Je bezpečné ísť sa v 31. týždni tehotenstva kúpať do Štúrova Vadaš?
Nie, vieme, ake chutovky su v kupaliskovych vodach a netuzila by som po predcasnom porode z infekcie
Mozes si dat probioticky tampon z lekarne, ale nesla by som, ta kupaliskova hygiena neprospieva ani zenam ktore nie su tehu…inak hovorili o tom aj tento tyzden v telerane…
Ja som sa vola kupat v 30tt… po vyjdeni z vody vycikat osprchovat a dat suche plavky. Ale teda bola som jednorazovo v hotelovom wellness bazene nie viac dni pri vode
Odkedy som tehotna sa na verejnych kupaliskach nekupem takze nie, tyzden tehotenstva by bol uplne pre mna irelevantny. Jedno leto bez toho dokazem prezit.
Nešla by si som hlavne kvôli horúčavám
@mata159 nie ani na Vadaš ani nikde. Za pár týždňov vás čaká pôrod a budete mať čo robiť v iných ohľadoch a nie riešiť chuťovky tam dole, ktoré môžu okrem iného aj predčasne vyvolať pôrod. Nemusí sa to stať? Nemusí , vôbec nie. Je tehotenstvo choroba? Nie. Ale teda snáď dávať si na seba 100% pozor 9 mesiacov sa dá zvládnuť. Alebo ak vám nevadia zdravotné problémy ... Lebo mi príde že ženy čo píšu že jasné že môžte tak sú a chorobami ok.
Na také miesto už asi nikdy v živote, ani netehotna 🙈 Bola som približne v polke druhého tehotenstva v HU na wellness pobyte v hoteli, ale ja som sa nekupala, len som si čítala na lehatkach, kým manžel so synom si uzili aj bazény, aj sauny. Čiže ak ideš kvôli rodine, menším deťom, tak choď, ak budú horúčavy, zostaneš na izbe (neviem, či idete na viac dní), ak budeš vládať, polezis si na lehátku v tieni, namočíš si nohy.. ale na tvojom mieste by som momentálne neriskovala kúpanie, najmä nie v termálnom bazéne, kde sa vystrieda toľko ľudí..
Sla by som, ale nekupala by som sa. A tehotenstvo nepovazujem za chorobu.
Ak by som sa niekde kupala tak jedine v mori, ale zase vycestovat v tak vysokom stadiu tehotenstva je dalsi problem.
Nie, nešla. Teple termálne vody obsahujú kadečo a ako tehotná nepotrebuješ schytat nejakú infekciu v tomto týždni… synovia kolegyne skončili v nemocnici po týždňovej dovolenke na termálnom kúpalisku….

Jasne