icon

Je potrebný Aniball?

xtina1711
7. okt 2021

Baby je ozaj potrebny ten anibal?rozmyslam.nad nim alebo ci to je vobec potrebne..a ak ano od ktoreho tyzdna?zajtra zacinam 34 tyzden...dakujem🙂

Strana
z2
azurova99
8. okt 2021

@xtina1711 ja som to nepouzivala, mi to pride tiez neprirodzene, ako mi povedal doktor, ked to tam voslo musi to aj nejako vyjst, ved na to sme stavane,tiez som bola potrhana, ma zasivali, ale zase nejake specialne blesti som nemala, len citila taky diskonfort nic viac

anile12
8. okt 2021

Nie je to nevyhnutnosť samozrejme vyjsť to musí. Ale ja som aniball používala lebo najviac som sa bála nastrihu, viac ako toho ako bude prebiehať samotný pôrod som mala pred očami len ten nastrih. A vedela som ze proste ho nechcem tak som skúsila aniball. Na cvičila som 34 a malá mala hlavičku 34,5 a ja som bola bez jedinej ranky. Kdežto moje pozašivane spolubývajúce nevedeli sedieť a sťažovali sa že majú pocit akoby rodili zadkom

nikola1211
8. okt 2021

Pri prvom pôrode som cvičila s anibalom nacvicila som 31,5 mala mala hlavičku 33 a super fungovala som krásne určite budem cvičiť aj pri druhom ,😊

silviazlat
8. okt 2021

Mne velmi pomohol. Naučila som sa tlacit, dýchať a v neposlednom rade predchádza inkontinencii po pôrode. Za mňa urcite ano

Strana
z2