icon

Čo ste robili 6 týždňov pred pôrodom?

suuzi
20. dec 2012
Používateľ suuzi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

ahojte maminky,

potrebujem inspiraciu.
31.12. idem na matersku a budem 6 tyzdnov doma.
moje tehotenstvo je uplne bez problemov, chcela som v praci zostat este na dohodu, ale nedali mi dohodu.

byvam na dedine, kde bohuzial nemam nikoho, kto je cez pracovny den doma.
asi sama zo seba scvoknem🙂

co ste robili vy pocas tych 6 tyzdnov?
vybavicku nakupenu mam uz komplet... po obchodoch uz lietat nebudem....

dajte tipy
dakujem
suuzi

Strana
z2
majka99999
21. dec 2012

Ja som chodila po navstevach, do prace kuknut, tam som bola dokonca 2 dni po termine. 😀 Citala som knihy, kukala telku, objednavala vecicky cez net. Jedla vela zmrzliny, konecne som mala chut na jedlo, do konca siedmeho mesiaca som mala rovnaku hmotnost, takze ziadny problem, dokopy som pribrala asi 6 kg. Upratovala som si veci v skatuliach, stare veci zo skoly, triedila si saty, co som nenosila som hodila do vreca. Nakupy a varenie. Ja som lenivy clovek, nemala by som problem byt doma aj 3 mesiace pred porodom. 😝

anavila
21. dec 2012

@snopkulka presne aj my sme sa stahovali, ja v osmom mesiaci, vonku sneh po kolena, zima, vlacili sme veci, parada....ale boli to tie najkrajsie vianoce v mojom živote 🙂

lucinocka
21. dec 2012

skrabala som sa doma do krvi:D potom som si uzivala az do konca v nemocke:D

monyccka
21. dec 2012

pri prvej som zariadovala novy domov, kam sme sa prestahovali v siedmom mesiaci a pri druhej som si akosi neuvedomila, kedy zacala materska, kedze som este doma so starsou. A tri dni pred porodom sme malovali a teda som pratala, umyvala, prekladala a ukladala a vecer odpadla od unavy :D a tak stale sa venujem svojim konickom - pletiem z papiera, vyrabam sperky, sijem, hackujem, decoupageujem, prerabam nabytok, rada peciem a to vsetko som robila az do porodu, teda cas na nudu ziaden. Ale mne sa este asi nikdy nepodarilo nudit..mam chronicky nedostatok casu na realizaciu vsetkych napadov, co mam :D

danjelca
21. dec 2012

my sme boli čerstvo prestahovaní a plodovka mi odtiekla pri robení kachličiek v kuchyni 😉 A prišiel o 3 týždne skôr.Ale dobré to bolo nemala som čas sa stresovat🙂

susanerose
21. dec 2012

ja som mala energie za štyroch 🙂 stále som niečo robila, len brucho mi zavadzalo 🙂

genkai271
24. dec 2012

@suuzi - ja by som to riešila asi tiež tým varenim, ako ti baby poradili. Ja byvam momentalne tiež na dedine a nikoho tu nepoznam, ale musim povedať, že sa neviem dočkat kedy budem na MD. Zbalim sa do porodnice (lebo momentalne to popri praci nejak nestiham), dokupim všetky veci čo mi chybaju, poperiem, požehlim, pojdem okuknuť porodnice, dam nejaky pripravny kurz a budem spat aj cez den (dufam 😀 ), lebo v noci to byva už horšie.

Strana
z2