Femibion a veľké dieťa
ahojte chcem sa opýtať cele tehotenstvo uzívam femibion a teraz v 7/8 mesiaci mi doktorka vravi ze bude velké ze sa mam na to pripraviť.... dostala sa ku mne info ze to môze byt femibionom..... čo si o tom myslite ake mate skusenosti ? :/
@lenusik296 Nemyslela som to v zlom ja som sa tiež zľakla a slušne som na spýtala svojho Gynekológa no ten to nazval "primitívny názor" nemajú lekárky radi ak im niekto dáva nejaké rady on ma hneď uviedol do toho že to je naozaj vymyslel stojí si za Femibionom ja už beriem 2 a budem pokračovať a ako písala aj ďalšia mamina záleží on predispozícií rodičov...🙂☘️
@zuzana1688 dakujem skusim to u lekarky prezistit nejak opatrne isto nepoviem ze "citala som na nete" :D to neznasaju ze ich ide pacient poucat :D ale babo dosť rapidne rastie jeden mesiac 300 g. a druhý mesiac 1500 .....a dalsia kontrola o tri tyzdne 2200 takze su to dosť skoky a až teraz by malo v podstate najviac rásť ....takze asi chapete preco patram že su to také radikálne skoky ja som pribrala 11 kil zatila výska 176 cca
@alex5896 Kazde dieta je ine, vobec to nebude vitaminmi, za tym moze byt cokolvek ine, castokrat aj geny 🙂 Ja tiez pri Janke som uzivala cele tehotenstvo a uplne v poriadku vsetko, vobec nerastla velmi, praveze uplne pekne postupne, este gyn sa smial, ze priam tabulkovo rastie, ze je to super. Ale s tym, co pises, ze to lekari nemaju radi, tak to je fakt, neraz som sa s tym aj ja stretla 😀

Hm....brala som femibion a dieta cez 4kg (ja som sice drobna, ale moj muz aj moj otec su velki, takze ma to po kom mat)....ale zas jedna kamoska nebrala nic a tak isto takto velke dieta...druha zas brala a babo malicke, sotva cez 3kg, takze len o vitaminoch to nebude..