Je hmotnosť bábätka v 33. týždni normálna?
Dobrý deň som v 33 týždňi a mala má 1777kg je to málo ?? Povedal mi doktor že bude mala a že má malo kg ...môžte mi prosím poradiť
@harvanovam19 mne meškala.4tt v 35tt ci 36tt som.isla na týždeň do nemocnice odsledovali ci napreduje vyhodnotili.ze.to bude geneticky kedze sme.nizki s mužom(ja 156cm.muz 174cm)...narodila sa.2660g bola.malicka ale všetko ok .... ma 7.5r a teraz sa vytahla ....ale nikdy nebola najnizsia v škôlke aj ked vzdy bola nižšia vahovo stale.je malo 😇 na jej vek
Ahoj, tesne pred pôrodom mi lekár tvrdil, že malý má 3 kg a vážil 3,66kg, keď sa narodil. Išla som na sekciu 2 týždne pred termínom. Myslím, že váhu nevedia s istotou určiť.
@harvanovam19 ak bude mať toľko, koľko si napísala, tak nebude to teda krpec 🤭 váha je len orientačná, kľudne môže byť rozdiel aj 0,5kg. Do pôrodu ešte priberie
to ešte priberie aj kilo do pôrodu. je to ok.
@harvanovam19 ja som prvého rodila v 37tt a mal 2880. Druhý sa zhodou okolnosti narodil 33tt a mal 1650. Ešte je kopec času aby nabrala vahu. Ale podľa mna ok
@harvanovam19 v knihe co mam pisu v danom tyzdni 2 kg..takze ked berem nejaku odchylku merania tak je ok ... pritom na 32 tt pisu ze 1700 az 1800g ... takze berem ze ten 33t ...moze byt od tych 1800g do 2000 g ... moja sa narodila 12 dninpred terminom a mala 2730g takze taka mensia ale zdravucka ...takze sa nemusis bat ani toho ze by to mal byt nejaky problem kebyze je mensia ..vela stastia prajem 🍀🍀🍀
Mne v den pôrodu povedali, ze dieťa bude malé. Mal presne 4 kg.
mne tiež stále hovorili, že dcéra bude maličká, nakoniec mala 3200g
@harvanovam19 v knihe co mam pisu v danom tyzdni 2 kg..takze ked berem nejaku odchylku merania tak je ok ... pritom na 32 tt pisu ze 1700 az 1800g ... takze berem ze ten 33t ...moze byt od tych 1800g do 2000 g ... moja sa narodila 12 dninpred terminom a mala 2730g takze taka mensia ale zdravucka ...takze sa nemusis bat ani toho ze by to mal byt nejaky problem kebyze je mensia ..vela stastia prajem 🍀🍀🍀
@adabise683 ďakujem 🥰
to ešte priberie aj kilo do pôrodu. je to ok.
@deti95060810 no ja ces deň ani veľa nejem tak sa bojím aby to nemala malú váhu .... Súvisí to aj z jedlom keď jete ?

@harvanovam19 hlavne sa nestresuj , mne vraveli že mala nebude mať ani dve kilá , narodila sa v 38tt+0 a mala 2800g