Hustý hnedý výtok v 40. týždni
Ahojte , chcela by som sa spýtat som v 40. týždni tehotenstva a termín mám na 31.3 . Dnes ráno sa my stalo že som išla na wc a išeiel zomna hustý hnedý výtok ktorý skor pripomínal ako keby sopel . Chcela by som vediet čo to znamená ... Dakujem za odpoved
@katieg85 Ako bolesti mjám ale to sú len tí poslíčkovia a ozaj sú dost nepríjemní 🙂 Tak dakujemno uvidím čo ako dalej 🙂
@lenuliklenka veru, urcite to bola zatka...tak pobal aj posledne veci a bud pripravena, lebo coskoro to pride 😉
@lenuliklenka To je dobre. 🙂 Už ti ich nedám. Mne keď odišla, ešte v ten deň ma začalo bolieť podbruško a kríže a v noci som už pochodovala do nemocnice. Ak si už tam, tak ti želám rýchly pôrod. Chcela som to zvýrazniť výkričníkom, ale sľúbila som ti, že ho tam nedááááááááááááááááááááááááááám. 😉
@cerez 🙂 Nie ešte nie som zatial...Ale odkedy soms a zobudila strašne ma začali boliet kríže ale nemám pravidelné stahy ešte ani voda my neodtiekla. Skúšala osm si dat aj teplý kupl ale nepomohlo . Takže uvidím čo dalej
@lenuliklenka Ak ti kúpeľ nepomohol, tak to vyzerá, že sa ti pomaly rozbieha. Držím ti palce.
Určite. Bolesti postupne silnejú. Poprípade ak si nebudeš istá, zájdi si do nemocky, nech ťa natočia a vyšetria. Možno ti povedia, že si už otvorená na nejaký ten palec.
to je hlienova zatka mne odišla tiež a rodila som dva dni na to uvidiš kedy sa to rozbehne č ti odide aj plodova voda budeš vidiet 😉
@1245 ahoj. Prosím ťa vidím ze si tu riešila ten výtok... co to prosím nakoniec bolo?

neodišla ti hlienová zátka?