,župan som tiež nevyužila, zober si aj niečo pod zub lebo strava nieje boh vie co a budeš vyčerpaná. Pre bábätko - plienky, vlhčené, niečo na zapareniny. Papiere ktoré treba, čiže knižku tehotensku, sobášny list a pod. Ak máš odsávačku tak pre istotu by som ju zbalila.

diaalex
12. apr 2021

@simona1712 záleží od pôrodnice 🙂

tomcimka
12. apr 2021

Odporúčam sáčky a igelitky: na smetí a špinavé prádlo.

konikkon
21. apr 2021

@simona1712 zoznam do pôrodnice ti dáva porodnica, kde budeš rodiť. To čo ti napíše na tomto zozname, by si mala aj mať, lebo to reálne budeš potrebovať. Preto to ns zoznam píšu. Všetko ostatné mimo zoznamu je uz len na tvojom zvážení.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre