Deň po termíne - frustrácia
Ahojte žienky,
Som deň po termíne a potrebujem sa asi vyrozprávať, alebo počuť niečo upokojujúce.. celé okolie má totiž potrebu mi bez toho aby som o to žiadala rozprávať aké hrozné že prenášam, modli sa nech do rána porodíš, prenášané deti sa zvyknú udusiť, bude mať zelenú vodu niečo sa môže stať,.. čo ma zabíja veci ako - už radšej poroď. Ako vážne? Ja to predsa neviem ovplyvniť 🤷♀️ len som z tých debilných rečí frustrovaná, ešte keď mi každý nakladá, ako keby to že som už neporodila je v mojich rukách.. možno som príliš precitlivená a vnímam to horšie ako to v skutočnosti je, neviem, ale už neviem čo na to mám hovoriť..

Načo to riešiš s druhými ľuďmi, však im nedvihaj telefón, a ani partner nemusi alebo nech ich odpinka. Vôbec sa takými blbymi rečami nezaťažuj, vychutnaj si vrámci možností posledné dni tehotenstva. Ja som obe deti porodila týždeň po termíne a sú úplne v poriadku. Pri druhom pôrode som balila veci do porodnice v 40.-41. tt., no a čo že mi druhí vraveli, že už mám byť zbalena, pri prvom v 38.tt. a aj tak mi to stalo doma ešte 3 týždne. A meno sme pri žiadnom z detí nikomu z rodiny vopred nehovorili, 'preventivne' 😅... Až po pôrode.