icon

Je možné, že som do 33. týždňa nepocítila tvrdnutie brucha?

julia1234
9. mar 2015

Vôbec ma neboli brucho ani nič podobne ako mi ostatné žienky spomínali. Je to normálne?

monhla
9. mar 2015

Je 🙂

tinushka13
9. mar 2015

Ano je.. ja som prvy krat pocitila tvrdnutie ked mi praskla voda.. to bolo rpvy aj posledny krat 😀

prego81
9. mar 2015

Jasne, si uplne normalna 🙂 A cim skor prestanes s "ostatne zienky spominali" tym lepsie pre teba aj pre babo aj blaho celej tvojej rodinky 😉

wewe22
9. mar 2015

ja som necitila nic a bola som druhy krat tehu az v nemocke ked som isla s inym problemom ma pre istotu poslali na CTG a tam pa Dr. zhuboval ze preco som neprisla rovno tam ked mi tvrdne brucho

timi1012
9. mar 2015

Každé telo je iné, tak ako aj každá žena. Niekoho bolí celé tehu všetko, niekoho až ku koncu, a niekto má to šťastie že nebolí nič 🙂 Ja mám za 2 dni TP a nebolí ma tiež nič, jedine keď niečo poupratujem a prejdem sa začne tvrdnúť bruško a napúchať nohy inak pohoda 😉

zamilion
9. mar 2015

V prvom tehu mi tvrdlo od 36 tt. V druhom tehu mi netvrdlo vobec. Dokonca ani ked mi v porodnici na ctg tvrdili ze natocili kontrakcie.

mata90
9. mar 2015

mne pri prvom netvrdlo skoro vôbec a pri druhom od 4 mesiaca, dokonca v 7 m som bola aj koli tomu hospitalizovaná, koli tomu mi hrozil predčasný, takže buď rada a užívaj si bezproblémové tehu 🙂

muffinka8
9. mar 2015

Nemala som ranné nevoľnosti, ani opuchnuté nohy, netvrdlo mi brucho, nemám ani jednu striu .... asi som ani nebola tehotná a moje dieťa mi priniesol bocian.

jersey333
9. mar 2015

ja som tiez nepocitila pocas celeho tehu tvrdnutie..nebyvalo mi ani zle,..a dokonca som nepribrala ani 20kg...cize u kazdej je to individualne

lucianakoniku
9. mar 2015

urcite je to normalne a bud rada ze ti brucho netvrdne 🙂 okrem toho, kazde tehotenstvo je ine, kazda zena ho preziva inac, takze vobec neries co ti hovoria ostatni, nie si povinna mat rovnake pocity ani skusenosti ako ostatne zeny v tvojom okoli 🙂

moni244
9. mar 2015

Aj ja som to mala, prve tvrdnutie brucha som pocitila v den porodu

miadi
9. mar 2015

ved to je len fajn ze ti netvrdne brucho u nas v skupine uz kopec bab koli tomu bolo na infuzkach..a ja som sa zobudila s bruchom tvrdym ako kamen a nebolo to par minut falosne kontrakcie ale cement niekolko hodin..
ked nemas problem tak si ho nehladaj 🙂 ozaj staci ked ti zacne v 36tt tvrdnut alebo az tesne pred porodom
najlepsie ani nevediet co to je a netrapit sa 🙂
Mne bolo prve 4mesiace zle stale .. kazdy den mam krvave sople a krvacajuce dasna (ale hlavne ze nie je krv v gatkach)chrbat ma boli aj ked lezim naval hladu na odpadnutie prsia bolia od prveho dna brucho citlive na dotyk tazke ubolene vyrazky unava atd
ale kym su vysledky testou ok tak som rada ze nie som na rizikovom a uz len dakych 100dni vydrzat 🙂

andrejta
9. mar 2015

mne tiež vôbec netvrdlo brucho a to som rodila deň pred termínom