Divné pocity v 38. týždni
Ahojte dnes som 38+1tt, posledny tyzden ma trapia take nevolnosti, ako v prvom trimestri. Ked sa normalne najem, tak mi hned pride nevolno, alebo take pocity, akoby som mala ist vracat, alebo ako keby ma malo prehnat. Rovnako ma zacala palit zaha uz uplne po vsetkom. Hoc len ked sa vody napijem. Trapi ma strasna unava a otrasna bolest noh. Brucho mi naraz spadlo. Som prvorodicka, tak neviem rozoznat priznaky, ze by sa mal porod blizit. Mavam niekedy tlaky do chrbtice, alebo take pobolievanie, ako cez kramy. Potom to vsak zmizne. Taktiez sa mi zda, ze maly je casto taky napnuty. Vcera som mala poradnu, na pasoch mi furt blikala kolonka ze tachycardia tam kde su odozvy plodu, tak ma dnes poslali znovu, no dnes uz vysledok vraj dobry, tak som doma. Tiez mi doktorka skusala krcek, vraj akysi sakralny, 2 cm, zatvoreny. To tiez neviem ani co znamena. Ak je ale zavrety, nemal by sa uz pomaly otvarat? Prosim som uz na nervy, poradte mi prosim nieco, co mi pomoze... Dakujem
@haaadanka ja sa bojim toho tiez, ze budem prenasat este... Preco musime takto trpiet... :( Drzim vam palce, nech sa vam maly/mala narodi cim skor a v poriadku.
@berryblack dakujem 🙏🏻😍 a ozaj je to kazdym dnom horsie a horsie.. 🙈 mala som doteraz krasne tehotenstvo.. no tieto posledne dni su uuuplnaaa katastrofa 🙈 uz nech rodime 🙏🏻
@berryblack este mas stale cas, bohuzial ten posledný mesiac je velmi narocny fyzicky i psychicky, ci si prvorodička ci druhorodicka..na zahu mi vzdy zabrala soda bikarbona, maly ti moze tlacit na vsetko mozne tam dole, takze bolesti vseho druhu, nic nie je nezvycajne, ja som rodila az v 41tyzdni a 6dni takze cakacka riadna, otvorena byt vobec nemusis to je individualne
skus upravit stravu a najst nejake finty co ti funguju. tipy na zahu napr. cmulatka tums z lekarne. lyzicka horcice. nelezat po jedle. jest male porcie. na nevolnost. dat si dva tri deci coly. teple sprchy. magnezko. caj z maliny. vsetko co opisujes su znamenia ze tehotenstvo je zrele pripravene na porod. mozes si dat onlajn skyoe s nejakou porodnou asistentkou/dulou mozno ti bude vediet dat viac tipov. drzim palce
@haaadanka presne. Hovorite mi z duse.
@brita7777 to ste sa tiez dost potrapila. V dobrom vam zavidim, ze to mate uz sa sebou.
@juliet86 mam gaviscon duo effect cmulacie tabletky, pomaha mi to na chvilu. Jem normalne lahke jedla. Nemozem sa uz dockat, kedy pojdem. Najradsej by som sla rodit uz zajtra. Kamoska rodila teraz, bola medzi 36-37tt. Preco musime my ostatne tak trpiet...

ja sa takto citim cely mesiac... babo prenasam uz tyzden.. :(